Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

tamam içim rahatladı tedirgin olmustum bıran alttan bakma olayı için :)

tamam içim rahatladı tedirgin olmustum bıran alttan bakma olayı için :)
Nasil gidiyor hamileligin? Hersey yolundadir umarim. Kalp atislari icin gun verdi mi?
Benimde bugun kontrolum vardi 2 hafta sonra cinsiyetini gorebiliriz dedi doktorum heyecanli heyecanli bekliyorum ayni zamanda ikili tarama olacak bakalim

Nasil gidiyor hamileligin? Hersey yolundadir umarim. Kalp atislari icin gun verdi mi?
Benimde bugun kontrolum vardi 2 hafta sonra cinsiyetini gorebiliriz dedi doktorum heyecanli heyecanli bekliyorum ayni zamanda ikili tarama olacak bakalim
şimdilik iyi gidiyor.çalışıyorum .
cumartesi günü keseyi gördük
20 eylüle kalp atısı için randevu verdi
çok korkuyorum olumsuz birsey olacak diye
allah hepimize yardım etsin.

bu hamileliğin de her aşaması stresli sanırım hep birseylerın sonucunu bekleyeceğiz
inşallah sağlıkla dünyaya getiririz hepimiz.
ikili taamada neye bakıyorlar
sonuc hemen cıkıyor mu ki?

Bende tedirgindim ilk haftalarda her hafta ayri bi stres oluyo insan elimizde degil ama calisiyosan kafan biraz olsun dagilyordur ben 9 yil araliksiz calistim suan evde olunca daha cok kafayi takiyor insan.Artilari da var eksileri de.. Allahin izniyle olumsuz bisey olmaz insallah..Ense kalinligi olculecek dedi doktorum bir de bazi degerlere bakilacak sanirim kan alinip..o sonuclar hemen cikiyor mu hic bilmiyorum..

kafam dağılmıyor valla
sürekli kalp carpıntım var
acayip baskılı bir işte calıısyorum
bu stresle nasıl hamılelık gecıreceğim düşüncem o
insallah cıkmaz olumsuz bırsey ıcını ferah tut
hepimiz gececeğiz o asamalardan

bir de benim eşimde kromozom bozuklugu cıkmıstı
o da cok korkutuyor benı
embrıyo pgt li idi ama yıne de korkuyorum cok

İyiyim sen nasılsın?
evet cumartesi keseyi gördük şükür
2 hafta sonraya kalp atısı ıcın randevu verdi
sende ne var ne yok
nasıl geçiyor doğuma az kaldı senin :)
Maşallah ne güzel bir haber darısı kalp atışlarına bir tanem
bende iyiyim büyüdük iyice artık gece uykuları bölünüyor rahat uyku yok göbüşten
genel olarak iyiyiz şükür çarşamba kontrolümüz var

taşındınız mı tayin yerinize peki
kalp atısı bekleme olayı cok zormus
insan hep tedirgin oluyor

ben bile son bir ayda 4 kilo falan almısım iğne ve ilaçlardan
ilerde nasıl olacak bilemiyorum

taşındınız mı tayin yerinize peki
kalp atısı bekleme olayı cok zormus
insan hep tedirgin oluyor

ben bile son bir ayda 4 kilo falan almısım iğne ve ilaçlardan
ilerde nasıl olacak bilemiyorum
Çoktan canım iki ay oydu
normal bende tedavide 8 kilo aldım veremeden gebe kaldım üzerine şimdiye kadar bir 8 kilo daha aldım allah sonumu hayır etsin
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah artık doğum sonrası kilolara savaş açarız

zaman ne cabuk gecıyor ınanmıyorum
sanki daha dün gibi tayin cıkmasını beklıyorum demiştin
şok oldum suanda cidden
hayırlı olsun

evet aynen :)
Ben suanda bile yazın giydiğim kotlarıma sıgamıyorum işyerinde düğme açık oturuyorum hep
Araba kullanırken de açıyorum.
Biraz zaman gecsın alacagım yeni kıyafetler.

doğumdan sonra çoğu arkadasım verdi zaten kolay veriliyor gibi, gelıyor bana ama bilemiyorum nasıl olur

merhaba nasılsın?

kızlar merhaba onumuzdekı ay bende suat beyde baslayacagım ınsallah on gorusme ıcın gıtmıstık oradakı bayanlar operasyona gıden hastanın yanından hıc ayrılmadılar cok guven verdıler bana bırde embrıyolog ayten hanımda cok guven verdı dun de acıbadem sahın beylede gorusmeye gıttık ama hıc tatmın olamadım sahın hocaya suat beyde devam edecegım ınsallah tahlıller ıstemıstı onları yaptıracagım kasım ayı adetın 2. günü suat beydeyım allah kısmet ederse ınsallah bizim sorunumuz esımın pserm azlıgı ve hareket sorunu suat beylerde 3 tup bırıktırmıstık zaten spermlerımız hazırda beklıyor durumlarının ıyı oldugunuda soyluyor ayten hanım guvenıyorum ona ınsallah ama embrıyolarımı bnde pgt ye gondermeyı duusunuyorum ama aynı gun sonucunun gelmemesı benı korkuttu pgt ıstenen embrıyolar ıcın sonuc geldıkten snra transfer gerceklesıyor degıl mı o aralıkda tabı donduruluyordur... bu pgt ıslemıne bıze mı bırakıyor suat bey yoksa gereklı gorunce mı gonderelım yada gondermeyelım dıyor acaba ? biligisi olan hamiş bayanlara cok sevındım allah kucagınza alamayı nasıp etsın ınsallah

kızlar bugun suat beyın ıstedıgı tahlıllerı yaptırdım devlet hastanesınde sadece HORMON TESTİ-FERRİTİN-DHEASO4-AMH TESTLERİM KALDI BUNLAR ICIN ADET DONEMIMI BEKLEMEM GEREKIR MI BİLEN VAR MI ARANIZDA ?

ben suat beyden kendim pgt istedim
sonuc 1 ay sonra geldi
haziran ayında tanesine 300 usd ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…