- 9 Ocak 2018
- 48
- 31
- 8
- 34
Merhaba tedavin hayirli olsun ben bu ay ilk denemede pozitif sonuc aldim. Suat bey ve ekibi her konuda cok iyiler. Iyiki bu yola onlarla baslamisim. Bebegin tutunmasi sizin embriyo kalitenize gelismesine ve sizin beslenme seklinize de cok bagli. Suat bey ve ekibi cok iyi bir sekilde takip ediyor zaten.Sizdeki sorun neydi?Kızlar merhaba bende suat beyin hastasıyım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşıp bebeklerimizi hayırlısıyla kucagımıza alırız biz önümüzdeki ay baslamayı düşünüyoruz tedaviye sizce tutma ihtimali nedir ilk denemede
Öncelikle çok sevindim bebeğine inşallah saglıklı bir şekilde kucagına alırsın bizde gözüken bir sorun yok herşey normal değerler hsg normal histeroskopi yaptı suat bey oda normal bundan önce normal yolla bir hamilelğim oldu ama düşükle sonuclandı sadece amh 1,84 biraz düşük yaşıma göre( yaşım 28 bu arada .)eşimin değerler normal 10 ay oldu deniyoruz malesef olmadı ben aşılama düşünmediğim için tüpe karar verdik eşimle bakalım eylül yada ekim ayında başlamayı düşünüyorumMerhaba tedavin hayirli olsun ben bu ay ilk denemede pozitif sonuc aldim. Suat bey ve ekibi her konuda cok iyiler. Iyiki bu yola onlarla baslamisim. Bebegin tutunmasi sizin embriyo kalitenize gelismesine ve sizin beslenme seklinize de cok bagli. Suat bey ve ekibi cok iyi bir sekilde takip ediyor zaten.Sizdeki sorun neydi?
Hayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerini en kısa zamanda duyarız inşallahselam arkadaslar
ben de hazıran ayında hısteroskopi ve opü olmnustum
aradan 2 bucuk ay gectı
embr,yom pgt ye gittiği için zaman aldı
bu aykı adetımle transfer olacagım
yarın muayene günüm sanırım 15 gun içinde olur transfer
heyecanlıyım @Esrarengsiz1016 P Papatya161alisanindunyasi
inşallah hepimiz için :)Hayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerini en kısa zamanda duyarız inşallah
selam cnmMerhaba tedavin hayirli olsun ben bu ay ilk denemede pozitif sonuc aldim. Suat bey ve ekibi her konuda cok iyiler. Iyiki bu yola onlarla baslamisim. Bebegin tutunmasi sizin embriyo kalitenize gelismesine ve sizin beslenme seklinize de cok bagli. Suat bey ve ekibi cok iyi bir sekilde takip ediyor zaten.Sizdeki sorun neydi?
Evet yapiyorselam cnm
suat bey gebelik takibi yapıyor mu?
slm nasıl gidiyor basladın mı tedaviyeHayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerini en kısa zamanda duyarız inşallah
Adetten tahmını kac gun sonra transfer oldun?Evet yapiyor
30 temmuzda regl oldum 15 Agustos transfer tarihimdi. 4.gün embriyosu:)Adetten tahmını kac gun sonra transfer oldun?
ben yarın transfer planı için gideceğim
adetımın 2. gunu
Doktor istirahat verdi mi peki30 temmuzda regl oldum 15 Agustos transfer tarihimdi. 4.gün embriyosu:)
Tabi transferden sonra 3 gün yattim ben sadece tuvalete kalktim yemek esim yanima getirdi sonra normal gunluk yasantina donebilirsin dedi doktorum ben yinede evde yattim tahlilden 2 gün once kalkip hastaneye gittim dayanamadim:) pozitif cikti sonraki gunler hastaneye gittim hep zaten bugun doktorum yolculuk yasak dinlenmeye devam et dediDoktor istirahat verdi mi peki
dikkat etmen konusunda birsey dedimi
ben de 2 gün yatarım ama evim işim arası gunluk 100 km yol araç ileTabi transferden sonra 3 gün yattim ben sadece tuvalete kalktim yemek esim yanima getirdi sonra normal gunluk yasantina donebilirsin dedi doktorum ben yinede evde yattim tahlilden 2 gün once kalkip hastaneye gittim dayanamadim:) pozitif cikti sonraki gunler hastaneye gittim hep zaten bugun doktorum yolculuk yasak dinlenmeye devam et dedi
Ben bikac gundur arac kullaniyorum yavas sagdan sagdan yani dikkatli olunca cok sorun olmaz insallah sonucta surekli yolculuk yapan arac kullanan hamileler var ilk 2 gun cok onemli zatenben de 2 gün yatarım ama evim işim arası gunluk 100 km yol araç ile
kendım kullanıyorum
2 gunden fazla da izin alamam
sağdan sağdan gıder gelırım artık yavas yavas
Slm canim histereskopi yapildi bu adet doneminde eylul adetiyle gorusuruz dedi Suat Bey bakalım herhangi bir sıkıntı olmazsa başlarız gibi geliyor. Suan antibiyotik kullanıyorum islemn sonrasi patalojiye gonderilmis 10 gune sonuc cikar dedi. Sen nasilsin ?slm nasıl gidiyor basladın mı tedaviye
iyiyim çok sükür acıbademden vazgectim kromozom testinin sonucunu bekliyorum ist la gidicem insallah bahceci ye uludag üniversitesine devam bu aradaSlm canim histereskopi yapildi bu adet doneminde eylul adetiyle gorusuruz dedi Suat Bey bakalım herhangi bir sıkıntı olmazsa başlarız gibi geliyor. Suan antibiyotik kullanıyorum islemn sonrasi patalojiye gonderilmis 10 gune sonuc cikar dedi. Sen nasilsin ?
Insallah guzel cikar sonuclarin canim neden vazgectin kiiyiyim çok sükür acıbademden vazgectim kromozom testinin sonucunu bekliyorum ist la gidicem insallah bahceci ye uludag üniversitesine devam bu arada
oo çokmuş canım 100 km nerde çalışıyorsunben de 2 gün yatarım ama evim işim arası gunluk 100 km yol araç ile
kendım kullanıyorum
2 gunden fazla da izin alamam
sağdan sağdan gıder gelırım artık yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?