- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi gxuxzelresim
-
melis cnm seni dün bursalı bayanlar topiğinden okumustm orada arkadaslara doğumum kötü gecti falan yazmıssın cok üzüldm cnm gecmiş olsun bu kadar sey yasamana rağmen ne kadar iyi niyetli bir mesaj yazmıssın...ALLAH herkesn yardımcısı olsun ben kendisine bir daha gitmedm esi cocuk doktrmzdu onuda bıraktım doruğa sürekli gittim oğlumu sünnet ettirdim cocuk dktru orada ama onların bulunduğu binaya bir daha hiç gitmedm gitmek nasip olmasında...
Sağol canm bbeğim bugün 8 günlük oldu.şimdi iyiyiz çok şükür.ALLAH kimseye yaşatmasın..Haklısın unutmak çok zorrr.melis16 geçmiş olun üzüldüm çok insanın doğumu kötü geçincede unutamıyor bende ameliyathanedeki ilk dakikalarımı unutamıyorum o anlar yüzünden ikinciyi baya bi düşünmem şimdilk hiç niyetim yokta insan zaten hasssas oluyor bir de kötü şeyler yaşayınca çok üzülüyor.Yavrun sağlıklı sıhhatlidir inşallah nekadarlık şimdi
canım cok gecmiş olsun öncelikle gercekten cok üzüldüm yaşadıklarına bizler devlet hastanelerini bırakıp özel hastanelere koşuyoruz bi ümit herşey istedimiz gibi olsun diye ama ne yazıkki böyle şeylerde yaşayabiliyoruz bazen herşey istedimiz gibi gitmiyo.sevil hanımla hic tanışmadım hakkında yorumda yapamam o yüzden.allah hepimizin yardımcısı olsun....sanada cok gecmiş olsun..
cnm bursalı bayanlar topiği nerde.bende göz atayım bi.melis cnm seni dün bursalı bayanlar topiğinden okumustm orada arkadaslara doğumum kötü gecti falan yazmıssın cok üzüldm cnm gecmiş olsun bu kadar sey yasamana rağmen ne kadar iyi niyetli bir mesaj yazmıssın...ALLAH herkesn yardımcısı olsun ben kendisine bir daha gitmedm esi cocuk doktrmzdu onuda bıraktım doruğa sürekli gittim oğlumu sünnet ettirdim cocuk dktru orada ama onların bulunduğu binaya bir daha hiç gitmedm gitmek nasip olmasında...
cnm bursalı bayanlar topiği nerde.bende göz atayım bi.
evt canım bizde kalabalığız...suit oda güzeldi..hemşirelerin yanındaki odayı ayarlıcaz bakalım...çok heycanlandım hastahaneye gidince ağlıcaktım nerdeyse)))hehehehe....yeni doğum yapanlar falan.negüzel darısı başımıza inş...cnm anahtar kelime bursalı yazmıstım cıkmıstı:)mopsy bende suitde kaldım ailen benim gibi kalabalıksa cok iyi oluyr
anestezici yaşıileri bir beydi bir tek o var heralde belinden iğneyi o yapıyor ben korkmuştum hatta sakinleşmemi beklemişti ben sorun yaşamadım onunla başka arkadaşları bilemem
cnm bursalı bayanlar topiği nerde.bende göz atayım bi.
bugün dr a gidecektin.nasıl geçti kontrolün.doğummu yaptın yoksa.bilgi verirsen sevinirim.bende yarın gidicem inş.senin nekadarın kaldı doguma benim 3hafta falan var inş hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız.bu ayın 28son konturolüm var artık ondan sonra dogum sancısıyla giderim inş.şeyma hanım cok genc geldi bana ilk başta terettüt ettim gitmekte acıkcası ama tanıdıkca cok bilgili ve alakalı geldi bana ultrasonda bile okadar güzel anlatıp gösteriyoki bebegi sıkılıp hemen bırakmıyo son ayrıntısına kadar gösterip anlatıyor dedigim gibi cok memnunum doktorumdan.hepimizin allah yardımcısı olsun....
seda oğlum aşı oldu çok huysuz oldu hiç gülmüyo agucuk yapmıyo çok tatlıydı keyifsiz şimdi çok yavrum fitil veriyorum ateşi çıkınca çok üzülüyorum bütün neşesi gitti sizin nasıl geçti
asla doğum yaptı galiba
meraba kızlar evet dogum yaptım 28haziranda kızım süpriz yaptı ve 10gün önceden geldi.kontorole gitmiştim acılma var diye doguma aldılar suni sancıyla 2saatte dogum yaptım bizim kız cok aceleci oldu dogum haneye bile giremeden odamda dogum yaptım cok güzeldi ve maceralıydı neyse kızlar bi ara anlatırım şimdi annemde kalıyorum nete giremiyorum eve dönüşte güzelce anlatırım..byee
,,benimki de aynen öyle oldu aşı olduğu gün.bütün gece baygın gibi yattı çocuk ateşi çıktı.şurup verdim bende ateş düşürücü ama halsiz yattı öyle.ama ertesi gün geçti yani.eski neşesi geldi yine.doğal olarak huysuzanır yani 3 tane aşı vuruyolar çocuğa bi günde.sen rotavirüs aşısını da yaptırdınmı?biz bide onu yaptırdık ama aynı gün değil.o iyiydi hasta falan etmedi oğlumu.
,,
benim oğlumun ateşi 5 gün sürdü geçti şükür rotavirüsü bende yaptırmak istiyorum sağlık ocağında bişey demediler orası yapmıyor heralde ağızdan uygulanıyor saırım sen nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?