Tüp Bebek Merkezleri bursa murat erdemir hastaları buraya

zuhale....hakkında hayırlısı neyse o olsun canım......bizde4.cü denemeye bu ay başlıyalım diyorduk,hiç başlayasım gelmedi........bu ayı bakalım böyle es geçtik.......hayırlısı artık......

zuhale....hakkında hayırlısı neyse o olsun canım......bizde4.cü denemeye bu ay başlıyalım diyorduk,hiç başlayasım gelmedi........bu ayı bakalım böyle es geçtik.......hayırlısı artık......

canım kendini ne zmaan hazır hissedersen o zaman başla yoksa her bakımdan zor olur. hayırlısı belki bu sefer beklemenin karşılığını alırsın. sen daha önceden murat beyde tedavi gördünmü?

hayır canım...murat beyde tedvi görmedim....ama kendisiyle görüşmeye gitmiştik..... ....kendisinden pozitif bir elektrik almştım ve onda tedviye başlıyalım derken eşim acıbademede gidelim dedi.....sonrada acıbademe karar vedik.....ben aşılama ve 3 tüp bebeği acıbademde yaptırdım....dr.uma çok alıştım ve orda devam edicem...........senin değerler ne oldu.....test yaptırdınmı tekrar.......

selam kıslar,bende murat beyle ön görüşme yaptım geçen hafta,acıbadem de aklımı karılştırıyo napsam bilmiyorum..

kızlar dün üzücü bi haber aldım bebeğim iki gün içinde düşecek değerlerim düştü üç ay bekleyecekmişim bakalım ne olacak ruh halim çok değişik ama hazırlıklı olduğum için fazla ağlamadım sizler için hayırlısı benimde artık umutlarım ikinciye

zuhal......hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.....inşallah ikinci denemede anne olursun.....

amin canım inşallah allah hepimize versin. Başka bi yer düşünseniz aslında. Valla biz ne yapsak diye düşünmeye başladık başka yer mi düşünsek diye tabi memnun kalmak önemli ama 3 kez deneyip sonuç alınmıyorsa o yerden başka yerleri düşünmekte fayda var bence.

ah zuhale.....düşünürken kafayı yemek üzereyim......ne yapayım,ne yapmalıyım,yada hangi dra gitmeliyim.........sen nasılsın....kanaman başladımı.....

slm zuhale hayırlısı olsun canım inşallah 2.de kavuşursun bebeğine belki birlikte kutlarız burada murat erdemire devam edecek misin bende rahim filmi çektirdim çok şükür temiz çıktı bakalım adetimi bekliyorum

ah zuhale.....düşünürken kafayı yemek üzereyim......ne yapayım,ne yapmalıyım,yada hangi dra gitmeliyim.........sen nasılsın....kanaman başladımı.....

üzme kendini canım iyi düşünü maddi imkanın varsa istanbul umut tüp bebek süleyman beyi söylüyorlar fiyatları iyiymiş birde memorial var semra hanım varmış oda çok iyiymiş ama orası bahalıymış. ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
benim bugün kananamam başladı tedavimiz böylelikle bitti anlıcan 2. kısmet artık

canım filminin temiz çıkmasına sevindim hemen başlıyorsun o zaman sen dimi?
Benim Murat bey konusunda biraz endişelerim var. tüp bebek tedavisinde çok ilgiliydiler hep yanımızdaydılar çok memnundum ama sonuç düşükle sonlandığından beri ilgilenmediler gelin bir bakalım neden düşüyor araştıralım demediler 2. tüp bebek için bunlar önemli ona göre 2.de tedavi uygulanır dimi ama...
bende bugün aradım herşey yapana kadarmıydı eğer bakılmayacaksa başka doktora gideyim dedim şimdi bekliyorum ne yapacaklarını eğer ilgilenmezlerse gitmeyi düşünmüyorum başka yer arayacağım o zaman bakalım yarına kadar arayacaklarmış bekliyorum.

o gün aradı doktor canım çok iyi konuştu valla çok kızgındım tahlil şimdi yapmayalım dedi 2. denemden sonra oda tutmazsa o zaman tahliller yapacakmış bakalım beklemedeyim hala nasıl geçecek bu zaman geçsenede hemen başlasak. Sen ne durumdasın şimdi?

zuhale.....nasılsın canım.......neler yapıyorsun.....murat bey sana bekleme süresi ne kadar dedi?

iyiyim canım sen nasılsın? mart ayına kadar bekleyecekmişiz canım martta regl olunca birlikte gel dedi ama beklemek zor geliyor sıcağı sıcağına olsaydı ne güzel olurdu kısmet bakalım. sen neler yapıyosun?

zuhale canım bende mart gibi tanışacağım murat beyle belki karşılaşırız ama tedaviye mayıs gibi başlıyacağım ikimizide hayırlı sonuçlar olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…