Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne berbat bir gün
bugünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği üstüne lor sürdüm 4 zeytin 1 çay az peynir ve 1 dilim salam
ara yok
öğle yok
akşam belki bilmiyorum yani canım isterse.....
kızlar ben iyi değilim eşimle kavga ettim sinir oluyorum şu erkmem milletine nedense hep zeytin yağı gibi üste çıkarlar
sporumu yapmıştım sabahtan 30 dk bandta yürüdüm ama moralim çok bozuk üç kuruşluk bir o..... için birbirbimze girdik hiç keyfim yok cnm su içmek bile istemiyo ama zorlicam kendimi.....
şu eşler yokmu zaten böyle 3. kişiler yüzünden tartışma çıkıyo
aranızın düzeldiğinede sevindim canım konuşarak herşey halledilir
bide san bişi sorcam kız
facedeki kişinin sen olduğuna eminmisin
orda hiçde 70 kilo biri yok sanki 56 en fazla 58 gibi duruyo
eşinlede çok yakışıyorsunuz birbirinize çok begendim
bugünkü menümmmm
sabah 2 sdilim tam buğdaylı ekmek üzerine krem peynir sürdüm canım çok istedi:) 1 çay kaşığı ahududu reçeli yedim, peynir domates zeytin 4 adet 1 tane yumurta ve 3 barda çay içtim
ara 1 yeşil elma
öğle sebze çorbası yanında yoğurt
ara
1 kupa yeşil çay
akşam patates yemeği cacık ve az turşu yedim
fazla su içemedim bugün misafirim geldi baya çok kişilerdi hizmet etmekten pek fırsat bulamadım ama 1 lt yi geçmiştir spor yok![]()
selam kızlar kaç günden berri yazamadım bursada fena halde lodos vardı internet bağlantım yoktu daha yeni geldi bugün illerleyen saatlerde geçen günlerde neler yedim yazıcam şua an 67.6 kg yum maalesef aman aman kg veremedim bu yılbaşı gecesi ve sonra sı beni mahvfetti...
bugün yediklerim
sabah 2 çay 1 ekmek zeytin domates
ara yeşil çay
öğle yok dışardaydım
ara 1 simit ayran
akşama davetliyim menüde ne olacak hiç bi fikrim yok....
su 1 .5 litre içtim şimdi spor yapmaya gidiyorum size yazıcam yine bye bye kızlar....![]()
Merhaba Bursa diyete hızlı bir dönüş yapmışsın maaşallah 1 kg gitmiş.Tebrik ederim.Benim de hedefim 60kg umarım arzu ettiğimiz kilolara kavuşuruz.Sana da başarılar diliyorum.[SUB][/SUB]