Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

seraycım çok güzel anlatmışsın çok sağol canım...
benimde ilk doğum bikere kürtaj oldum komple bayılttılar ozaman çok güzel geçmişti bişi anlamamıştım ağrım falanda hiçmi hiç olmamıştı...kendi kendime öyle olur herhalde diye umut ediyorum..umut dünyası işte))
işin şakası cidden bende senin gibi endişeleniyorum ..22 haftanın içindeyiz benim bebiş kız.allahım inş banada kucağıma aldığım günleri gösterir canım..
benim doktor gülin okan canım jimerden ayrıldı kendi muayenehanesine geçtti kükürtlüye tabi bende doktoru takip ediyorum memnunum gerçekten..odA çekirge doruk tıpla anlaşmış orda yaptırıyormuş doğumları..ama bana diyor istediğiniz yerede gelirim istediiniz yerde yaparız falan...ben sağlık sektöründe değilim yani ne bileyim neresi iyi kötü doktor ne derse o..hayatımda doruk tıpa gitmedim..jimerede hamile kaldık diye yolumuz düşmüştü işte canım ..lafın özü orda yapıcam büyük ihtimal..herşey dahil 1600 dedi bana .ama tabi özel odadad yalnız kalırsam nasıl olur fiyat acaba onuda soracağım...
bide sen kaç kişilik odalarda kalmıştın canım yanında eşin annen falan herkez gelebiliyormuydu???

bütün odalar tek kişilik ayrıca suit odalar var büyük özel oda yani benim odamda bi yatak bi refakatçı için koltuk bebiş yatağı vardı bide duşakabin ve tuvalet de var odada sular sıcak yemekler güzel benim annem kaldı yanımda eşim her dakka gelip gitti ziyaretçi saati de yok onlarda rahatça gelebildi her dakika hatta yemek getirenler odada hep eşimi de görüyorlar diye onada getirmeye başladılar fazladan ilgi alaka iyiydi gerçekten doruk tıp çok temiz rahat bi yer tavsiye ederim

ewt odalar tek kişilik ve istediğin kadar refaktçı kalabiliyo.biz kalmadık gerçi normal doğum olduğu için hemen çıktık ama yan odada sezeryanlı bi hasta vardı 3 kişi refakatçı kalıyodu yanında kocası annesi ve de kayınvalidesi.hiçbişi demiyolar yani sorun olmuyo..

seda seninki napıyo bi problemi varmı adı ne oldu benimki emerken tıkanıyo çok sadece üzülüyorum ozaman

benimkide iyi çok şükür pek problemi yok.sadece bazen çok ıkınıp sıkılıyo tuvaletini yapıyo o nada ilaç aldık şimdi biraz daha iyi.ewt emerken benimkide tıkanıyo arada boğazına falan kaçıyo nefes almadan emiyo çok o yüzden oluyo bende çok korkuyorum bişey olucak diye..adı ahmet doruk bizimkininde babası koydu adını..

merhabalar..bende 2.5 ay önce dorukta epidural sezeryanla doğum yaptım..bana sormamışsın ama yinede bendende duymanı istedim böyle anlarda insanın tavsiyelere önerilere çok ihtiyacı oluyor..benim doktorum faruk dinçşahindi..yani dışardan geldi doktorum...serayahsen arkadaşında anlattığı gibi gerçekten memnun kalacağın bir hastane..küçük şirin...hemşireler çok güleryüzlü ilgililer..çağırdığın dakikada yanındalar...biz suit oda istemediğimiz halde yer olmadığından suit odada kaldık ve bizden suit oda parası almadılar..o kadar büyük rahatlıkmışki anlatamam..gelen misafirlerin yan odada rahat rahat oturabiliyolar bebeğin yanında fazla kimse kalmamış oluyor çok iyi oldu..eşim içerde yattı iki gün annem benim yanımdaki odada yani suit oda çok işimize yaradı..misafir saati kısıtlaması diye bişi yok kimse bişeye karışmıyo..odalar zaten hepsi tek kişilik...tek şikayet ettiğim nokta telefon sesiydi :) hiç uyuyamadım o telefonlardan hiç susmadı 1 ay kulaklarımda o sesle yaşadım valla hemşire masasının dibindeki odadaydık çünkü..900 hastane aldı 600 doktorum..200 lirada ekstradan uyuşmazlık iğnem için para aldılar..tabi bu ekstra bi durum...başka sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum..gönül rahatlığıyıla gidip doğum yapabileceğin bir hastane...hee bide oranın çocuk doktorlarıda çok iyi hemen doğar doğmaz muayenesini yapıyolarç...sonra odana geliyolar tekrar bilgi veriyolar...hastaneden çıktıktan iki gün sonra tekrar kontrole çağırdılar..benim oğlumun doktoru murat beydi ama gitmiş artık mükemmel bir doktordu o...şimdi oğlumu hepsine götürdüm hangisi iyi diye mustafa özgen dışında hepsinden memnun kaldım...özellikle hakan gerçek atilla bey ve soner sarmaşık çok iyi tavsiye ederim onları..soner bey aynı zamanda oranın yoğun bkaım doktoru onu özellikle tavsiye ederim çünkü buda bir artıdır bana göre

ne güzel oluyo böyle herkes bilgileniyor tecrübe gerçekten çok önemli insanın karar vermesini etkiliyor ben memnun kaldım şahsen yarın bir haftalık oluyoruz hem benim dikişlerime baktırmaya gideceğiz hemde hakan bey bebişimizi muayene edecek

kesme şeker arkadaşım senin epidural sezeryanın nasıl geçti doğduğu anı hissedip görmüşsündür ben oğlumu göremedim uyandığımda odaya götürmüşlerdi

kesme şeker arkadaşım senin epidural sezeryanın nasıl geçti doğduğu anı hissedip görmüşsündür ben oğlumu göremedim uyandığımda odaya götürmüşlerdi

çok güzel geçti canım benim ameliyatım..oğlunun ilk doğduğu anı görmek bambaşka bir duygu..ameliyat sonrası epiduralin hiçbir yan etkisini görmedim ne başağrısı ne bişey...sadece ameliyat sırasında azcık tansiyonum düştü midem bulandı hemen ilaçla müdahale ettiler geçti...bide sanki doğum yapıyomuşun gibi hissediyosun kendini sezeryan değilde..doğması için karnına bastırdıkları an dedim noluyo kaburgalarımı kırcaklardı çok acıyo sandım başımdaki anestezi doktoru acımıyo sen öyle snaıyosun bebeğinin doğması için bastırmamız lazım buda bir nevi doğum dedi hiçbir farkı yok sana doğum yaptırıyo şu an doktorun dedi..ama ben o uyuşuk halimle o baskıyı hissettim ya iyiki dedim sezeryan olmuşum..normal doğumu düşünemedim bile o an..ağrı sızı acı hiçbişey yok sanki diş çektirmeye gittim geldim..sonrasında tabi uyuşukluk geçince başlıyor ağrın ama belinde katater duruyor o gün akşama kadar istediğin an hemen ağrı kesici veriliyor...herkese tavsiye ederim ben epidural sezeryanı...sakın korkmasınlar hamile arkadaşlar...o günler geride kaldı insanın aklına bile gelmiyor çektiği acılar bebeğinin yüzünü gördükçe dünyanın en mutlu insanı oluyosun mutluluktan bile ağlar hale geliyosun..bunları sende biliyosun canım hamile arkadaşlara gönül rahatlığı vermek için söylüyorum bu kısmını :))

kesme şeker çok sağol anlatmışsın sormama gerek yok canım ben tecrübeli arkadaşların yaşadıklarını merak ediyorum anlatman çok iyi olmuş allah razı olsun...
cesaret verdiniz kızlar...
buarada sonrasında ağrıların nasıldı?dayanılmaz ağrıların oldumu peki*?
suıt odada kalman süper olmuş gerçekten büyük rahatlık canım..şansın varmış.

hayır canım ağrılarım kesinlikle dayanılmaz değildi..dediğim gibi zaten belinde duruyor kateter ordan ağrı kesici takviye yapılıyor ağrın oldukça..suit odada olmam bir şanstı gerçekten çok iyi oldu ben gereksiz görüyordum ama anladımki iyiymiş..sen şimdi hamileliğinin tadını çıkar..bu günler geri gelmiycek...her anını doya doya yaşa...bende bu lafları çok duyuyordum herkesten bana nakarat gibi geliyodu ama gerçekliğini sonradan anlıyosun..hakkaten doğruymuş diyosun..hiiiiiiç düşünme bile doğumu asla kafanı bulandırma...o an çok büyük acı çeksende inan zevkle çekiyosun...ben güldükçe dikişlerim sanki kopacak karnım açılcak sanardım şimdi hatırlamıyorum bile herşey inanki unutuluyor..zaten acılar her an taze kalsa kimse bir daha bebek yapmazdı heralde değilmi..bebeğini kucağına alınca hele bir kokla , içine bir kere işledimi o koku sanki insanı acı dokunmaz bir zırh kaplıyor..hiçbirşey işlemiyor o saatten sonra sana...tek dermanın bebeğinin gülen yüzü..baktıkça şifa buluyosun mucizevi bir şekilde iyileştiğini hissediyosun..

kesme şekercim çok duygulandım negüzel anlatmışsın canım..evlat sevgisi bi başka işte..şuan çok hissetmiyorum allahım inş yüzünü görürüm fındık tanemin...çok merak ediyorum..su gibi geçer doğumda inşallah...
işte merak edip endişelenmemek imkansız..ama kendime eziyet falan çektirmiyorum buyüzden.hamilelik gerçekten çok güzel herkez ilgi gösteriyor süzmeler falan:))
yavruma kavuşma isteğide çok fazla doğum anını düşündükçe bi korku heycan karmamkarışık bi duygu...
inş..çok eziyeti olmaz doğum sonrasınında kızımla rahatça ilgilenebilirim..

sezeryan düşünüyosan hiiiiç korkma gerçekten rahat bi doğum şekli beni hiç istemememiştim ama valla memnun kaldım dün dikişimi de çekip aldı doktor hiç bişeyim yok eşim maşalaah hiç ameliyatlı gibi değilsin diyo çünkü doğumdan 2 gün sonra yürüyüşe çıktık dolanıp geldik hiç problemsiz kimsi hep yatıyo ben çok rahatttım

benim hastanede kaldığım günlerde hiç ağrım olmadı çıkıp eve gelince baş ağrısından duramadfım doğum anında çift müdahale olduğundan mıdır acaba baştan belden aşağı sonra komple anestezi bide migrenim ve panik atağım var ondan oldu heralde şimdi turp gibiyim bebişimle çok mutluyum

evt seraycım herhalde çift narkoz aldın belkide ondan olmuştur dokunmuştur sana canım yanetki yapmış sonrasında...
kızlar cesaret verdiniz doğum yapasım geldi :))bugün gitsem doğurcam sanki gaza geldim.doğuma yakın tekrar anlatın hikayenizi o gazla güle oynaya yaparım sanırım....
bugün doktora gittim bebişimide gördüm ona kavuşma isteği arttı iyice:)

peki senin ameliyat sonrası ağrın olmadımı hiç..baş ağrısı dışında yani...o kesik yerlerinde dayanılmaz acıların olmadı demek.oturup kalkarken tekrar tekrar kesiliyor gibi...
benim bi arkadaşım sezeryanı aynen böyle anlatmıştı hatta okadar zorlanmış ki hastahaneden çıkarken arabaya ayağını bile atamamış acıdan ..orda ağlamış sinirinden zavallı..sonra evdede tuvalete falan oturamamış afedersin ama ayakta yapmış....bu tip acıların oldumu canım?

hastanede kendimi zorlayıp da ilk ayağa kalktığımda biraz canım yanmıştı hemşireler yürüttü biraz sonra yaatırdı hatta gece kalkıp bebişimle ilgilenmeye çalıştım gayret ettim hep ondan jızlı ayaklandım heralde ertesi günü çıktık zaten hiç bişeyim yoktu merdivenleri koşa koşa inebilecek kapasitedeydim bira tek arabada çukurlara girdikçe dikişlerim acıdı d-sonra hiç bişey kalmadı şimdi çok çok rahatım hiiiiiç acım olmadı maşallah benim teyzem de çok kötü geçirdi 1 ay yattı bence hastane doktor güzel bir ameliyat çok önemli tek bir dikişim vardı onu da çekip aldılar hiç acımadı bile sezeryanı hiç istemedim ama çok memnun kaldım ikinciyi düşünürsem gene dorukta yaparım ve inşallah melike hanımda onu çok sevdim iyi ve ilgili bi doktor

merhaba arkadaşlar bizde bebek düşünüyoruz ve önümüzdeki hafta çekirge doruka sevil hanıma muayeneye gideceğim.mesajlara şöyle bi baktımda fiyatların değiştiğini gördüm ben emekli sandığına bağlıyım ve öğrendiğim kadarıyla anlaşmaları varmış ama neden fiyatlar bukadar değişmiş acaba özel sigorta falanmı

love_honey canım doruk hakkında pek bilgim yok ama yeni yasadan sonra bütün özel hastanelerde fiyatlar yükseldi sen hele başka özel hastane fiyatlarını gör:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…