bursa op. dr. selim akgün'ün hastaları varmı aramızda ?? yardım....

Tesekkur ederim canim.minigim artik evde...benim kizim agirdi canim.ordada kuvezde kaldi ama Durumu kotuydu cok atesi vardi boyle bebeklerin bakim yeri dortcelikmis. Bence iyi yaptilar gondermekle kimse risk almak istemez bende istemem.dortcelikte cok ilgilendiler adamlarin aletleri sistemleri cok iyi.Oylede boyle de kizim 9 gunluk oldu.hatta dun selim amcayi gormeye bile gittik:)

bende 1,5 aylık hamileyim selim beye gidiyorum gebelikten öncede ona gitmiştim çok memnunum tabi..şuan ona giden varmı acaba..herkesin farklı deneyimi oluyor insan merak ediyor..

merhaba.ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde selim beye gittim.kan testinde sonuç olumluydu fakat kese yoktu.geç döllenme olabilir dedi ve coraspin,progestan ve folik asit verdi.sonraki haftalarda randevularımızda herşey yolundaydı.ilaçlara devam etmemi istedi.5haftada kanamam oldu.bunu belirtmeme rağmen ilaçlara devam et, eğilip kalkmana çok dikkat etmene gerek yok dedi.sadece cinsel ilişkiyi yasakladı.fakat kanamam kesilmiyordu.kontroller sırasında sinir olduğum diğer konu ise 5dk içeride kalıyorduk ve doğru dürüst bişi açıklamadan resmen bizi gönderiyordu.bu benim ilk hamileliğim,haliyle yönlendirilmeye ihtiyacım vardı.bu sırada biriyle tanıştım ve bir yakınının rentıpta doğum yaptığını ve mikrop kaptığını söyledi.açıkcası korktum bunun üzerine jimer cenk beye gitmeye karar verdim.7 haftamı tamamlamıştım.cenk beyin ilk söylediği neden coraspin kullanıyorsun oldu.bu senin ilk gebeliğin ve kanaman var.operasyon gerekse mudahale edemeyiz,seni bile kaybedebiliriz oldu.2 hafta evden çıkamayacaksın, eğilme kalkma yok dedi.3 gün sonra kanamalarım kesildi.16.haftamdayım ve çok şükür herşey yolunda.bana rentıp ucuz ve güvenilir geldi.ama kadın doğum için hayatta bir daha oraya gitmem.burada bunu paylaşmak istedim.benim durumumda olan biri varsa faydalansın.çünkü ben bu forumdan çok şey öğreniyorum.

Oooow senin kötü anın olmuş..evet bana da hep der eğilip kalkmaya çocuk düşmez çok fazla kasma kendini diye ilaçları bende aynı şekilde kullanıyorum..cenk beye giden çok var çevremde ama çok pimpğrikli diyor herkes arkadaşıma araba kullanmayı bile yasakladı hatta ben selim beye sorduğumda ne alaka falan oldu her doktor farklı..ama iletişim çok kolay değil selim beyle ben çözdüm gibi onu :) önemli olan bebeklerin sağlıklı olması

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dogru pimpirikli ama sordugun herseyi mantikli acikliyor.banada yasakladi araba kullanmami ilk haftalarda.gunde 3 progestan kullaniyordum.haliyle uyku ve dikkat kaybi yapiyordu.selim beye devam ederken kac defa hata yaptim trafikte.cenk bey bu ilac sana yat dinlen diyor dedi:)

tarih baya gecmıs ama yazdıkların suan tum sorularıma cevap gıbı. bende hamılelıkten once kıst şuphesıyle zuhal hanıma gıttım ama allaha sukur sorun cıkmadı. sımdı 5 haftalık hamıleyım ve zuhal hanımda devam etmek ıstıyordum. ama randevu konusu cok sıkıntılı. hastane 20 gun sonraya ancak randevu verıyor. çalışan bırıyım ve benım ıcın cok onemlı bır konu bum. o nedenle tavsıye uzerıne selim beye gıtmeyı dusunuyordum. senın yazını okuyunca kararımı verdım sanırım :) hastane hakkında guze seyler yazmıssın. aklına gelen baska seyler ıyı yada kotu varsa lutfen paylasırmısın? bırde zuhal hanımı secmemın en buyuk nedenı bayan olmasıydı. alttan muayneler gerkeckten gozumde buyuyor. bu konudada yasadıklarını yazabılır mısın?

arkadasım merhaba. bende yenı hamişlerdenım. medıkabılın kalabalıgından kurtulmak ıcın rentıp selim bey dusunuyorum. memnun kaldınızmı , şuan neler dusunuyorsun. paylaşabılır mısın. gercekten sızın tavsıyelerınıze cok ıhtıyacımız var. karar vermek cok zor.

Ben bi fiil 3 ay ayda 4 kere hep alttan muayene oldum doktor sonuçta hiç bir zaman rahatsız etmiyor ilk zamanlar zor olsa da alışıyorsun..hiç bir zaman beklemedim en az 50 kere gitmişimdir beklediğimi hatırlamıyorum hemşiresi Mine hanım mükemmel bir insan randevumuz bile gittiğimde acil olarak bekletmedi selim bey biraz soğuk duruyor ilk zamanlar sonra alıştık birbirimize ilk zamanlar çok geriliyordum giderken ben..çok tecrübeli bir doktor panik değil rahat onun için ilk zamanlar bebeğin canlı olması önemli sonra sağlıklı olması hiç bir zaman gelecek aylardan haftalardan konuşmaz emin olmadan tek kelime söylemez gereksiz baskı kurmaz şunu yapma bunu yapma korkutmuyor insanı germiyor akşam geç saatlerde gitmiceksin ona bunalmış oluyor arada soğuk olsada genelde güleç sempatik..gereksiz sorulardan hoşlanmıyor..telefonu herzaman açıyor gece de dahil herşeyi en açık şekilde sorabiliyorsun oda zaten çok açık konuşuyor doktorun sonuçta güvendiğin sürece rahat oluyorsun..benim eşim kesinlikle karşıydı erkek doktora ama selim Bey'den o bile çok memnun..yani böyle kö tecrübeleri olan da var önemli olan senin kurduğun iletişim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 1,5 aylık hamileyim selim beye gidiyorum gebelikten öncede ona gitmiştim çok memnunum tabi..şuan ona giden varmı acaba..herkesin farklı deneyimi oluyor insan merak ediyor..

merhaba cotton. ben 2 aydır klomen tedavisi ve catlatma iğnesi oldum gebelik olmadı bugun adetimin 1. gunu. selim bey hakkında çok sey duydum ama ne ben cesaret edip erkek dr a gidebilirim ne de eşim musade eder. fakat belki onun hakkında duyacağım bi kaç ufak iipuçlarıyla belki kendimi de eşimi de ikna edebilirim diye savasıyorum rahim filmi cektirmedim hiç ondan da çok korkuyorum. dr lara bi servet harcadım maddi durumumuz oldukça kötü. çabuk ve hesaplı çözümler arayısındayız artık. muayene ucreti ne kadar selim beyin?

merhaba arkadaşım, bende selim hocaya gidiyorum. hamilelik için tedavi uygulandı mı ? benim bu 2 . ayım klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı bekliyorum suan, aynı aşamadan mı geçtik merak ettim.

Merhaba mesaj atmışsın ancak ben özel mesaj sınırını aşamadım henüz, teşekkür ederim cevabın için, banada hsg çektirdi temiz çıktı. sonra klomen + ovitrelle verdi. olmadı bu ayda klomen + prengly verdi bekliyorum şuan. 2. ayım yani inşallah senin gibi şanşlı olurum. :S

moralini yüksek tut sorun yoksa olmasının bir zamanı vardır hatta psikolojik bile olmuyor olabilir.akışına bırakınca kendiliğinden oluyor zaten vardır bir zamanı..

moralini yüksek tut sorun yoksa olmasının bir zamanı vardır hatta psikolojik bile olmuyor olabilir.akışına bırakınca kendiliğinden oluyor zaten vardır bir zamanı..

bu ayda olmadı malesef, yarın yine gidiyorum selim hoca ya,
bu 3. ay olacak klomene başlatır herhalde yine,

arkadaşlar selim hoca cinsiyet konusunda yanılabiliyor mu.duydunuz mu hiç.bana erken dönemde (12 ve 13+4) cinsiyetini söyledi.yani yüksek ihtimalle kız dedi.yanılmammıştır değil mi.nette çok okudum da sonradan değişiklik olduğunu.tecrübesine güvenmek istiyorum açıkcası.

arkadaşlar bende selim beyin hastasıyım normal doğumuna şahit olan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim? doktorumdan çok memnunum fakat selim beyde normal doğum yapan birine rastlamadım ve normal doğum istiyorum herşey yolunda giderse

benim dr.um da Selim Akgün. Çok memnunum kendisinden herkese tavsiye ederim. Ren-Tıp hastanesinden de memnunum. Rahim filmimi çeken Dr. Zeynep hanımdan, ayrıntılı ultrasona bakan Dr. Zafer beyden ve tüm çalışanlardan çok memnunum. Hastanenin Kalite-fiyat oranı da çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…