Bursa Jimer Gülin Okan hastaları buraya.....

Gülin hanım hastalarının gerçekten Ablası teyzesi hatta biz takılırız Gülin hanıma Güzin abla diye.
ıyi bir tercih yapmışsınız...

Arkadaşlar,
Doktor ve hastanelerle ilgili yorumlarınızda karşı tarafı rencide edecek,hakaret boyutuna gelen kelimeler kullanmayın lütfen!
Elbette düşüncelerinizi yaşadıklarınızı ifade edeceksiniz ama düzgün cümlelerle olmalı bu düşünceler.
Mesajlarınızı temizliyorum.
ıyi paylaşımlar.

bu mesaj bana mııı napiiiiimm çok seviyorum doktorumu o na doktor hanım diye hitap etmek bi garip geliyo gülin annem o benim

selam antika ...demek doğumunu yaptın ve gülin hanıma kısmet olmuş...
bebeğini rabbim sağlıkla büyütmeni nasibetsin canım...tebrikederim seni.
darısı olmayanların başına....bende artık tekrar düşünmeye başladım bakalım nasibolurda fazla bekletmez bizi inşallah yavrumuzopuyorumnanaktan

çok güzel anlatmışsın herşeyi canım...
teşekkürler...sezeryan sonrasındada rahat etmişsin..ama gülin hanımın eli çok hafif zaten...be böyle bişi görmedim daha önce...ben ağrıkesici bile kullanmadım operesyon sonrası.ne ağrı ne sızı..inşallah doğum sonramda böyle olur...

ben gülin hanımla ilgili ilgisiz gibi yazılar okumadım hiçbiryerde...çok olgun bir bayan en başta..onun nekadar olgun nekadar anaç olduğunu jimerde yaşadığım bir olay karşısında gözlerimle gördüm...harika bir yapısı var ..başka doktorların bile açığını örtebilecek kadar profosyönel yardımcı bilgili işine nekadar aşık olduğunu gördükten sonra dahada bağlandım doktoruma zaten...

Son düzenleme:
Gülin hanım hastalarının gerçekten Ablası teyzesi hatta biz takılırız Gülin hanıma Güzin abla diye.
ıyi bir tercih yapmışsınız...

teşekkürler..senide tanıyorum yeşim hemşire çok tatlısınçok güleryüzlüsün ..

Son düzenleme:
arkadaşlar mrhb bende 2. düşükten sonra gülin hanıma gittim bilmiyorum daha karar vermedim ama devam da edebilirim gerçekten çok güleryüzlü, bi arkadaş gibi yaklaşıyor bende çok memnun kaldım.

arkadaşlar mrhb bende 2. düşükten sonra gülin hanıma gittim bilmiyorum daha karar vermedim ama devam da edebilirim gerçekten çok güleryüzlü, bi arkadaş gibi yaklaşıyor bende çok memnun kaldım.

evt arkadaş ötesi abla anne şefkatini hissetmiştim bende çok içten herkonuda...
bizimle heycanlanıp bizimle üzülüyor....bazen diyorum bukadar heycan istek olmaz bir insanda ya işinde çok profösyönel yada gerçekten heycanlanıyor .kaydirigubbakcemile3.mesela ben şimdi hamileyim bebeğimi falan gördükçe elimi tutuyor seviyor falan o elektriğini hergittiğimde alıyorum kendisinden..çok harika bir insan..:lepi:

Gülin Okan Jimer'den ayrılmış. Nerede başlayacağı konusunda bilgi vermedi Jimer.
Bilgisi olan var mıdır?

kendi muayenehanesinde devam edecekmiş.kükürtlüde...bilgilendirme mesajları geldi...herkez ayrılıyor jimerdende melike hanım falanda ayrıldı...bilemiyorum 3 tanecik doktoru kaldı bide çok yoğun..gülin hanım nereye ben oraya ....

3 kadın doğum uzmanı ile o kadar yoğunluğu nasıl kaldıracaklar anlayabilmiş değilim.
Ben 21 haftalık hamileyim doğum için Jimer'i düşünüyordum fakat bu kadar sık doktor kaybeden bir kurum da hiç güven vermiyor açıkçası.

ben gülin hanım nereyi tavsiye ederse orda yapacağım doğumu...zaten doğuma kedisi girecek ben doktouma baya güveniyorum..oda eminim ki güzel bir hastahanede doğumumu yaptırır konurda falan..bilemiyorum şimdi artık hayırlısı hakkımızda....
teddy sana birşey sormak istiyorum 21. haftadasın ayrıntılı ultrasona girdinmi acaba...bende 20. haftada gireceğim.altıparmakta biryere gönderecekmiş gülin hanım beni...sen nasıl yaptırdın eğer girdiysen:....ve ücretini öğrenebilirmiyim.çok teşekkürler

ayy canım yeni öğrendim demek ayrıldı jimerden. bende cuma günü gidecektim ama bana öncesinde ara demişti. demekki bunun için ara dedi. hakkımızda hayırlısı olsun. peki doğum için hangi hastaneyi düşünüyosun. yani her hastaneye gülin hanım olur dermi ??
:uhm: offf kafam karıştı iiice fisfisfis

bilmiyorum ki bende bu konuyu çok merak ediyorum haftaya pazartesi gülin hanıma gideceğim ozaman konuşuruz sanırım...mutlaka gülin hanımın önerebileceği hastahaneler vardır ...yeni doğan ünitesinin olması lazım benim düşüncemde...sen nereyi düşünüyorsun acaba???nezaman doğumun.

canım ben düşük yaptım :çok üzgünüm: nedeni için gidicem cuma gidicem bende. ilk adetinden sonra gel dedi. ama muaynanesinin tam yerini bilmiyorum olmadı cepden arar sorarım. canım inş hayırlısıyla doğumun gerçekleşir. bana bahar hastanesi yakın ama doktorlarını bilmiyorum. gülin hanımda iyi yada zübeydede özer beye gidicem yani maddi duruma göre gülin hanımda sağolsun yardımcı olurum dedi.
yani duruma göre bakıcas.

ayy canım çok geçmişolsun ...bence gülin hanıma git yardımcı olurum dediyse yapar bişiler...muyenehanesini tambende bilmiyorum gitmediğim için..ama azçok şöyle...sırameşeler istasyonundan 50m kadar sonrea sağa araya dönüyorsun orad biyerde yılmazer apartmanıymış..cepten sorarsan daha iyi olur...hatta postahanemi ne varmış o aradan dönüyormuşsun canım....
inş en kısa zamanda hamile kalırsın yine..özer beyde çok mükemmel bi doktormuş canım ama zübeydede çok yoğunmu acaba onuda öğrenmek lazım ...hakkında hayırlısı olsun inşallah

cnm şimdi aradım cuma gününe randevu aldım adreside tarif ettiler. inş bi sorun yoktur.
dediğin gibi zübeyde acayip yoğun oluyor. yoksa özer bey çok iyi bi doktor. neyse hayırlısı dielimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…