merhaba arkadaşlar
29.09.2008 de Murat bey sayesinde hayellerimin çok üzerinde sorunsuz bir doğum gerçekleştirdim.Siteye üye olma sebebim şuan hamile olup doktor konusunda karar veremeyen arkadaşları gönül rahatlığı ile Murat beye gidebilecekleri konusunda aydınlatmak.Hamileliğimin ilk ayından beri Murat bey e gittim .Eşim ve ben ilk kontrolümüzden sonra doğru yerde olduğumuzu hissetmiştik ve yanılmadık.Doğum evlilik hayatım boyunca kabusum olmuştu ve kesinlikle sezeryan yapmayı düşünüyordum.Bu konuda Murat beyin profesyonel açıklamaları ve verdiği güven sayesinde normal doğum yaptım. iyiki normal doğum yaptım aklıma her geldiğinde Murat beye dua ediyorum .Doğumdan çıktıktan 1 saat sonra ağrısız sızısız kimsenin yardımı olmadan kızımı kucaklayabilmek harika bir duygu .
Hastane konusunda benimde çok endişelerim vardı.Gerçekten Sgk koşullarında sözümona özel bir hastane gibi görünüyor.Fakat Murat beyin hastası iseniz bu kargaşadan uzaklaşıyorsunuz.Arife günü doğum yapmıştım 1 gece hastanede kaldım tüm personelden son derece memnunum.Kimin hastası olduğunuz çok önemli.
Hatta sizinle bu konuyu doğrulayan bir anımı paylaşmak istiyorum . Sancı odasından doğum odasına alınırken ebe tüm hemşire ve hasta bakıcıyı toplayıp biraz sonra Murat beyin doğum için geleceğini saçlarına ve üzerlerine çeki düzen vermelerini,Murat beye doğum esnasında gereksiz sorular sormamalarını söyleyip ikaz etti.Sgk konumundan çıkıp özel hastane moduna geçtiler :)
arkadaşlar ben de 3.5 yıldır bursadayım ve sitenize dün üye oldu.
dünden eri tedavi olmak için doktor arayışındayım.Çok kararsız kaldım Bana yardımcı olursanız çok sevinirm.
arkadaşlar ben de 3.5 yıldır bursadayım ve sitenize dün üye oldu.
dünden eri tedavi olmak için doktor arayışındayım.Çok kararsız kaldım Bana yardımcı olursanız çok sevinirm.
Ne tedavisi olacağında açıkçası önemli şimdi yardımcı üreme teknikleri dersen Prof. Osman Hoca var onun üstüne tanımam.Ama sadece gebelik takibi dersen bir sürü doktor var bursada sana hitap edeni muhakkak bulursun :enbuyukkk:
Tam buldum demiştim yine yıkıldım tüp bebek için başka doktor var mi bildiğiniz birde murat in muayene ücreti nedir 2009 da 120 tl ise şimdi düşünemiyorumBu forum çok eski ama çoğu çaresi kalmayan arkadaş butun forumları okuyor o yuzden buraya da yazmak istedim. Çok paranız varsa murat hocaya GİDİN derim. Mart ayında beri sadece kendısıne 20 bine yakın para ödedik. Sonucumuz hüsran. Mart ayında tuplerım alındı. Hazırlanan ilk deneme kimyasal gebelik açıklama isteyince yok. İkinci deneme dondurulmuşlarla iki tane konuldu ve konulduktan sonra kaliteleri iyi değildi dedi. Boyle bir ifade olamaz hemde biz bu kadar caresizken. Sonucum yıne kimyasal gebelik. Değerimin sıfırlandığını görünce şok olduğum bir olay daha kesinlikle geri dönüş yapıp bilgi vermemesidir. Yazık ki herşeyi maddi olarak gören insanların ellerine kalıyoruz. Gerçekten gitmek isterseniz çok iyi düşünün derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?