Bursa86'nın Diyet Günlüğü

Kızlar ben spor yapmaya gidiyorum 45 dk yürücemmm sauna sortumm var onuda giycem vakti zamanında faydasını gördüm umarım şimdide görürüm:)) bu arada biz esimle aynı zamanda başladık diyete o daha çık kg verdi biraz haksızlık ama onun adına çok seviniyorummmm:))) esim 107 kilo başladı su an 102 kg ya dustuuuu Kocacimmm filinta gibi olacak:))))

Kızlar 45 yazmıştım ama 30dk yürüdüm çok hamlamisim uzun zaman sonra spor iyi geldi valla kendimi çok fit hissediyorum bu arada 160 cal yaktım:)))))))) yasasinnnnnnnn

canım sen kendi günlüğüne yazmaya başladığını nie söylemiyorsun bana sen ben sana destek olurum zaten baksana kimse yazmıyooo:((

ben hep desteğim sanaa

canım sen kendi günlüğüne yazmaya başladığını nie söylemiyorsun bana sen ben sana destek olurum zaten baksana kimse yazmıyooo:((

ben hep desteğim sanaa

Demedim demi cnm benim yaaaa çok ozurdilerimmmm:50:Kusuruma bakma....evet yazıyorum iste uzaktan yoksa motive olamıyorum başka türlü bide senin destegin tabikideee sen olmasan ne olurdu halı. Akrep Nalan olurdum herhalde:16::16:
İyimi varsinnnn cnm arkdsimmmm......

SelAm kızlar bugün hafta sonu diyeee çok geç kalktım haliyle kahvaltımda geç oldu.....

Menüm soyle..

Sabah :11de kahvaltı etti, öğle yemeniye bir oldu sanırım 1 dilimkepek ekmegi az yumurtA 1 fincan sekersin sutlu kahve 5. Zeytinve 1 ufak parçacık kasar peyniri...

Öğle yemedim daha ne yesem diye dusunuyorum:9:

Aksam fırında köfteli patates. Var salâta ve meyve

Spor yapınca yazarım 1 litre ictim şimdiye kadar.....:52:

Back
X