Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

teşk ederim canım.Kimseyi korkutmamak adına yumuşak bir şekilde anlatmaya çalıştım..Eşide kızıma baktı zaten ekip gibiler biliyorsun.Eşine laf denilince oda bozulmadı değil.Bir daha götürürmüyüm Allah korusun hemen bebeğimi başka bir hastanede muayene ettirdim zaten.33. haftada başlamasaydım zaten devam etmezdim anlardım iç yüzünü.seçim yapmakta herkes özgür tabi..Bursada hastane sıkıntısı çekiyor insanlar malesef!kim bi dr a iyi diyorsa oraya akın oluyor.bebeğim biraz ele gelsin kendim de gidip yaşadıklarımın sebebini başka bi dr dan öğreneceğim.netten biraz bilgi edindim dr hatası olduğu ortada.Dua etsin de bende bişey çıkmasın.
Sağol canm bbeğim bugün 8 günlük oldu.şimdi iyiyiz çok şükür.ALLAH kimseye yaşatmasın..Haklısın unutmak çok zorrr.

teşk cnm

kızlar bende bugün çekirge doruğa gidip baktım suıt odayı çok bependik orda doğu yapmaya karar verdim...
ama doktrum dışardan gülin okan...hastahanenin anestezisi falan nasıl kızlar ne dersiniz orda doğum yapayımmı.doktoruma güveniorum zaten doğumuma gelecek..onun dışında hastahane personelinden yada anestezisinden sorun yaşayan varmı acaba???

cnm bursalı bayanlar topiği nerde.bende göz atayım bi.

anestezici yaşıileri bir beydi bir tek o var heralde belinden iğneyi o yapıyor ben korkmuştum hatta sakinleşmemi beklemişti ben sorun yaşamadım onunla başka arkadaşları bilemem

cnm anahtar kelime bursalı yazmıstım cıkmıstı:)mopsy bende suitde kaldım ailen benim gibi kalabalıksa cok iyi oluyr
evt canım bizde kalabalığız...suit oda güzeldi..hemşirelerin yanındaki odayı ayarlıcaz bakalım...çok heycanlandım hastahaneye gidince ağlıcaktım nerdeyse)))hehehehe....yeni doğum yapanlar falan.negüzel darısı başımıza inş...
anestezici yaşıileri bir beydi bir tek o var heralde belinden iğneyi o yapıyor ben korkmuştum hatta sakinleşmemi beklemişti ben sorun yaşamadım onunla başka arkadaşları bilemem

sağol canım...ilk dakikaları unutamadım yazmışsında doğumdan çıkıncamı zorlandın.

yooooo doğuma girerken çünkü sezeryan düşünmediğim için hiç hazır değildim ameliyathaneye sedyeyle girmek başımda bir sürü insan koyun gibi hissettim kendimi

bugün dr a gidecektin.nasıl geçti kontrolün.doğummu yaptın yoksa.bilgi verirsen sevinirim.bende yarın gidicem inş.

seda oğlum aşı oldu çok huysuz oldu hiç gülmüyo agucuk yapmıyo çok tatlıydı keyifsiz şimdi çok yavrum fitil veriyorum ateşi çıkınca çok üzülüyorum bütün neşesi gitti sizin nasıl geçti

benimki de aynen öyle oldu aşı olduğu gün.bütün gece baygın gibi yattı çocuk ateşi çıktı.şurup verdim bende ateş düşürücü ama halsiz yattı öyle.ama ertesi gün geçti yani.eski neşesi geldi yine.doğal olarak huysuzanır yani 3 tane aşı vuruyolar çocuğa bi günde.sen rotavirüs aşısını da yaptırdınmı?biz bide onu yaptırdık ama aynı gün değil.o iyiydi hasta falan etmedi oğlumu.

asla doğum yaptı galiba

meraba kızlar evet dogum yaptım 28haziranda kızım süpriz yaptı ve 10gün önceden geldi.kontorole gitmiştim acılma var diye doguma aldılar suni sancıyla 2saatte dogum yaptım bizim kız cok aceleci oldu dogum haneye bile giremeden odamda dogum yaptım cok güzeldi ve maceralıydı neyse kızlar bi ara anlatırım şimdi annemde kalıyorum nete giremiyorum eve dönüşte güzelce anlatırım..byee

canım gözün aydın.allah bağışlasın.ayy bir an önce girde yaz bize ayrıntıları.özellikle şeyma hn hakkında olanları.ilgilendimi seninle.dikiş oldumu.ne bilim anlat işteee.

,,

benim oğlumun ateşi 5 gün sürdü geçti şükür rotavirüsü bende yaptırmak istiyorum sağlık ocağında bişey demediler orası yapmıyor heralde ağızdan uygulanıyor saırım sen nerde yaptırdın

ewt sağlık ocağı yapmıyo zaten devlet karşılamıyo dışardan ödüyosun.ben yıldırım dorukta fatih beye götürüyorum oğlumu o yaptı aşısını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…