• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa86'nın Diyet Günlüğü

canim arkadas söylemis aksamlari meyveyle gecistirme...
ben olsam ne yaparim, aksamlari kendime izgarada 200 gram balik veya tavuk gögsü yaparim...
kalorisi meyveden az (200 küsür) ve daha doyurucu, yanina bide hafif bi salata yaparsin.
Hem gözün doyar hem karnin...:34:
veya güzel sebze corbalari yap yagsiz...

canım menü güzel ama bence akşamı meyvayla geçiştirme çok ackırsın sabaha akadar aç akalıyoruz sonuçta muhakkak bişeyler ye
salata çorba gibi erken saatte yeniyor çünki meyva yersen gece açlığına yenilebilirsin

evet dün akşam meyve yediğim için çok acıktım:(((
hatta gece 3 de uyandım ki normalde asla wc dışında uyanmam açlığıma uyandım resmen....
kalktım mutfaktn 2 tane mandalina yedim tanesinin kaç kalori olduğunu bilmiyorum ama yedim işte....çok üzgünüm....

günaydın kızlar....

bugünkü menüm söyle:

sabah : aç karnına 1 su bardağı su içtim arkasından 1 mandalina yedim
sonra büyük oğlumu okula bıraktım 10 dk onunla yürüdüm....

saat 08:30 kahvaltımda şunlar vardı:

1 salatalık, 1 domates, 2 açık çay 1.5 dilim kepek ekmeği kızarttımda yedim üstünede üçgen peynir vardı onu sürdüm, 3 adet zeytin yedim ve çok az beyaz peynir

saat 10:30 ara öğün yeşil çay ve portakal 1 adet

saat 13:00 öğle: 1 kase sebze çorbası ve yanında yoğurt

saat :16:00 ara öğün 1tane aktivia meyveli yoğurt ve yeşil çay

saat 18:00 de akşam yemeğim sebze yemeğim var onu yicem 4 kaşık yerim herhalde....doymazsam meyve yerim arkasından....

spor olarak koşu bandımda yürücem bugün 35 dk yapıcam....:42:

Canım benim kilo verme olayım biraz gariptir... :) Tabi sağlıklı olduğunu söyleyemem. Ünivbersitede olan tamamen nasıl oldu zayıfladım olayıydı :) şöyle anlatayım kilo vermek amaçlı değil ama kendime öylesine bir rutin belirlemiştim. Sabah kahvaltı yapıyordum ama öyle tıka basa değil... Sonra saat 4 te evde ne yemek varsa ondan koca bir tabak yedim doyduğumu hissedene kadar o yemekten sonra zaten karnım tıka basa dolu olduğu için yemiyordum. Bu rutin sayesinde 60 dan 50 ye düştüm. Uzun zamanda muhafaza ettim kilomu.. Diger 8 kiloya gelince onuda Dez denen içecekle verdim...ondada 63 kilodan 55 düştüm... Onuda pis bogazım yüzünden muhafaza edemedim :( Şimdi tekrar başladım. bakalım sabah 63.75 çıktım. Haftada bir tartılır sonucu seninle paylaşırım :)

Son düzenleme:
Canım gün içersinde bence bu kadar meyve yeme kalorisini bırak meyve başlı başına şekerdir. Hani şu çaydan, tatlılardan kıstığın şeker varya onu şuanda meyveyle alıyorsun. 1 gün içinde 2-3 adet meyve yeme haftada 1 ya da 2 kere ye ok

Canım gün içersinde bence bu kadar meyve yeme kalorisini bırak meyve başlı başına şekerdir. Hani şu çaydan, tatlılardan kıstığın şeker varya onu şuanda meyveyle alıyorsun. 1 gün içinde 2-3 adet meyve yeme haftada 1 ya da 2 kere ye ok

olur öyle yaparım bilmiyordum tsk ler:)))bende kraker yada grisini yerim ara öğünlerde yada aktivia...he bide cafecrown light 2 si bir arada var tatladırıcılı 35 cal...onu çok seviyorum günde 1 tane içsem zararı olurmu yani kahve pek olmuyo diyet listelerinde o yüzden sordum...

kızlar şimdi spor yaptım 35 dk yazmıştım ama 30 dk yapbildim tlf çaldı mecbur indim koşu bandından sonrada terim soğumasın diye bidaha binmedim...

30 dk da 173 kalori yaktım ve 3 km yürümüşüm dijital ekranım olduğu için görebilme şansım var....
sizce haftada kaç kez spor yapılmalı?hergünmü?

kızlar şimdi spor yaptım 35 dk yazmıştım ama 30 dk yapbildim tlf çaldı mecbur indim koşu bandından sonrada terim soğumasın diye bidaha binmedim...

30 dk da 173 kalori yaktım ve 3 km yürümüşüm dijital ekranım olduğu için görebilme şansım var....
sizce haftada kaç kez spor yapılmalı?hergünmü?

Canım zayıflama matematik işidir aslında aldığın kalori yaktığın kaloriden fazlaysa kilo alırsın eger yaktığın kalori aldığından daha fazlaysa kilo verirsin. İkiside eşitse kilon sabit kalır. Sana tavsiyem internet elinin altında gün içinde aldığın kalorileri yaz bu arada koşu bandın yaktığın kaloriyide yazıyor zaten yaktığının aldığından fazla olmasına dikkat rahatça kilo verirsin benim kız kardeşim sadece yürüyüş yaparak 4 kilo verdi... Birde canım şunu yapmaya çalış kalorisi az olan besinlerden bol bol ye... Mesela kalorisi fazla olandan minik bir porsiyon yemektense kalorisi az olandan büyük porsiyon yemek daha akıllı. Ve son birşey benim spor hocam bir gün bana en iyi spor yürümektir demişti. topuktan başa kadar bütün vucudun erimesini sağlar diye... :)

bursa86 kız sen benim ikizim falan mısın:1: boyumuz aynı kilomuz aynı yaşımız aynı aynı gün diyete başladık ve kaçamaklar yaptık:1: ama artık son seni çok kararlı görmedim çok kalorili şeyleri az da olsa yememeye çalış bak bugün ayın 1 i ve bugünden itibaren ikimizde kaçamak kesinlikle yapmayacağız canım şu anda çok tatlı istiyor ama yemeyeceğim bende sabah 2 dilim kepek ekmeği az yağlı peynir kibrit kutusu kadar 2 bardak yeşil çay içtim bir de aktardan 5 i bir yerde diye bitki çayı aldım saat 12 de de onu içtim sporumu da akşam 5 gibi yapacağım ve 6 dan sonra yemek yok anlaştık mı:34: bende ara öğünlerde meyva yiyeceğim ama üç ana öğünüde atlamayalım yoksa gece çok acıkırız:1: sende tekrar yarın sabah neler yaptığını ne kadar su içtiğini yaz olur mu bakalım hangimiz daha çok kilo vereceğiz:34:

Canım zayıflama matematik işidir aslında aldığın kalori yaktığın kaloriden fazlaysa kilo alırsın eger yaktığın kalori aldığından daha fazlaysa kilo verirsin. İkiside eşitse kilon sabit kalır. Sana tavsiyem internet elinin altında gün içinde aldığın kalorileri yaz bu arada koşu bandın yaktığın kaloriyide yazıyor zaten yaktığının aldığından fazla olmasına dikkat rahatça kilo verirsin benim kız kardeşim sadece yürüyüş yaparak 4 kilo verdi... Birde canım şunu yapmaya çalış kalorisi az olan besinlerden bol bol ye... Mesela kalorisi fazla olandan minik bir porsiyon yemektense kalorisi az olandan büyük porsiyon yemek daha akıllı. Ve son birşey benim spor hocam bir gün bana en iyi spor yürümektir demişti. topuktan başa kadar bütün vucudun erimesini sağlar diye... :)

evet canım çok haklısın bakıyorumda bugüne kadar yediklerimin ne yağ oranına nede cal. oranına bakmışım habire yemişim:(ama artık markette ne alırsam bakıyorum.hergün yürüyüş yapamasamda haftada muhakak 2 kez yapıcam. sporsuz olmaz...

bursa86 kız sen benim ikizim falan mısın:1: boyumuz aynı kilomuz aynı yaşımız aynı aynı gün diyete başladık ve kaçamaklar yaptık:1: ama artık son seni çok kararlı görmedim çok kalorili şeyleri az da olsa yememeye çalış bak bugün ayın 1 i ve bugünden itibaren ikimizde kaçamak kesinlikle yapmayacağız canım şu anda çok tatlı istiyor ama yemeyeceğim bende sabah 2 dilim kepek ekmeği az yağlı peynir kibrit kutusu kadar 2 bardak yeşil çay içtim bir de aktardan 5 i bir yerde diye bitki çayı aldım saat 12 de de onu içtim sporumu da akşam 5 gibi yapacağım ve 6 dan sonra yemek yok anlaştık mı:34: bende ara öğünlerde meyva yiyeceğim ama üç ana öğünüde atlamayalım yoksa gece çok acıkırız:1: sende tekrar yarın sabah neler yaptığını ne kadar su içtiğini yaz olur mu bakalım hangimiz daha çok kilo vereceğiz:34:

arkadaşım papatya süpersinnn valla herşeyimizin aynı olması beni çok mutlu etti:1:
evet kaçamak yok bu saate kadar kaçamak yapmadım şimdi guru duyuyorum kendimden ve kendimi o kadar iyi hissediyorum ki pişman değilim yediklerimden:1:
ben bu sabah yaptım sporumu yürüyüş yapıyorum:)hadi bakalım hangimiz daha çok kg verecek bende mrk ediyorum:)))ne yediğimi yazıcam bende seni takip edicem hbrin olsun canımçççç:46:

kızlar bu arada ben sebze çorbasıno hazır aldım yani hazır çorba yapmaya fırsatım olmadı......sizce sakıncasıı olurmu?

kızlar bu arada ben sebze çorbasıno hazır aldım yani hazır çorba yapmaya fırsatım olmadı......sizce sakıncasıı olurmu?

bende bazen hazır çorba yapıyorum...
sevdiğim hazır çorbalar var çok seviyorum onları:1:
arkasını okursan çok kalorili deyiller,hatta az bile sayılabilir.:1:
bence sakınası yok
hehehh:8:

bende bazen hazır çorba yapıyorum...
sevdiğim hazır çorbalar var çok seviyorum onları:1:
arkasını okursan çok kalorili deyiller,hatta az bile sayılabilir.:1:
bence sakınası yok
hehehh:8:

süper o zzaman fiyatlarıda uygun kaloriside daha ne istiyebilirimkli:)))))

evet bigün daha bitti bende bittim gerçekten:) 2l su içtim bugün biraz önce bitirdim çok wc ye çıkarıyor bu içtiğim su:)))kızlar adet dönemlerinide diyete devam ediyormusunuz yoksa başka bişey uyguluyormusunuz mrk ettim...

Canım hazır çorba içebilirsin bende akşamları çorba yapılmamışsa 2 dk hazır çorba yapıp içiyorum onların hem kalorileri arkalarında yazar bu yönden iyidir. Birde salatalarına bol bol maydanoz koy ye. Maydanoz doğal ödem atıcıdır :) veeeee 2 litre suyu güne yay iç çokta içme 1. sodyum zehirlenmesi yaşarsın 2. böbrekleri yorarsın ve 3.mideyi genişletirsin :) Kolay geldin

evet bigün daha bitti bende bittim gerçekten:) 2l su içtim bugün biraz önce bitirdim çok wc ye çıkarıyor bu içtiğim su:)))kızlar adet dönemlerinide diyete devam ediyormusunuz yoksa başka bişey uyguluyormusunuz mrk ettim...

devam ettim ben regl dönemindede yeni bitti sayılır zaten
hatta regl döneminde metoblizma daha hızlı çalışıyormuş bir rivayete göre :1:
sporunu ihmal etme

kızlar bilgileriniz için çok tsk ederimmmm çok sağolun...şimdi yaptım sporumu 30 dk koşu bandında yürüdüm...
dün akşam kaçamak yaptım komşum gözleme yapmış eşiminkinden 1 ısırık yedim...:(

bugünkü menüm şöyle:

sabah aç karnına 1 bardak su içtim

kahvaltım : 2 dilim kepek ekmeği üstüne üçgen peynir sürdüm 1 üçgen peyniri 2 dilim ekmeğe paylaştırdım, 1 domates, 1 salatalık ve 3 adet zeytin yedim
2 adet açık çay içtim....

ara 1 tane mandalina 1 kupa yeşil çay yaseminli olan liptonun onu aldım....

öğle mantar çorbası yanında 1 kase yoğurt ve yeşillik

ara nesfit 1 kase yarım yağlı süt le 1 kupa yeşil çay

akşam patates yemeğim var 3 kaşık ondan yerim....

2l su yarısını içmişim bile....

bu arada benim karnımı toparlamak için mekik çekmem mi lazım?doğumdan sonra bide sezeryan oldu benim 2 doğumumda bıngıl bıngıl oldu eşim puding gibisin diyo şakasına tabi:))))aranızda bu durumda olan varmı?

Evet mekik karın kaslarını çalıştırmada işe yarıyor.
Deneyebilirsin.
Ben doğum yapmadığım için bilemiyorum tabide.
günde 5 çek. daha sonra arttırarak git.
bir anda çok yaparsan kasların acır.

Evet mekik karın kaslarını çalıştırmada işe yarıyor.
Deneyebilirsin.
Ben doğum yapmadığım için bilemiyorum tabide.
günde 5 çek. daha sonra arttırarak git.
bir anda çok yaparsan kasların acır.

cnm tskler bugün başladım yattığım yerden yarım mekik çekıyorum 30 tane daha sonra artırcam...bu sefer kendime söz verdim zayıflicam eşimde inşallahbu sefer olur dedi pek inanmadı bana:((((hatta aslında pantolona ihtiyacım var bi kaç yeni giysi alalım dedi ama almicam kg verene kadar bişey almak yok.....

Back
X