- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
merhaba hanımlar ben yaklaşık bir ay önce jimerde doğum yaptım doktorum aslında jale hanım ancak doğumdan bir gün önce solunum yetmezliğiyle acil olarak hastahaneye başvurduğumda ve doktorumun sezeryanda olması sebebi ile kısa bir süre gülin hanım ilgilendi benimle. bunu neden yazma gereksinimi duyduğumuda şöyle belirteyim.bazı yerlerde ilgisiz heleki başka bir doktorun hastasıyla kesinlikle ilgilenmediği gibi yazılar okudum. fakat kesinlikle öyle bir doktor deil kendi hastası olmama rağmen hem çok güzel bir ilgi gördüm hem aydınlatıcı açıklamalar yaptı hemde en az kendi doktorum kadar sıcak ve cana yakın davrandı.
sadece operasyonlarda değil o şefkat ve sıcaklık gülin annemin yapısında var daha önce kürtajımıda o yapmıştı yaklaşık 2 yıldır tanıyorum kendisini iyiki tanımışım o benim için çok büyük bi şans uğurum o benim kızımın hamileliliğinde gittiğim doktor şimdi ismini vermeyim çok canım yandı ondan sonra çok dua ettim karşıma çıkacak doktorun işini iyi yapan,tecrübeli,hastasını psikolojik olarak rahatlatan kısacası annem gibi olmasını dualarım kabul oldu ne diyebilirimki 4ay önce oğlumu dünyaya getirdim jimer de gülin okan ın tecrübeli ellerinde hiç bir sorunla karşılaşmadım 2. kez sezaryen olmasına karşın öylesine rahat bi doğumdu gebeliğimde muayenelerim çok güzel ve eğlenceliydi yaşadığım bu güzellikleri önce allaha sonra gülin anneme borçluyum bu arada ultrason cd si hakkında bilgim yok ama hastaneden öğrenebilirsin
Gülin hanım hastalarının gerçekten Ablası teyzesi hatta biz takılırız Gülin hanıma Güzin abla diye.
ıyi bir tercih yapmışsınız...
teşekkürler..senide tanıyorum yeşim hemşire çok tatlısınçok güleryüzlüsün ..
arkadaşlar mrhb bende 2. düşükten sonra gülin hanıma gittim bilmiyorum daha karar vermedim ama devam da edebilirim gerçekten çok güleryüzlü, bi arkadaş gibi yaklaşıyor bende çok memnun kaldım.
kendi muayenehanesinde devam edecekmiş.kükürtlüde...bilgilendirme mesajları geldi...herkez ayrılıyor jimerdende melike hanım falanda ayrıldı...bilemiyorum 3 tanecik doktoru kaldı bide çok yoğun..gülin hanım nereye ben oraya ....
ayy canım yeni öğrendim demek ayrıldı jimerden. bende cuma günü gidecektim ama bana öncesinde ara demişti. demekki bunun için ara dedi. hakkımızda hayırlısı olsun. peki doğum için hangi hastaneyi düşünüyosun. yani her hastaneye gülin hanım olur dermi ??
:uhm: offf kafam karıştı iiice fisfisfis
bilmiyorum ki bende bu konuyu çok merak ediyorum haftaya pazartesi gülin hanıma gideceğim ozaman konuşuruz sanırım...mutlaka gülin hanımın önerebileceği hastahaneler vardır ...yeni doğan ünitesinin olması lazım benim düşüncemde...sen nereyi düşünüyorsun acaba???nezaman doğumun.
ayy canım çok geçmişolsun ...bence gülin hanıma git yardımcı olurum dediyse yapar bişiler...muyenehanesini tambende bilmiyorum gitmediğim için..ama azçok şöyle...sırameşeler istasyonundan 50m kadar sonrea sağa araya dönüyorsun orad biyerde yılmazer apartmanıymış..cepten sorarsan daha iyi olur...hatta postahanemi ne varmış o aradan dönüyormuşsun canım....
inş en kısa zamanda hamile kalırsın yine..özer beyde çok mükemmel bi doktormuş canım ama zübeydede çok yoğunmu acaba onuda öğrenmek lazım ...hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?