esteland adına yazan ve doktor olduğunu söyleyen arkadaşa açıklamalarından dolayı teşekkürler.bende bir şey rica ediyorum 'Kalıcı Epilasyon başarısını ve Seans sayısını riske eden bazı unsurlar ise , zaten bilgilendirme formlarımızda mevcuttur.
Örneğin ; Tiroid Bez fonksiyon bozukluğu, Böbrek üst bez fonksiyon bozukluğu, Yumurtalık Kisti, Diabet, vb.
Dolayısıyla ESTELAND epilasyon uygulamasına başlayacak olan tüm müşterilerine bu konular hakkında net bir bilgilendirme yapmakta , şüpheli durumlarda ise , ayrıntılı Laboratuar ve ileri tanı yöntemlerini istemektedir. ' demişsiniz.şahsen bana kimse sormadı bu durumları!eğer estelanda giden ve önce bu tarz sorular sorulan (epilasyona engel sağlık durumu) veya test istenen bir arkadaş varsa umarım bunu yazar.bu arada doktor demişsiniz:bildiğim kadarıyla lazer epilasyon doktorlar tarafından uygulanması gereken bir işlemdir.yazdığınız cevap için 'Hekimlerden oluşan profesyonel yönetim kadrosu tarafından hazırlanarak sunulmuştur. ' demişsiniz.merkezinizde lazer epilasyon uygulaması bir hekim tarafından mı yapılıyor?buradaki paylaşımlar birbirimizi bilgilendirme ve tavsiye amacı ile yapılmaktadır.doğal olarak bilmediğimiz noktaların sizler tarafından aydınlatılması çok yararlı olacaktır.burada amaç kimseyi karalamak değil paylaşımlarımız sayesinde en doğru bilgiye,en uzman kişiye ve merkeze ulaşmaktır.bu ekonomik kriz ortamında paramızı vereceğimiz ve kendimizi emanet edeceğimiz lazer epilasyon merkezleri hakkında sorular sorarak ve paylaşımlar yaparak doğru seçim yapmaya çalışıyoruz.sizlerden beklentimiz de bizi aydınlatıp doğru seçim yapmamızı sağlamanızdır.verdiğiniz cevap için teşekkürler çünkü size soracağımız sorular bu konuda doğru bilgilere ulaşmamızı sağlayacaktır.bu arada keşke bir web siteniz olsaydı ve merkeziniz hakkında en doğru bilgiyi direkt ordan alsaydık.( medicafarma hakkında değil esteland hakkında bir site.)saygılar.