Bursa Do Murat Arslan

Merhaba...

Ben Murat Bey'in Bulvar'daki özel muayenehanesinde gebelik takiplerimi yürütüyorum ve kendisinden şu ana kadar çok memnunum.Benim kendisinden yana bir şüphem yok.Son derece etkiliyeci bir CV'si olan,oldukça bilgili,her türlü yeniliği takip eden,kendinden emin bir doktor.Ona güveniyorum fakat benim Medicalpark'tan yana bazı şüphelerim var.Ben de doğumumu Murat Bey'le orada gerçekleştirmek istiyorum.Ama şu anda hastane SGK'lılardan hiç fark almadığı için aşırı kalabalıkmış.Bir de bilmem doğru mudur, çalışanlara birkaç aydır maaşları düzgün ödenmiyormuş ve o yüzden çalışanlar biraz savruk ve özensiz çalışıyorlarmış....Bu nedenle ben de birkaç gün önce bu sitede bir başlık açıp Bursa-Medicalpark'ın son durumunu sormuştum ama cevap veren olmadı...

Benim sizinle paylaşabileceklerim bunlar.Sağlıcakla kalın....

bende murat beye gidiyorum ve şu ana kadar son derece memnunum.üstelik birde laparoskopi ameliyatı oldum kendisine ve biz memnun kaldık.telefonla aradığınızda murat beye ulaşamıyorsanız o muhakkak size dönücektir ben herkese tavsiye ederim... iyi günler....

Ben de dün itibariyle Murat Bey'in hastasıyım. Daha önce de genel kontrol için gitmiştim. Onu gördüğüm anda bile çok rahatladım. Harika bir doktor. Çok ilgili ve güler yüzlü. Ben de JinePlus'a giderek muayene oluyorum şimdilik. Kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar
29.09.2008 de Murat bey sayesinde hayellerimin çok üzerinde sorunsuz bir doğum gerçekleştirdim.Siteye üye olma sebebim şuan hamile olup doktor konusunda karar veremeyen arkadaşları gönül rahatlığı ile Murat beye gidebilecekleri konusunda aydınlatmak.Hamileliğimin ilk ayından beri Murat bey e gittim .Eşim ve ben ilk kontrolümüzden sonra doğru yerde olduğumuzu hissetmiştik ve yanılmadık.Doğum evlilik hayatım boyunca kabusum olmuştu ve kesinlikle sezeryan yapmayı düşünüyordum.Bu konuda Murat beyin profesyonel açıklamaları ve verdiği güven sayesinde normal doğum yaptım. iyiki normal doğum yaptım aklıma her geldiğinde Murat beye dua ediyorum .Doğumdan çıktıktan 1 saat sonra ağrısız sızısız kimsenin yardımı olmadan kızımı kucaklayabilmek harika bir duygu .
Hastane konusunda benimde çok endişelerim vardı.Gerçekten Sgk koşullarında sözümona özel bir hastane gibi görünüyor.Fakat Murat beyin hastası iseniz bu kargaşadan uzaklaşıyorsunuz.Arife günü doğum yapmıştım 1 gece hastanede kaldım tüm personelden son derece memnunum.Kimin hastası olduğunuz çok önemli.
Hatta sizinle bu konuyu doğrulayan bir anımı paylaşmak istiyorum . Sancı odasından doğum odasına alınırken ebe tüm hemşire ve hasta bakıcıyı toplayıp biraz sonra Murat beyin doğum için geleceğini saçlarına ve üzerlerine çeki düzen vermelerini,Murat beye doğum esnasında gereksiz sorular sormamalarını söyleyip ikaz etti.Sgk konumundan çıkıp özel hastane moduna geçtiler :)

canım ne mutlu sana.senin adına çok sevindim.murat beyi bende çok sevmiştim. bazı konularda çok özenlidir. ben kendisine 1 kez muayene oldum.o arada yanında hemşire vardı.ben daha anlatmaya çalışırken derdimi hemşire 3-4 kez girip çıktı ve her dafesında kapıyı açık bırakıyordu. bende kapının açık kalmasında rahatsız olmuştum ve 3 seferde kapıyı açık bıtrakınca kalkıp kapadım. sonra hemşire geldi biz hala konuşuyoruz.yine çıktı gitti ve kapı açık. murat bey hemşireye bir bağırdı ama görmen lazımdı.. hemde hemşirenin yaşı baya vardı.. sonuçta kadın doğum doktoru bu ve özel diye bir şey var yani.. bu tür şeylere dikkat edilmesi gerekiyor. benim doktorumda ahmet bey. bende ondan çok memnunum. hastahane koşullarının iyi olmasına sevindim.inşallah bende o günlere gelebilirim..

Göz açıp kapayana kadar geçecek hamilelik günlerin ve resimlere bakıp özleyeceksin:) Hayırlısı ile doğumunu gerçekleştirip bebeğinle sağlıklı bir şekilde evine dönmeyi kısmet etsin Allah.umarım benim gibi kolay bir doğumun olur.
Murat bey disiplinli ve titizdir paylaştığın olaya şaşırmadım :)

arkadaşlar ben de 3.5 yıldır bursadayım ve sitenize dün üye oldu.
dünden eri tedavi olmak için doktor arayışındayım.Çok kararsız kaldım Bana yardımcı olursanız çok sevinirm.

dünden eri tedavi olmak için doktor arayışındayım.Çok kararsız kaldım Bana yardımcı olursanız çok sevinirm.

aman arkadaşım çok dikkatli bir seçim yap bende bursalı deyildim hamile kalınca tesadüfen bi doktora gittim sonu pek hoş olmadı o yüzden iyice araştırmadan sakın ama sakın gitme bak burda bursalı doktorların farklı topicleri var takip et onları ahmet beyin topici var özer beyin var e bide murat beyin var oku hangisi aklına yatarsa zaten ahmet beyde murat bey gibi medicalde

Ne tedavisi olacağında açıkçası önemli şimdi yardımcı üreme teknikleri dersen Prof. Osman Hoca var onun üstüne tanımam.Ama sadece gebelik takibi dersen bir sürü doktor var bursada sana hitap edeni muhakkak bulursun :enbuyukkk:

doğal yolla hamile kalamadığım için tedavi olmak istiyorum

Ben de Doç.Dr.Murat Arslan' ın hastasıyım, hem histereskopi ile polip tedavisi oldum hem de kendisi sayesinde tüp bebek' le bebek bekliyorum. İyiki önerilerinizi dinlemişim..

arkadaşlar murat beyin muayene ücreti nedir?ve doğum için her hastaneye gidiyormu mesela jimere ve gelirse ne kadar ücret alıyor bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim:)

Murat bey in muayenehane ücreti 120 tl. şu an ben bebek bekliyorum. Tüm hastanelere gidebiliyor. ben jimer de doğum yapmak için konuştuk. 2750 ve 3000 arasında bir fiyat konuştuk. bilginiz olsun..:=)

nutellam çok teşekkür ederim bende martın ikisine randevu aldım..allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...bende doğumu jimer için sordum banada aynı fiyatı verdi bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde:)

Bu forum çok eski ama çoğu çaresi kalmayan arkadaş butun forumları okuyor o yuzden buraya da yazmak istedim. Çok paranız varsa murat hocaya GİDİN derim. Mart ayında beri sadece kendısıne 20 bine yakın para ödedik. Sonucumuz hüsran. Mart ayında tuplerım alındı. Hazırlanan ilk deneme kimyasal gebelik açıklama isteyince yok. İkinci deneme dondurulmuşlarla iki tane konuldu ve konulduktan sonra kaliteleri iyi değildi dedi. Boyle bir ifade olamaz hemde biz bu kadar caresizken. Sonucum yıne kimyasal gebelik. Değerimin sıfırlandığını görünce şok olduğum bir olay daha kesinlikle geri dönüş yapıp bilgi vermemesidir. Yazık ki herşeyi maddi olarak gören insanların ellerine kalıyoruz. Gerçekten gitmek isterseniz çok iyi düşünün derim...

Bende murat beyin hastasıydım bende 12 haftalık hamileyken ense kalınlığı biraz fazla çıktı ve çocuğumun dawn sendromlu ola bilecegini ve aldırmayı düşünüp dusunmedimi sordu ben şok ben iptal ve bir testten bahsetti harmony ve onu yaptırdım genetik laboratuarında çok şükür çocuğum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi ama başka bir doktorda. O gun murat beye olan güvenim gitti sonuç gelene kadar ağlayıp uzulmelerim yanıma kar kaldı hiç üzülmeyin dr nederse desin allah dediği oluyor allah kimseyi evlatsiz bırakmasına ve aratmasin. Cahil bir çoban bile azcik insanlıktan nasip alsa daha kesinliginden bile emin olunmayan birseyi pat diye söylemez. Azcik empati kurup karsindaki icin ne kadar önemli bir mesele olduğunu düşünmeli. Hele ki bu bir doktorsa...

Tam buldum demiştim yine yıkıldım tüp bebek için başka doktor var mi bildiğiniz birde murat in muayene ücreti nedir 2009 da 120 tl ise şimdi düşünemiyorum

merhabalar
bende aranıza yeni katıldım. Şuan tedavi sürecindeyim dr.yalçın gürele gidiyorum. Klomen tedavisi gördüm ancak yumurtalıklarımda hiçbir gelişme olmadı. Menagon iğneye başlayacağız bu ay adet döneminde. İğne takibini bu doktorda mı yaptırmalıyım yoksa daha profösyonel bi dr. mu bulmalıyım karar veremiyorum. Murat aslan için çok iyi diye duydum çevremden ama burda çok iyi olmayan yorumlarda okudum. iyice kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…