kızcelerrrr kesemizi gördükkk herşeyinn normall olduğunu söyledi doktorrr....dış gebelik değil dedi kesenin içi de boş değil dedii...bebeğimizin eşii oluşmaya başlamışşş...hamilesin tadını çıkar dedi :) SAT GÖREE 6+1 ama bebeğe göreee 5+1 imişş...geç döllenme imiş...10 gün sonraaa kontrolümüzz var...benim içim rahat etmedi 10 gün sonra bir kez daha gidicez...şimdilik böylee iş de...dualarınızı eksik etmeyin...hepinizee duaylaaa...
betül seni çok iyi anlıyorum bende kendi doktorumu seviyorum ama hep acabalar var aklımda ve kıme gideceğime karar veremiyorum.Allahım inşallah bize iyi gelecek bebeklerimize kavuşturacak hakkımızda hayırlı olan doktoru çıkarsın karşımıza
melek canım benım cok sevindim tebrik ederim.senın kan testi degerlerin de guzeldı zaten bak şimdide sorun yok 5 haftalıksa diğer kontrolde kalp atışını da duyarsın inş.sen kendine dikkat et ev işi falan yapma özelliklede perde falan yıkayıp takma benım gıbı cok sakıncalı.güzel güzel dinlen bebişinle.cok merak etmiştim seni okuyunca cok mutlu oldum
Sağol canım, Amin hepimizin dualarını inşallah. Eşin nasıl oldu? İyileşmiştir umarım... Bir dahaki buluşmaya gelmeye çalış mutlaka...
Kızlar nasılsınız?yarından sonra adetim gelecek .simdilk osman develioğlu na gitmeyi düşünüyoruz ya da pembe mavi düşünüyorum.cok zor bişeymiş secmek.kendi Dr umu da seviyorum.offfof
gülisay inşallah bu tedavi sonuç verir başka tedavilere gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın.yarın gittiğinde jimerde ssksız muayene ücretleri ne kadar bi sorar mısın canım sana zahmet.doktorundan güzel haberler duyman dileğiyle...
kızcelerrrr kesemizi gördükkk herşeyinn normall olduğunu söyledi doktorrr....dış gebelik değil dedi kesenin içi de boş değil dedii...bebeğimizin eşii oluşmaya başlamışşş...hamilesin tadını çıkar dedi :) SAT GÖREE 6+1 ama bebeğe göreee 5+1 imişş...geç döllenme imiş...10 gün sonraaa kontrolümüzz var...benim içim rahat etmedi 10 gün sonra bir kez daha gidicez...şimdilik böylee iş de...dualarınızı eksik etmeyin...hepinizee duaylaaa...
Evet ya Betül bu tedavinin en zor şeylerinden biri de doktor.... Çok zor canım ama Osman develioğlu adını çok defa duydum... Pembe mavide hangi doktoru düşünüyorsun.. Birde hangi doktorun sana daha sıcak geleceği çok önemli Kararsızsan bir git bir görüş bakalım...
Her zaman söylediğim gibi bir kaç doktorun görüşünü almak daha iyi...
amin canım tez zamanda.gecen gün ziya beye gittik demiştim sana arkadasım ona gidiyr cok memnun diye. ama arkadasım cok pişman oldu. ve gözümle gördüm sahit oldum.böyle bi rahatlık olamaz.hiçbir acıklama yapmadı arkadasıma.ptesi gel rahim filmi hakkında konusalım dedi o kadar yani. hemşiresi ile de uyusmazlıklar var sanırım.gözlemlediklerim bunlar canım.
Sorarım canım birazdan çıkacağım zaten, dönünce yazarım inşallah..
sağol canım gelinve bizi durumundan haberdar et.inşallah iyi gelmiştir ilaçlar
canım ben ziye beyle ilgili bu tür bi sorun hiç yaşamadım aksine çok ilgiliydi her zaman dedim ya ben memnunum bi şikayetim yok ama tereddütlerim var.arkadaşına niye öyle yapmış anlamadım.hemşiresi da biraz sert görünse de aslında iyi birisi biz anlaşıyorduk tabi bunun faydasını da görüyordum.bende fakülteye gitmeye karar verdim inşallah randevu işi çok uzamaz.herkes oraya git çok detaylı araştırıyorlar bi problem varsa orda çıkar diyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Sordum canım 120 tl. 10 günde bir tekrarlıyor muayene ücreti...
Bana gelince, iltihap kurumuş fakat rahimde yara mevcut onuda haftaya donduracağız... Korkuyorum biraz
gülisay geçmiş olsun.arkadaşlar bana fakülteden önereceğiniz bir doktor var mı,barış bey hariç...yalovaya gitmem problem oluyor.
kızlar adetimn ilk gunu ilk kez yaslara bürünmüyorum 15 gun önce eşimn sperm testi kötü cıkmıstı (hastaydı) içimize sinmedi tekrardan yaptık 2 katından bile fazla cıktı cok sevncliym.
arkadasımdA cok memnundu öve öve bitiremiyordu hemsiresiyle de arası iyi.ama o gunku davranısları cok garipti resmen.fakülte hakkında pek bilgim yok ama kötü bişey de hiç duymadım hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?