BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

melek canım benım cok sevindim tebrik ederim.senın kan testi degerlerin de guzeldı zaten bak şimdide sorun yok 5 haftalıksa diğer kontrolde kalp atışını da duyarsın inş.sen kendine dikkat et ev işi falan yapma özelliklede perde falan yıkayıp takma benım gıbı cok sakıncalı.güzel güzel dinlen bebişinle.cok merak etmiştim seni okuyunca cok mutlu oldum

amin canım tez zamanda.gecen gün ziya beye gittik demiştim sana arkadasım ona gidiyr cok memnun diye. ama arkadasım cok pişman oldu. ve gözümle gördüm sahit oldum.böyle bi rahatlık olamaz.hiçbir acıklama yapmadı arkadasıma.ptesi gel rahim filmi hakkında konusalım dedi o kadar yani. hemşiresi ile de uyusmazlıklar var sanırım.gözlemlediklerim bunlar canım.

sağolasınnn canımmm...dinlenicemm bol bol....ben de sizlerinnn güzell haberleriylee sevinicemm mutlu olucammm inş...

Sağol canım, Amin hepimizin dualarını inşallah. Eşin nasıl oldu? İyileşmiştir umarım... Bir dahaki buluşmaya gelmeye çalış mutlaka...

canım yazına cevap yamamışım k. bakma işim vardı oan sonra unuttum valla eşim biraz daha ii oldu çok şükür, inşlh gelmeye çalışıcam....

Kızlar nasılsınız?yarından sonra adetim gelecek .simdilk osman develioğlu na gitmeyi düşünüyoruz ya da pembe mavi düşünüyorum.cok zor bişeymiş secmek.kendi Dr umu da seviyorum.offfof

Evet ya Betül bu tedavinin en zor şeylerinden biri de doktor.... Çok zor canım ama Osman develioğlu adını çok defa duydum... Pembe mavide hangi doktoru düşünüyorsun.. Birde hangi doktorun sana daha sıcak geleceği çok önemli Kararsızsan bir git bir görüş bakalım...
Her zaman söylediğim gibi bir kaç doktorun görüşünü almak daha iyi...

Sorarım canım birazdan çıkacağım zaten, dönünce yazarım inşallah..

Maşallah Çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin... Hiç olumsuz şeyler düşünme canım, Doktorunun dediği gibi hamileliğin tadını çıkar!!

Nevin özsarac ı düşünüyorum ama osman hoca da karar kıldım bu sfer hayırlısı bakalım.

canım ben ziye beyle ilgili bu tür bi sorun hiç yaşamadım aksine çok ilgiliydi her zaman dedim ya ben memnunum bi şikayetim yok ama tereddütlerim var.arkadaşına niye öyle yapmış anlamadım.hemşiresi da biraz sert görünse de aslında iyi birisi biz anlaşıyorduk tabi bunun faydasını da görüyordum.bende fakülteye gitmeye karar verdim inşallah randevu işi çok uzamaz.herkes oraya git çok detaylı araştırıyorlar bi problem varsa orda çıkar diyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

sağol canım gelinve bizi durumundan haberdar et.inşallah iyi gelmiştir ilaçlar

Sordum canım 120 tl. 10 günde bir tekrarlıyor muayene ücreti...
Bana gelince, iltihap kurumuş fakat rahimde yara mevcut onuda haftaya donduracağız... Korkuyorum biraz

Gülisaycım geçmiş olsun canım yaranda iyileşir korkma canım benim inşallah kolay geçer.

gülisay geçmiş olsun.arkadaşlar bana fakülteden önereceğiniz bir doktor var mı,barış bey hariç...yalovaya gitmem problem oluyor.

kızlar adetimn ilk gunu ilk kez yaslara bürünmüyorum 15 gun önce eşimn sperm testi kötü cıkmıstı (hastaydı) içimize sinmedi tekrardan yaptık 2 katından bile fazla cıktı cok sevncliym.

arkadasımdA cok memnundu öve öve bitiremiyordu hemsiresiyle de arası iyi.ama o gunku davranısları cok garipti resmen.fakülte hakkında pek bilgim yok ama kötü bişey de hiç duymadım hayırlısı olsun canım.

Sordum canım 120 tl. 10 günde bir tekrarlıyor muayene ücreti...
Bana gelince, iltihap kurumuş fakat rahimde yara mevcut onuda haftaya donduracağız... Korkuyorum biraz

sorduğun için teşekkür ederim canım.iltihapbın kuruması güzel demek ki ilaçların işe yaramış.benim rahmimde de yara var küçük bi yara olduğunu söyledi şimdiye kadar gittiğim doktorlar ve hiç doğum yapmadığım için doğum esnasında yakarız simdi yapmak iyi olmaz dediler.benim bildiğim yanlış değilse eğer yara yakıldıktan yada dondurulduktan sonra korunmak gerekiyormuş bi müddet.bu sebeple mi şimdi yapmayalım dediler başka nedeni var mı bilmiyorum araştırmadan yapma derim.belki de yaptırmak iyidir ben üstüne düşmediğim için çok fazla bilgim yok bunun dışında

gülisay geçmiş olsun.arkadaşlar bana fakülteden önereceğiniz bir doktor var mı,barış bey hariç...yalovaya gitmem problem oluyor.

barış bey hariç diye niye dedin canım ben ona gitmeyi düşünüyorum da olumsuz birşey değildir umarım nedeni.barış bey hariç gürkan uncu var fakültenin en iyi doktorlarından diye duydum ama asistanları ilgileniyormuş hastalarla.buna rağmen gidipte memnun olan vardı burda okumuştum bende.çünkü gürkan beyle sürekli iletişim halindelermiş.bana göre muhatabının doktor olması daha iyi geldiği için barış beyi düşünüyorum o bütün hastalarıyla kendi ilgileniyormuş

kızlar adetimn ilk gunu ilk kez yaslara bürünmüyorum 15 gun önce eşimn sperm testi kötü cıkmıstı (hastaydı) içimize sinmedi tekrardan yaptık 2 katından bile fazla cıktı cok sevncliym.

çok sevindim canım o zaman rahatsızdı eşim demiştin zaten belki ondan öyle çıkmıstır :)

senin ne demek istediğini anlıyorum canım ona benzer bi muamele görsem bende tuhaf karşılardım ve olumsuz düşüncelerim olurdu.neticede özeline gidip para vermemizin nedeni daha fazla ilgi beklememiz.ziya bey hastane de çalışırken bile sadece daha fazla verim alabilmek için özeline gidiyordum ben.belki o anki ruh hali pek iyi değildir ama bu da yaptığını doğrulamaz elbette.
fakülteyide henüz aramadım randevu işi zor ama araştırılmaya ve nedeninin bulunmasına ihtiyacım var onun için tercih ettim.
fakülte randevusunu beklerken de kürlere devam edeceğim birde ovulasyon testi ve preseed krem almayı düşünüyorum faydasını gören çok kişi var.bu kremle ilgili görüşleriniz neler hiç kullanan oldu mu aranızda bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…