Bursa jimer Suat Hazer e tüp bebek için gidenler var mı?

Kızlar merhaba bende suat beyin hastasıyım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşıp bebeklerimizi hayırlısıyla kucagımıza alırız biz önümüzdeki ay baslamayı düşünüyoruz tedaviye sizce tutma ihtimali nedir ilk denemede

Merhaba tedavin hayirli olsun ben bu ay ilk denemede pozitif sonuc aldim. Suat bey ve ekibi her konuda cok iyiler. Iyiki bu yola onlarla baslamisim. Bebegin tutunmasi sizin embriyo kalitenize gelismesine ve sizin beslenme seklinize de cok bagli. Suat bey ve ekibi cok iyi bir sekilde takip ediyor zaten.Sizdeki sorun neydi?

Öncelikle çok sevindim bebeğine inşallah saglıklı bir şekilde kucagına alırsın bizde gözüken bir sorun yok herşey normal değerler hsg normal histeroskopi yaptı suat bey oda normal bundan önce normal yolla bir hamilelğim oldu ama düşükle sonuclandı sadece amh 1,84 biraz düşük yaşıma göre( yaşım 28 bu arada .)eşimin değerler normal 10 ay oldu deniyoruz malesef olmadı ben aşılama düşünmediğim için tüpe karar verdik eşimle bakalım eylül yada ekim ayında başlamayı düşünüyorum

Merhaba kızlar
Herkesin tedavisi hayırlı olsun Hamile arkadaslari da tebrik ederim. Ben de bugun histereskopi oldum . Simdilik sorun yok bakalim eylul ekim gibi transfer olur gibi kismet olursa.

selam cnm
suat bey gebelik takibi yapıyor mu?

Doktor istirahat verdi mi peki
dikkat etmen konusunda birsey dedimi
Tabi transferden sonra 3 gün yattim ben sadece tuvalete kalktim yemek esim yanima getirdi sonra normal gunluk yasantina donebilirsin dedi doktorum ben yinede evde yattim tahlilden 2 gün once kalkip hastaneye gittim dayanamadim:) pozitif cikti sonraki gunler hastaneye gittim hep zaten bugun doktorum yolculuk yasak dinlenmeye devam et dedi

ben de 2 gün yatarım ama evim işim arası gunluk 100 km yol araç ile
kendım kullanıyorum
2 gunden fazla da izin alamam
sağdan sağdan gıder gelırım artık yavas yavas

ben de 2 gün yatarım ama evim işim arası gunluk 100 km yol araç ile
kendım kullanıyorum
2 gunden fazla da izin alamam
sağdan sağdan gıder gelırım artık yavas yavas
Ben bikac gundur arac kullaniyorum yavas sagdan sagdan yani dikkatli olunca cok sorun olmaz insallah sonucta surekli yolculuk yapan arac kullanan hamileler var ilk 2 gun cok onemli zaten

slm nasıl gidiyor basladın mı tedaviye
Slm canim histereskopi yapildi bu adet doneminde eylul adetiyle gorusuruz dedi Suat Bey bakalım herhangi bir sıkıntı olmazsa başlarız gibi geliyor. Suan antibiyotik kullanıyorum islemn sonrasi patalojiye gonderilmis 10 gune sonuc cikar dedi. Sen nasilsin ?

iyiyim çok sükür acıbademden vazgectim kromozom testinin sonucunu bekliyorum ist la gidicem insallah bahceci ye uludag üniversitesine devam bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…