• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa86'nın Diyet Günlüğü

Kızlar ben spor yapmaya gidiyorum 45 dk yürücemmm sauna sortumm var onuda giycem vakti zamanında faydasını gördüm umarım şimdide görürüm:)) bu arada biz esimle aynı zamanda başladık diyete o daha çık kg verdi biraz haksızlık ama onun adına çok seviniyorummmm:))) esim 107 kilo başladı su an 102 kg ya dustuuuu Kocacimmm filinta gibi olacak:))))

Kızlar 45 yazmıştım ama 30dk yürüdüm çok hamlamisim uzun zaman sonra spor iyi geldi valla kendimi çok fit hissediyorum bu arada 160 cal yaktım:)))))))) yasasinnnnnnnn

canım sen kendi günlüğüne yazmaya başladığını nie söylemiyorsun bana sen ben sana destek olurum zaten baksana kimse yazmıyooo:((

ben hep desteğim sanaa

canım sen kendi günlüğüne yazmaya başladığını nie söylemiyorsun bana sen ben sana destek olurum zaten baksana kimse yazmıyooo:((

ben hep desteğim sanaa

Demedim demi cnm benim yaaaa çok ozurdilerimmmm:50:Kusuruma bakma....evet yazıyorum iste uzaktan yoksa motive olamıyorum başka türlü bide senin destegin tabikideee sen olmasan ne olurdu halı. Akrep Nalan olurdum herhalde:16::16:
İyimi varsinnnn cnm arkdsimmmm......

SelAm kızlar bugün hafta sonu diyeee çok geç kalktım haliyle kahvaltımda geç oldu.....

Menüm soyle..

Sabah :11de kahvaltı etti, öğle yemeniye bir oldu sanırım 1 dilimkepek ekmegi az yumurtA 1 fincan sekersin sutlu kahve 5. Zeytinve 1 ufak parçacık kasar peyniri...

Öğle yemedim daha ne yesem diye dusunuyorum:9:

Aksam fırında köfteli patates. Var salâta ve meyve

Spor yapınca yazarım 1 litre ictim şimdiye kadar.....:52:

Back
X