siteye yeni olduğum içim msj gönderemedim burdan yazıyorum..
sağolun sizinde hayırlısı ile kurtarsın inşallah..hastahane çok güzel evimde gibi rahat ettim hasta bakıcıları bile harikaydı.normal doğum bekledik ama 41.haftada suni sancı denendi ama kanamam başladı ve açılma olmayınca epidural sezeryan oldum kendi isteğim ile.ilk hamilelik başlangıcımda esentepeye gittim ordaki kadın çok soğuktu,sonra acıbadem jale hanıma geçtim,kendi yerini açtı ücretleri pahalı geldi bırakmak zorunda kaldım.medicabil zuhal hanıma gittim 5 ay resmen sgk muamelesi gördüm orda kadın çok mesafeli her gittiğimde taktığı şey sağlığım deil aldığım kilolar oldu.randevusuz acil durumda bile kapısında 1 saat bekledim almadı beni birşey bile sorulmuyo telefon numarası yok gece fenalaştım hastahanedekiler pratisyenciler arayamayız dediler çıktım ve o sinirle rentıpa gittik gece demeden dr gelio,oturup konuştum rentıptaki adamal dr değiştirme sebeplerimi ilk olarak kartını verdi bana gelsende gelmesende arayabilirsin demişti ve buyüzden ilk olarak güvn sağladık.aldığım kilolar yüzünden tansiyon sorunum vardı zuhal hanm yürü sürekli dedi ve ödemim arttı yürüyemez hale geldim sırf normal doğurtabilmesi için mahvoldumselim beye bunu söyledim ve beni 3 ay boyunca hiç tartmadı ve sürekli yat dedi ilave magnezyum verdi bu sürede 6kg verdim ödemim indi:) herşeyi detaylı konuşabiliyo anlatıyo ve rahatlatabiliyo.bu arada rentıpın doğum ekibi anestezi uzmanları jimerden geçme hepsi:)doğumdan çok korkuyodum sürekli beni rahatlattı,tek sıkıntım suni sancı oldu o da odama 15 dk da bir gelerek kendi muayene etti ama kısmet olmadı kanamam başladı ğrılara dayanamayınca sezeryan oldum,doğum anlarım harikaydı hiçbişi hissetmedim ama her anına tanık oldum çok keyif aldım bebeğimi görünce her anımız fotoğraf çekildi..dr giriyo saat kaç olursa olsun geliyor hemen hastahane karşısında evi çok büyük avantaj..alt muayenelermde adam elimden tutyo sakin ol rahat ol die çok rahatlatabilio ve canını yakmamak için dakikalarca hazır olmanı beklio doğum sonrası sürekli odana kendisi gelio takip edio.hastahanenin yeni doğan yoğun bakımı var bu önemliydi benim için.doğuma giren çocuk dr uda çok iyidi yahya bey die birisi şu an bebeğim için ona gidiyoruz,odaları selim bey ile aynı katta gittiğimizde karşılaşıyorum selim by ile hala dha gelip sağlığımı soruyo bebeği sevebilio..hastahane olarak tam teşkilatlı fiyatları uygun ekibi çok uzman bu yüzden tavsiye edebilirim.eğer başka sormak istediğin varsa sorabilirsin bende aynı sıkıntıları çok fazla yaşamıştım rabbim hayırlısı ile yüzümü güldürdü umarım sanada böyle güle oynaya harika bir anı oalrak kalıcak bir doğum yaşatır.
merhaba hoşgeldin bende 23 haftalık oldum şuana kadar bi sıkıntı yok memnunum fotoğrafcıyı bilemiyorum gittiğinde hasta haklarına sorabilirsin . bende normal istiyorum ama şuana kadar rentıp selim beyde burada normal doğum yapan görmedim mugal ark var o dönmediği için epdrl sezeryan yapmıs memnun kalmıs Allah'ım hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah ... paylaşımlarına devam etmeni isterim yeni bişey öğrenirsek birbirimizi haberdar edeilm
bende 1,5 aylık hamileyim selim beye gidiyorum gebelikten öncede ona gitmiştim çok memnunum tabi..şuan ona giden varmı acaba..herkesin farklı deneyimi oluyor insan merak ediyor..
Ben bi fiil 3 ay ayda 4 kere hep alttan muayene oldum doktor sonuçta hiç bir zaman rahatsız etmiyor ilk zamanlar zor olsa da alışıyorsun..hiç bir zaman beklemedim en az 50 kere gitmişimdir beklediğimi hatırlamıyorum hemşiresi Mine hanım mükemmel bir insan randevumuz bile gittiğimde acil olarak bekletmedi selim bey biraz soğuk duruyor ilk zamanlar sonra alıştık birbirimize ilk zamanlar çok geriliyordum giderken ben..çok tecrübeli bir doktor panik değil rahat onun için ilk zamanlar bebeğin canlı olması önemli sonra sağlıklı olması hiç bir zaman gelecek aylardan haftalardan konuşmaz emin olmadan tek kelime söylemez gereksiz baskı kurmaz şunu yapma bunu yapma korkutmuyor insanı germiyor akşam geç saatlerde gitmiceksin ona bunalmış oluyor arada soğuk olsada genelde güleç sempatik..gereksiz sorulardan hoşlanmıyor..telefonu herzaman açıyor gece de dahil herşeyi en açık şekilde sorabiliyorsun oda zaten çok açık konuşuyor doktorun sonuçta güvendiğin sürece rahat oluyorsun..benim eşim kesinlikle karşıydı erkek doktora ama selim Bey'den o bile çok memnun..yani böyle kö tecrübeleri olan da var önemli olan senin kurduğun iletişim.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende 1,5 aylık hamileyim selim beye gidiyorum gebelikten öncede ona gitmiştim çok memnunum tabi..şuan ona giden varmı acaba..herkesin farklı deneyimi oluyor insan merak ediyor..
Merhaba mesaj atmışsın ancak ben özel mesaj sınırını aşamadım henüz, teşekkür ederim cevabın için, banada hsg çektirdi temiz çıktı. sonra klomen + ovitrelle verdi. olmadı bu ayda klomen + prengly verdi bekliyorum şuan. 2. ayım yani inşallah senin gibi şanşlı olurum. :S
moralini yüksek tut sorun yoksa olmasının bir zamanı vardır hatta psikolojik bile olmuyor olabilir.akışına bırakınca kendiliğinden oluyor zaten vardır bir zamanı..
Selim bey hangi hastanede acaba... soyadinida ogrnbilirmyinbu ayda olmadı malesef, yarın yine gidiyorum selim hoca ya,
bu 3. ay olacak klomene başlatır herhalde yine,
Teşekkür ederim canimRentip hastanesinde. Selim Akgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?