Oktay beyin elinin iyi olsugunu soyleyen arkadaslarim var aslinda en cok buna guvenerek gittim cok kibar anlayisli bi doktor ama cihaz sanki yetersiz geldi de ayrintili ultrasonu vardir hastanenin diye dusunuyorum selim beyin o konuda elinin agir olabildigini duymustum ama oktay bey bi gecede 6 sezeryana ragmen iyi gelmis eli cok bi agrim olmadi diyo olanda malum hemen guzel olamaz herseyasqw oktay bey nasıldı? ben de hala kararsızım oktay bey ni selim bey mi diye. bana da sezeryan da iyi olabilecek bir dr lazım kistim var rahmimde.faruk dinçşahini önerdiler ama o da şimdi özel muayenehanesinde.
Allah kolaylik versin hepinize isimiz cok zor valla ama kislerin icin bidaha ameliyat olmaktansa aradan cikarabilirsen en azindan tek aci cekersin gerci ben ameliyat sonrasindan da cok korkuyorum hatta sezeryan sonrasi diye konu actim bi haftaya maksimum toparlanmislar ama oktay beyin bi hastasi bana ertesi gun verdigi agri kesiciyi bile kullanmadim dedi biri de 3 ay olmus sadece bi cizgi var gorunen diyo onlara guveniyorum aslinda cunku onlarin bi menfaati yok bundan sonuctagerçekten ben de çok kararsız kaldım.
ayrıntılı ultrasonu radtologlar yapıyor medıcabılde, ama onlarda 3-4 boyutlu degıl 2 boyutlu renklı doppler seklınde.. ama kadın dogumcuları işinin ehli, bende recep beye gıdıyorum..Oktay beyin elinin iyi olsugunu soyleyen arkadaslarim var aslinda en cok buna guvenerek gittim cok kibar anlayisli bi doktor ama cihaz sanki yetersiz geldi de ayrintili ultrasonu vardir hastanenin diye dusunuyorum selim beyin o konuda elinin agir olabildigini duymustum ama oktay bey bi gecede 6 sezeryana ragmen iyi gelmis eli cok bi agrim olmadi diyo olanda malum hemen guzel olamaz hersey
Benimki tam ocaga denk geliyo panduflarla mi dolassam hastanede ayaklarim sicak olur valla bisey diyimmi o kadar rahatlattin ki beni ben ister istemez cok sey dusunuyorum aslinda daha 22 yasindayim kilomda yok vucudumda normalde agriya filan dayaniklidir ama insanlar ayri o ameliyathaneyi dusunmek ayri sen epidural yaptircaksin o zaman dimi bebisi gorcek kivama gelmissindir bu kadar tecrubeliysen ilk gun ayaga kalkmanin onemli oldugunu biliyorum ama ben uyanana kadar bi tane agri kesici yapiyolar o yeriyomu ki o aciya bildigim kadariyla odaya gelindiginde bitane daha yapiyolar gerci serumlardada agri kesici var o kadar agri kesici insani rahat rahat uyutur bile bence ama bilmedigim icin tabi ama gercekten cok iyi geldin tesekkur ederimeve çıktığımda ben de ağrı kesici içmedim. ama ilk ameliyatımda çok zorlanmıştım onda yürümeye korkmuştum ağrıırsa diye. sonrakinde tecrübe oldu hemen sondayı çıkarttırdım kalkıcam dedim. emin ol ayaklandığında mutlu oluyorsun ve gerçekten ağrın azalıyor. karşımdaki bir hasta da ameliyattan sonra ayaklandı ama dışarıya sigara içmeye gitmiş ve kendisini üşütmüş o hep ağrı kesici istiyordu. dr da kızmıştı ona. ayaklarını sıcak tut ve üşümeyecek şekilde koridorda yürü. çok iyi olacaksın.
Dun tanistim onla arkadasimin kistine baktirmaya gitmistik basta sert gorunuyodu arkadasimin hamilelik degerleri yuksek cikti bende nerden estiyse bi gun once sen korkunuyomusun demistim ben hamileyken akintimdan anlamamistim ama yasayinca tecrube heralde bendede akinti oluyo bendede bel agrisi var hamile olmayasin demistim dun recep beyde ayni seyi soyleyince guldum sanirim hamilelerin hisleri gercekten kuvvetli oluyo dedim recep beyde sayilar konusunda nasilsin bari rakam soylesende bizde faydalansak dedi gulduk sempatik bi adam esprili isinide bilen biri belliki icim isindi bi anda nedense ama tabi sirasinda pek hasta yoktu o beni sasirttiayrıntılı ultrasonu radtologlar yapıyor medıcabılde, ama onlarda 3-4 boyutlu degıl 2 boyutlu renklı doppler seklınde.. ama kadın dogumcuları işinin ehli, bende recep beye gıdıyorum..
hastanenın en yenısı , o nedenle daha sakın oluyor ama az hasta olması daha ıyı bence ... hastalarına daha cok zaman ayırıp, onlarla daha yakından ılgılenme sansı oluyor her ıkı taraf ıcınde avantaj yanı... ben gebelık baslangıcından berı kendısıne gıdıyorum-kısmetse dogumu da kendısıyle yapacagım..Dun tanistim onla arkadasimin kistine baktirmaya gitmistik basta sert gorunuyodu arkadasimin hamilelik degerleri yuksek cikti bende nerden estiyse bi gun once sen korkunuyomusun demistim ben hamileyken akintimdan anlamamistim ama yasayinca tecrube heralde bendede akinti oluyo bendede bel agrisi var hamile olmayasin demistim dun recep beyde ayni seyi soyleyince guldum sanirim hamilelerin hisleri gercekten kuvvetli oluyo dedim recep beyde sayilar konusunda nasilsin bari rakam soylesende bizde faydalansak dedi gulduk sempatik bi adam esprili isinide bilen biri belliki icim isindi bi anda nedense ama tabi sirasinda pek hasta yoktu o beni sasirtti
Aslinda uyuyosun uyaniyosun hersey bitmis bende geneli tercih ederim agri pompasi taktirabilirim aslinda her ihtimale karsi narkozdan dedigin gibi hemen uyanilmiyosa ben o kafayla kendimi odakladigim icin kesin dugmeye basmis olurum agri kesici icin birilerini beklememis olurum mantikli geliyo spinal yapiyolar medicabildede bende ondan cok korkuyorum bol bol kahve icmek zorundasin yeterli olmazsa bas agrin oluyo gecmeyebiliyo bi hafta dikis agrisindan fazla bas agrisi dayanamaz insanasqw ben yine genel düşünüyorum. epidural korkutuyor tam uyuşmamasından falan kokruyorum. en iyisi genel. ayaklarına çorap giy ve altları azıcık kalın kapalı terlikler var onlardan al. sakın panduf falan alma onlar soğuğu geçiyor. eski doktorlarımdan biri terliğini. altı ne kadar kalın olursa okadar rahat olur üşütmezsin demişti. okadar çok uyumuyosun genelde bile ayık oluypsun ilk gün ama çok şey hatırlamıyorsun. ağrı kesici ve narkozdan. zaten ilk gün korkma ayağa kalkmaktan çünkü narkoz hala devam ediyor ağrın az oluyor. ne kadar yürürsen gazın okadar çabuk çıkar ve normale dönersin. anesteziyi de öyle atıyorsun zaten
Ne konuda en iyisi canim ben kendi doktorum en iyisi diye biliyorum da ondan sasirdimhastanenın en yenısı , o nedenle daha sakın oluyor ama az hasta olması daha ıyı bence ... hastalarına daha cok zaman ayırıp, onlarla daha yakından ılgılenme sansı oluyor her ıkı taraf ıcınde avantaj yanı... ben gebelık baslangıcından berı kendısıne gıdıyorum-kısmetse dogumu da kendısıyle yapacagım..
Ne konuda en iyisi canim ben kendi doktorum en iyisi diye biliyorum da ondan sasirdim evet aslinda bu bi yonden iyi ozel ilgileniliyomus gibi ama sen normal dogurcaksin heralde dimi ben sezeryan olcagim icin en azindan deneyimlerini gordugum bi doktor daha iyi olur dedim zaten civarda bu konuda jimerde cenk bey iyimis acibademde sahin bey rentip zaten selim beyle unlu ama ben zaten stresliyim onun sert olmasi daha da gerer beni medicabildede oktay bey var iste cenk beyde beni telaslandirir cok pimpirikliymis chnku acibadem malum cok pahali civardaki bu alanda en iyisi oktay bey kaliyo o yuzden onu sectin aslinda cok arastirdim ama bende basta recep beyi dusunmustumhastanenın en yenısı , o nedenle daha sakın oluyor ama az hasta olması daha ıyı bence ... hastalarına daha cok zaman ayırıp, onlarla daha yakından ılgılenme sansı oluyor her ıkı taraf ıcınde avantaj yanı... ben gebelık baslangıcından berı kendısıne gıdıyorum-kısmetse dogumu da kendısıyle yapacagım..
Yine de ihtimal olarak dursun bence ne varki 100 150 tl bisey bi kolumdan damar accaklar nasilsa digerine de onu taksinlar ayaga kalkmadan oncede basarim boylelikle yurumem kolay olur bu arada kayisi cayi varmis gaza cok iyi geliyomus canim ben emziremicem psikolojim baya altust bu donemde dogurunca ilaclara baslicagim icin o yuzden sanirim benden cok hemsireleri gorcek kizim ilk gun ama sorun etmiyorum sonucta sonra benim yanimda olcakasqw pompaya falan hiç gerek olmayacak canım merak etmeo kada ağır olmayacak ameliyatın. hem sonunda bebişini alacaksın kucağına. en iyisi genel anestezi ben devlette oldum ameliyatlarımı hemşire çağırmama bile gerek olmadı düşün yani
Senin kistin oldugu icin bence zorunlu olur bildigim kadariyla 1500 olmasi gerek evet faruk beyin iyi oldugunu bende duydum bayada dusundum ama cok yogun oldugunu biliyorum o beni tedirgin etti ahmet yilmaz diye biri varmis o da oyle mesela cok yogun ee birilerininde bizim nazimjzi cekmesi lazim hassas donemdeyiz sonuctaasqw sen kaçıncı haftadasın? ben bir de faruk dinçşahini duydum muayenesi 120 tl ama doğum ne kadar bilmiyorum. medicabilde oktay beyde ne kadarmış sezeryan?
hastanede en yenısı o oldugundan hasta yogunlugu az demek ıstedım ama ıyı bır doktor , sezeryan kısmını bılmem ama normal ıstıyorum ve normal dogumu destekleyen ve kendısıyle normal dogum gercekleştıren herkesın sorunsuz dogum yaptıgı bır doktor...Ne konuda en iyisi canim ben kendi doktorum en iyisi diye biliyorum da ondan sasirdim evet aslinda bu bi yonden iyi ozel ilgileniliyomus gibi ama sen normal dogurcaksin heralde dimi ben sezeryan olcagim icin en azindan deneyimlerini gordugum bi doktor daha iyi olur dedim zaten civarda bu konuda jimerde cenk bey iyimis acibademde sahin bey rentip zaten selim beyle unlu ama ben zaten stresliyim onun sert olmasi daha da gerer beni medicabildede oktay bey var iste cenk beyde beni telaslandirir cok pimpirikliymis chnku acibadem malum cok pahali civardaki bu alanda en iyisi oktay bey kaliyo o yuzden onu sectin aslinda cok arastirdim ama bende basta recep beyi dusunmustum
en yenısı yazdımNe konuda en iyisi canim ben kendi doktorum en iyisi diye biliyorum da ondan sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?