- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
tamam içim rahatladı tedirgin olmustum bıran alttan bakma olayı için :)Ilk keseyi gormek icin muayene ucreti odememistik sonrakiler zaten Cenk bey ile devam ettigi icin bilemiyorum 6.haftaya kadar alttan bakiliyor cunku cok kucuk daha iyi gorulebilmesi icin..hatta ben ilk kalp atislarini alttan muayene ile duydum sonrakiler karindan ultrason ile devam etti benim aksam saatleri iki defa kasik agrim oldu onlarda da acile gittigimde karindan baktirdim..
Nasil gidiyor hamileligin? Hersey yolundadir umarim. Kalp atislari icin gun verdi mi?tamam içim rahatladı tedirgin olmustum bıran alttan bakma olayı için :)
şimdilik iyi gidiyor.çalışıyorum .Nasil gidiyor hamileligin? Hersey yolundadir umarim. Kalp atislari icin gun verdi mi?
Benimde bugun kontrolum vardi 2 hafta sonra cinsiyetini gorebiliriz dedi doktorum heyecanli heyecanli bekliyorum ayni zamanda ikili tarama olacak bakalim
İyiyim sen nasılsın?canım nasılsın dr gittin m i
Bende tedirgindim ilk haftalarda her hafta ayri bi stres oluyo insan elimizde degil ama calisiyosan kafan biraz olsun dagilyordur ben 9 yil araliksiz calistim suan evde olunca daha cok kafayi takiyor insan.Artilari da var eksileri de.. Allahin izniyle olumsuz bisey olmaz insallah..Ense kalinligi olculecek dedi doktorum bir de bazi degerlere bakilacak sanirim kan alinip..o sonuclar hemen cikiyor mu hic bilmiyorum..şimdilik iyi gidiyor.çalışıyorum .
cumartesi günü keseyi gördük
20 eylüle kalp atısı için randevu verdi
çok korkuyorum olumsuz birsey olacak diye
allah hepimize yardım etsin.
bu hamileliğin de her aşaması stresli sanırım hep birseylerın sonucunu bekleyeceğiz
inşallah sağlıkla dünyaya getiririz hepimiz.
ikili taamada neye bakıyorlar
sonuc hemen cıkıyor mu ki?
kafam dağılmıyor vallaBende tedirgindim ilk haftalarda her hafta ayri bi stres oluyo insan elimizde degil ama calisiyosan kafan biraz olsun dagilyordur ben 9 yil araliksiz calistim suan evde olunca daha cok kafayi takiyor insan.Artilari da var eksileri de.. Allahin izniyle olumsuz bisey olmaz insallah..Ense kalinligi olculecek dedi doktorum bir de bazi degerlere bakilacak sanirim kan alinip..o sonuclar hemen cikiyor mu hic bilmiyorum..
Maşallah ne güzel bir haber darısı kalp atışlarına bir tanemİyiyim sen nasılsın?
evet cumartesi keseyi gördük şükür
2 hafta sonraya kalp atısı ıcın randevu verdi
sende ne var ne yok
nasıl geçiyor doğuma az kaldı senin :)
taşındınız mı tayin yerinize pekiMaşallah ne güzel bir haber darısı kalp atışlarına bir tanem
bende iyiyim büyüdük iyice artık gece uykuları bölünüyor rahat uyku yok göbüşten
genel olarak iyiyiz şükür çarşamba kontrolümüz var
Çoktan canım iki ay oydutaşındınız mı tayin yerinize peki
kalp atısı bekleme olayı cok zormus
insan hep tedirgin oluyor
ben bile son bir ayda 4 kilo falan almısım iğne ve ilaçlardan
ilerde nasıl olacak bilemiyorum
zaman ne cabuk gecıyor ınanmıyorumÇoktan canım iki ay oydu
normal bende tedavide 8 kilo aldım veremeden gebe kaldım üzerine şimdiye kadar bir 8 kilo daha aldım allah sonumu hayır etsin
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah artık doğum sonrası kilolara savaş açarız
merhaba nasılsın?Merhaba Bayanlar
Ben de Suat Beye gidiyorum bildiğiniz üzere . Başarı şansına gelince şimdi ne desem yanlış olur ama başarısını duyarak gittim bende. Ben 2 negatif gördüm ilki kimyasal oldu ikinci direk negatif daha çok başında olduğum için hastaneyi ve doktoru suçlu bulamam. Kimse de istemez sanırım başarı oranını düşürmek ben bilgisine de tecrübesine de güveniyorum güven de veriyor ayrıca . Umarım memnun kalırsınız ve en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz
İyiyim canım sen nasılsın dün aklıma geldin hastanedeydim ben de ilacın son günüydü Lucrin için gittim . Şİmdi adet gününü bekleyeceğiz.merhaba nasılsın?
hadi bakalımİyiyim canım sen nasılsın dün aklıma geldin hastanedeydim ben de ilacın son günüydü Lucrin için gittim . Şİmdi adet gününü bekleyeceğiz.
Evet 20-21 gibi olur dedi Suat Bey . İnşallah hayırlısı neyse o olsun. Sen nasılsın nasıl gidiyor?hadi bakalım
ben acaba transfer oldun mu diye merak ettim:)
daha varmış demek zamanı.
inşallah yolunda gider hersey
alısmaya calısıyorum hamileliğeEvet 20-21 gibi olur dedi Suat Bey . İnşallah hayırlısı neyse o olsun. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
ben suat beyden kendim pgt istedimkızlar merhaba onumuzdekı ay bende suat beyde baslayacagım ınsallah on gorusme ıcın gıtmıstık oradakı bayanlar operasyona gıden hastanın yanından hıc ayrılmadılar cok guven verdıler bana bırde embrıyolog ayten hanımda cok guven verdı dun de acıbadem sahın beylede gorusmeye gıttık ama hıc tatmın olamadım sahın hocaya suat beyde devam edecegım ınsallah tahlıller ıstemıstı onları yaptıracagım kasım ayı adetın 2. günü suat beydeyım allah kısmet ederse ınsallah bizim sorunumuz esımın pserm azlıgı ve hareket sorunu suat beylerde 3 tup bırıktırmıstık zaten spermlerımız hazırda beklıyor durumlarının ıyı oldugunuda soyluyor ayten hanım guvenıyorum ona ınsallah ama embrıyolarımı bnde pgt ye gondermeyı duusunuyorum ama aynı gun sonucunun gelmemesı benı korkuttu pgt ıstenen embrıyolar ıcın sonuc geldıkten snra transfer gerceklesıyor degıl mı o aralıkda tabı donduruluyordur... bu pgt ıslemıne bıze mı bırakıyor suat bey yoksa gereklı gorunce mı gonderelım yada gondermeyelım dıyor acaba ? biligisi olan hamiş bayanlara cok sevındım allah kucagınza alamayı nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?