selam kızlar ozalp arkdasımız benım konumu bulmuş ve bizi bilgilendirdi sağolsun Allah'ım isteyen herkese saglıklı hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin.. bende günüm ve buluşma yeri olarakta uydugu sürece buluşmalarınıza katılmak isterim önemli olan bu dönemleri en yüksek morallerle güzel günlerle ve birbirimize vermiş oldugumuz desteklerle gecirebilmek :)
27 nisan olurrr inş...ben de gelmek isterim....geçen de gelmek istedimmm çokk...nasipp inş....o zamana daha çokk var konuşuruz yine....
canım senin osman hoca hakkında bilgin vardı değil mi? her muayenede mi ücret alıyor yoksa ayda mı nasıl biliyo musun?
Sağol canım Allah kabul eder inşallah...
Söylediğin tarih bana uyar şimdilik bir şey yok, İnşallah daha kalabalık oluruz ve daha fazla zaman geçirebiliriz, (herhangi bir işimiz çıkmazsa)
amin.aramıza hoşgeldin canım inşallah bize uğurlu gelirsin de güzel haberler paylaşırız burada.güzel temennilerin için teşekkürler seni aramızda görmek bizi mutlu eder
inşallah canım.. konumuzdaki butun arkdaslar teker teker güzel haberleri verir zamanla yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.. ilk buluşmanız nerde olmustu:)
bu arada burdada jimere giden arkadaşlarımız var sanırım benımde doktorum jimer aylin akşan olmadı randevuları aynı zamana alalım
ilk buluşmamız meskende bizim iş yerinde olmuştu ama bu çarşıda olabilir sizlere uzak olmasın.çarşı herkes için ortak nokta olabilir.henüz yer belli değil buraya bak arada kesimleşince haberin olsun ortak bi karar alınır elbette.jimere konu sahibi arkadaşımız gidiyor şu an nuray hanıma
melekcim inşallah gelebilirsin sen bize umut oluyorsun.doktor kontrolün 15 nisandı yanlış hatırlamıyorsam burdan güzel haberlerini bekliyoruz.bebeğinin pıt pıt atan kalbi hep seninle olsun canım benim
Arkadaşlar bende geçen sene nisan ayında 28 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım yüksek tansiyondan.Sezeryan oldum.Kızımız 1 hafta yaşadı.Şimdi tekrar bebek istiyoruz.Rabbim herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin.Ben bu sefer Yalovada bir kadın doğum uzmanına gidiyorum.Daha önce Ahmet Yılmaz beye gitmiştim.Artık bursaya gitmek istemiyorumdesem de sanırım yine bursa yolları görünüyor...netice de riskli gebelerin arasındayım...Ayrıca hoşgeldin dilekleri için çok teşekkürler...inşallah 27 nisanda gelebilirim.
Melek ne yaptın canım? Bugün duyabilecek tin kalp atışlarını... İnşallah her şey yolundadır...
Kızlar yeni bir hafta başlıyor.... Hepimize bol bol sağlık diliyorum.. Bol güneşli güzel bir hafta olur umarım...
Yarın kontrolüm var umarım yediğim iğneler iltihabı kurutmuştur....Bnden haberler bunlar sizden ne haber?
Amin inşallah yaşamam,melekten de güzel haberleri bekliyorum.
Kızlar nasılsınız?yarından sonra adetim gelecek .simdilk osman develioğlu na gitmeyi düşünüyoruz ya da pembe mavi düşünüyorum.cok zor bişeymiş secmek.kendi Dr umu da seviyorum.offfof
Melek ne yaptın canım? Bugün duyabilecek tin kalp atışlarını... İnşallah her şey yolundadır...
Kızlar yeni bir hafta başlıyor.... Hepimize bol bol sağlık diliyorum.. Bol güneşli güzel bir hafta olur umarım...
Yarın kontrolüm var umarım yediğim iğneler iltihabı kurutmuştur....Bnden haberler bunlar sizden ne haber?
melekcim senden güzel haberler bekliyoruz inşallah herşey yolundadır canım bizi güzel habersiz bırakma dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?