Doktor iyi de merkezde çok sıra bekliyorsun. Beklentilerimin altındaydı. Benim transferimde doktor içindeydi başka bir doktor transfer yaptı. Ilgili bir doktordu oda. Şahin beyin ekibi çok ilgili insanlardı. Transfer esnasındaki hemşireler çok iyilerdi sağolsunlar.Kimse yok mu şahin zeteroglu da tedavi gören?
Doktor iyi de merkezde çok sıra bekliyorsun. Beklentilerimin altındaydı. Benim transferimde doktor içindeydi başka bir doktor transfer yaptı. Ilgili bir doktordu oda. Şahin beyin ekibi çok ilgili insanlardı. Transfer esnasındaki hemşireler çok iyilerdi sağolsunlar.Kimse yok mu şahin zeteroglu da tedavi gören?
Nedenini ne bileyim transfer sonrası 12.gün negatifti test. Zaten tup bebek falan istemiyorum. Amh düşük benim. Hiç donrurulacak embriyo çıkmadı zaten. Olanı transfer ettiler.Evet her defasında bekle bekle bitmiyor..
Bir de çok uzatmıyor şahin bey kısa tutmaya çalışıyor fazla söze girmiyor..
Benim 1.tüp bebek tedavim negatif oldu 2. Tedavi için gitmek zorundayım çünkü dondurulmuş embriyolarım var ..
Sizin neden negatif oldu. Kaç tüp bebek deneyiminiz var ?
ben tedavimi orda gördüm. memnun kaldım. çok sıra bekleniyor doğru ama bana güleryüzlü ve ilgili davrandı şahin bey. diğer merkezlerde anladığım kadarıyla her ayrıntıyı paylaşıyorlar hastayla. şahin bey paylaşmıyor çok detay vermiyor. bana bu tavrı iyi gelmişti. ben çok detay bilince netten arastırıp kendimi strese sokuyordum :)Kimse yok mu şahin zeteroglu da tedavi gören?
ben tedavimi orda gördüm. memnun kaldım. çok sıra bekleniyor doğru ama bana güleryüzlü ve ilgili davrandı şahin bey. diğer merkezlerde anladığım kadarıyla her ayrıntıyı paylaşıyorlar hastayla. şahin bey paylaşmıyor çok detay vermiyor. bana bu tavrı iyi gelmişti. ben çok detay bilince netten arastırıp kendimi strese sokuyordum :)
Ben de acıbadem hastanesinde tedavi gördüm. çok bekliyordum gerçekten. bazı günler 3-4 saati buldu bekleme sürem. ama tüm testlerimizi önceden farklı yerlerde yaptırmıştık sperm testi de dahil. hepsini kabul ettiler hiç bir testimi tekrarlamadım. amh testi bizde 550 tl ama farklı yerde yaptırıp bize sonucu getirebilirsiniz dediler. gittim güven tıpta yaptırdım. şimdi gebelik testlerinde de hiç birini acıbademde yaptırmadım.Acıbadem de çok beklendiğini duydum
Bir de hastanenin başka yerdeki test tahlilleri kabul etmemesi
Yeniden sperm testi isteyip 250 tl para talep etmesi hoşuma gitmedi
Ben Jimer Suat Hazer de tedavi
Oldum
Doktorumdan bu süreçte çok memnun kaldım
Testlerimizin hepsini kabul etti
Yenilerini de önerdi istediğin hastanede yaptır gel dedi
Daima Güleryüzlü açıklayıcı herşeyden evvel insancıl bir doktor
Sırf bu sebepten hamileliğimde de ona devam ediyorum
Ne sorsam cevaplar ama sevmediğim huyu
Ben sormadan pek detaya girmemesi oldu hamilelik takibinde
Tüp bebekte daha detaycı idi :)
Şimdi kısmet ise doğumumu da o yapacak
Çok ilginç herkese farklı seyler deniliyor demekBen de acıbadem hastanesinde tedavi gördüm. çok bekliyordum gerçekten. bazı günler 3-4 saati buldu bekleme sürem. ama tüm testlerimizi önceden farklı yerlerde yaptırmıştık sperm testi de dahil. hepsini kabul ettiler hiç bir testimi tekrarlamadım. amh testi bizde 550 tl ama farklı yerde yaptırıp bize sonucu getirebilirsiniz dediler. gittim güven tıpta yaptırdım. şimdi gebelik testlerinde de hiç birini acıbademde yaptırmadım.
Acıbadem de çok beklendiğini duydum
Bir de hastanenin başka yerdeki test tahlilleri kabul etmemesi
Yeniden sperm testi isteyip 250 tl para talep etmesi hoşuma gitmedi
Ben Jimer Suat Hazer de tedavi
Oldum
Doktorumdan bu süreçte çok memnun kaldım
Testlerimizin hepsini kabul etti
Yenilerini de önerdi istediğin hastanede yaptır gel dedi
Daima Güleryüzlü açıklayıcı herşeyden evvel insancıl bir doktor
Sırf bu sebepten hamileliğimde de ona devam ediyorum
Ne sorsam cevaplar ama sevmediğim huyu
Ben sormadan pek detaya girmemesi oldu hamilelik takibinde
Tüp bebekte daha detaycı idi :)
Şimdi kısmet ise doğumumu da o yapacak
Nedenini ne bileyim transfer sonrası 12.gün negatifti test. Zaten tup bebek falan istemiyorum. Amh düşük benim. Hiç donrurulacak embriyo çıkmadı zaten. Olanı transfer ettiler.
Şimdi normal yoldan gebe kaldim. Inşallah siz de kalırsınız.
Canim 2 tup bebek negatifinden sonra bebekten vazgectim nasil olsa olmuyor dedim. Ben elimden geleni yaptim olnayacakmis dedim kendi kendime. Sirf icimde kalmasin diye c-life balli bitkisel macun kullandim. Onu da kullanip olursa olur olmazsa nasip dedim. Kafadan cocuk fikr8ni atinca oluyor sanirim. Ya tup bebek tedavisindek8 ilaclarin etk8si ya d macunun etkisi bilmiyorum ama hamile kaldim. Bebegim dogdu. Macun icin internetten arastir. Benim amh da cok dusuktu. 0.36ydi.Merhaba;Şubatta yazmışsınız ama yazdığınız umut oldu benim Amh çok düşük ve nerden başlayacağımız bilmiyorum,neler kullandınız ve neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim ,herkesin ortak noktası fikri kafadan uzaklaştırmak ve stressiz bir hayat:) inşallah macunu deneyeceğim araştırıyorum,Allah bize de sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah ..Canim 2 tup bebek negatifinden sonra bebekten vazgectim nasil olsa olmuyor dedim. Ben elimden geleni yaptim olnayacakmis dedim kendi kendime. Sirf icimde kalmasin diye c-life balli bitkisel macun kullandim. Onu da kullanip olursa olur olmazsa nasip dedim. Kafadan cocuk fikr8ni atinca oluyor sanirim. Ya tup bebek tedavisindek8 ilaclarin etk8si ya d macunun etkisi bilmiyorum ama hamile kaldim. Bebegim dogdu. Macun icin internetten arastir. Benim amh da cok dusuktu. 0.36ydi.
Merhaba bu macunu bende çok kullandım ama o zaman amh düşük olduğunu bilmiyordum şahin bey ile görüşmeye gidince ilk defa o istedi tahlili amh 0.89 3 yumurta çıktı ancak 3 embriyo oluştu 1 transfer edildi bugün 7 gün bekliyorum ama macun benim adet ağrılarıma iyi gelmistiCanim 2 tup bebek negatifinden sonra bebekten vazgectim nasil olsa olmuyor dedim. Ben elimden geleni yaptim olnayacakmis dedim kendi kendime. Sirf icimde kalmasin diye c-life balli bitkisel macun kullandim. Onu da kullanip olursa olur olmazsa nasip dedim. Kafadan cocuk fikr8ni atinca oluyor sanirim. Ya tup bebek tedavisindek8 ilaclarin etk8si ya d macunun etkisi bilmiyorum ama hamile kaldim. Bebegim dogdu. Macun icin internetten arastir. Benim amh da cok dusuktu. 0.36ydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?