BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Sadece o var diye biliyorum, yani tek doktor. Daha önce gittinmi oraya?

canım bana geçen haftalarda mesaj atmışsın ama kusura bakma görmemişim.ben jinemede murat erdemire gidiyorum 1 seneye yakındır doktorum.en son artık aşılamaya geçtik ve oda tutmadı.2. aşılamayı düşünmedim 2 ay ara verdim allah nasip ederse bu ay hastalanınca murat beye gene gidicem ve bir aksilik yoksa tübbebee başlıcaz canım.senin doktorun kim?ben murat beyden çok memnunum tavsiye ederim yani.:34:

Arkadaslar merhaba
sayfayi tedafufen buldum bende bursaliyim.

Kismetse 22/04 tarihinde u.u de baris beule randevum var.
Tup bebege baslamak.icin insallah dogru bir karar vermisimdir.

Gecmisime gelince 2008 ve 2009 yillarinda bursa tup bebekte negatif iki denemem var.

Ve sonra osman beyle tanistim.ve bir suru test laparoskopi vs derken 3. Denememde iki nakil ve ikiz gebelik ancak 24. Haftada serklaja ragmen erken dogum yaptim.

Ve son olarak baris beyle yola devam etme karari aldim.
Bircok sebepten dolayi

Ama yaklasik 11 yildir bu islerle ugrasinca dr larin bircogunu da taniyorum.

Benide araniza alirmisiniz ve sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplarim.

Merhabalar, size özelden yazacaktım, akşam vaktim yoktu, tüp bebekle ilgili forumda dolaşırken size rastlamıştım. Bende senden 1 gün sonrası için fakülteden randevu aldım, ilk defa gideceğim. Çok heyecanlıyım :) eşimle gideceğiz inşallah. Şu ana kadar tam bir tedaviye başlayamadım, muhtemelen tüp bebek olacak gibi. Sen rapor felan çıkarttınmı? ne kadar sürdü yaklaşık, birde yaşlarımız yakın, bizlere ayrı bir presedür varmıdır ki? Hastaneden mmenun musun?

canım bana geçen haftalarda mesaj atmışsın ama kusura bakma görmemişim.ben jinemede murat erdemire gidiyorum 1 seneye yakındır doktorum.en son artık aşılamaya geçtik ve oda tutmadı.2. aşılamayı düşünmedim 2 ay ara verdim allah nasip ederse bu ay hastalanınca murat beye gene gidicem ve bir aksilik yoksa tübbebee başlıcaz canım.senin doktorun kim?ben murat beyden çok memnunum tavsiye ederim yani.:34:

İnşallah bu kez pozitifi görürsün canım. Biz tam bir tedaviye başlayamadık. Önce sorun yok dediler, şimdi eşimde var diyorlar. Haftaya fakülteye gideceğim, kısmetse orada tedaviye başlayalım diyoruz. Tabi eşim vazgeçmezse..

cancaazımm hoşgeldinnn bursaya...annişkodan ayrılmakkk zordu dimi....özlendinnn çokkkkk....

Hoşbulduk tatlım, zor oluyor, her ayrılık zor geliyor, sonra alışıyorum yeni hayatıma :) kocişide özlemişim çok, huysuzumu :)
Sende keyifler nasıl? bebeğin ve sen iyisindir umarım, sana hamile pjaması sözüm var, unutturma :) önce sen bana demiştin ama kısmet sana oldu :)

İnşallah bu kez pozitifi görürsün canım. Biz tam bir tedaviye başlayamadık. Önce sorun yok dediler, şimdi eşimde var diyorlar. Haftaya fakülteye gideceğim, kısmetse orada tedaviye başlayalım diyoruz. Tabi eşim vazgeçmezse..

eşinde ne varmış canım.hareket yada sayı falanmı test sonuçlarından sende anlarsın canım.eğer çalışmıyorsan fakülteye gidip gelecek zamanın varsa eşinde kabul etmişken evet hiç aksatma sonuçlar al git canım.sende bir an önce başla sonu güzel olur inşallah:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

eşinde ne varmış canım.hareket yada sayı falanmı test sonuçlarından sende anlarsın canım.eğer çalışmıyorsan fakülteye gidip gelecek zamanın varsa eşinde kabul etmişken evet hiç aksatma sonuçlar al git canım.sende bir an önce başla sonu güzel olur inşallah:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hareketi yeterli sayıda değilmiş, fakat ürolog normal yolla olmaya engel değil demişti. Son gittiğim doktorda, hızında sorun var, normal yolla olması imkansız dedi. Bende ürologun söylediğini dedim, o sayıya bakmış, sayı gayet güzel, ama hızı çok düşük dedi. Bizim için önemli olan hızı dedi. Eşim kabul etmedi onun dediğini :) o yüzden başka doktordan yani fakülteden randevu aldık, birde oraya gideceğiz bakalım. Gerçi orayıda 3 ay bekledik, sıra alabilmek için. Çalışmıyorum evdeyim ben, artık koşturacağım, tek olsunda bebeğimiz, sorun değil yani.
Sizdeki sorun ne canım?

Hareketi yeterli sayıda değilmiş, fakat ürolog normal yolla olmaya engel değil demişti. Son gittiğim doktorda, hızında sorun var, normal yolla olması imkansız dedi. Bende ürologun söylediğini dedim, o sayıya bakmış, sayı gayet güzel, ama hızı çok düşük dedi. Bizim için önemli olan hızı dedi. Eşim kabul etmedi onun dediğini :) o yüzden başka doktordan yani fakülteden randevu aldık, birde oraya gideceğiz bakalım. Gerçi orayıda 3 ay bekledik, sıra alabilmek için. Çalışmıyorum evdeyim ben, artık koşturacağım, tek olsunda bebeğimiz, sorun değil yani.
Sizdeki sorun ne canım?

canım eşim normalmiş benimde hormonlar için iyi dediler hafif bir yumurta tembelliği var oda önemli değil dediler ama maalesef iğneye aşılamaya rağmen olmadı.bende sonuçlarımı 2 farklı doktorada gösterdim onlarda aynısını dedi sorun yok olur dediler.ama ben daha fazla beklemek istemiyorum bu sebepten tüpbebek için adım atmak istiyorum.rabbim nasip ederse olur inşallah.eşin sorun onda olunca biraz gurur yapmıştır alttan al canım erkekler biraz daha farklı oluyo.huyuna suyuna gitmeye çalış.hareket ve hız sayı bunlar önemli canım.git bakalım doktorlar ne dicek ondan sonrada geç kalmadan bir yerden başlayın canım.

Hoşbulduk tatlım, zor oluyor, her ayrılık zor geliyor, sonra alışıyorum yeni hayatıma :) kocişide özlemişim çok, huysuzumu :)
Sende keyifler nasıl? bebeğin ve sen iyisindir umarım, sana hamile pjaması sözüm var, unutturma :) önce sen bana demiştin ama kısmet sana oldu :)

canımmızz teyzemizzz....sen iyi ol moralin yerinde olsunnn huzurlu oll biz bişeycikk istemiyoruz kii senden annişkomla... ben iyiyimm canımmm bebişimde iyidir inş... kolay kolay grip olmazdım ben...
şimdi griplee uğraşıyorummm...kocişler de özleniyoooo çokkk...güzellll....:))

Arkadaslar merhaba
sayfayi tedafufen buldum bende bursaliyim.

Kismetse 22/04 tarihinde u.u de baris beule randevum var.
Tup bebege baslamak.icin insallah dogru bir karar vermisimdir.

Gecmisime gelince 2008 ve 2009 yillarinda bursa tup bebekte negatif iki denemem var.

Ve sonra osman beyle tanistim.ve bir suru test laparoskopi vs derken 3. Denememde iki nakil ve ikiz gebelik ancak 24. Haftada serklaja ragmen erken dogum yaptim.

Ve son olarak baris beyle yola devam etme karari aldim.
Bircok sebepten dolayi

Ama yaklasik 11 yildir bu islerle ugrasinca dr larin bircogunu da taniyorum.

Benide araniza alirmisiniz ve sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplarim.

Feryal hoşgeldin aramıza!!:21:

Merhabalar, size özelden yazacaktım, akşam vaktim yoktu, tüp bebekle ilgili forumda dolaşırken size rastlamıştım. Bende senden 1 gün sonrası için fakülteden randevu aldım, ilk defa gideceğim. Çok heyecanlıyım :) eşimle gideceğiz inşallah. Şu ana kadar tam bir tedaviye başlayamadım, muhtemelen tüp bebek olacak gibi. Sen rapor felan çıkarttınmı? ne kadar sürdü yaklaşık, birde yaşlarımız yakın, bizlere ayrı bir presedür varmıdır ki? Hastaneden mmenun musun?

Merhabaa canim
Benim hikayem.epeuyce uzun ama kisaca yazayim.

2002 evlendim yillarca kist tedavisi klomenle tedaviler derken 2008 oldu.
u.u ne basvurdum sorunumun ne oldugunu ogrenmek icin aylarca aurdu.
3 kez asilam yaptilar ve sebepsiz infertilite olarak rapor verdiler ve ilk tup bebegimizi bursa tupte yaptik 25 tumurta toplandi ve 5. Gun nakli yapildi ve sonuc negatif 2009 da ikinci deneme yine bursa tup bebek merkezi yine 5. Gun nakli yine negatif.

Sonra osman beyi bulduk.bir sebebi olmali dedi ve phtilasma dna bagisiklik siatemi tsh lar ve gizli sekere kadar bakildi sorun yok.
Gurkan uncu tanisal histereskopi yapti yine sorun yok.
Ve son care laparoskopi yapildi ve her iki tuprede tikaniklik ve agir defermasyon ve cikartildi.

Ucuncu deneme iki nakil ikiz gebelik ve serklaja ragmen 24.haftada erken dogum ve artik maddi manevi cok yiprandik.

U.u ve baris beyi cok kisiden duydum ve bir tanidik araciligiyla aubat 27 e randevu aldik.tum testlerim oldugu ve tubal faktor sebebiyle baska carem olmadigi icin baris bey 22/04 a tup beebege baslamak icin gun verdi.

Sadece resmi evraklari goturup teslim ettim ve ayni gun ilaclarimi yazdilar
Rapor isinide onlar halletti.

Ben baris beyi cok beyendim ilgili ve samimi bir dr
prof olan dr larin hepsini taniyan biri olarak yaklaaimini beyendim.
Cunku bu zamana kadar gurkan uncu yalcin kimya osman develioglu hepsini birebir taniyorum.

Kismet aetik.ama senin surecin biraz daha uzun surebilir belki aylarca ama ben gitmeni tavsiye ederim.en azindan sebep muhakkak bulunur

Sormak istedigin birsey olursa seve seve cevaplarim.
cepten yazdigim icin biraz karisik olabilir.kuaura bakma

Hoşgeldin feryal.Rabbim bu cuma gününün ve saatinin hakkı için sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Arkadaşlar ben her zaman yazamıyorum.uzun süre cevap yazamaya bilirim,ama takip etmeye çalışıyorum.nasipse
27 nisan da gelirim inş.

canım eşim normalmiş benimde hormonlar için iyi dediler hafif bir yumurta tembelliği var oda önemli değil dediler ama maalesef iğneye aşılamaya rağmen olmadı.bende sonuçlarımı 2 farklı doktorada gösterdim onlarda aynısını dedi sorun yok olur dediler.ama ben daha fazla beklemek istemiyorum bu sebepten tüpbebek için adım atmak istiyorum.rabbim nasip ederse olur inşallah.eşin sorun onda olunca biraz gurur yapmıştır alttan al canım erkekler biraz daha farklı oluyo.huyuna suyuna gitmeye çalış.hareket ve hız sayı bunlar önemli canım.git bakalım doktorlar ne dicek ondan sonrada geç kalmadan bir yerden başlayın canım.

Bir sebep bulamamakta kötü, bazen tıp açıklayamıyor sebebini. İnşallah tüp bebekte pozitfi görürsün canım. Bizde önce sorun yok denildi, sonra eşimde sorun bulundu, eşim halen bir sorun olmadığını söylüyor ve düşünüyor. Haftaya randevum var, fakat eşim yine benimle gelme taraftarı değil. Ben onsuz nasıl tedaviye başlayacağım bilmem. Araştırmalarıma göre, en az 3 kere sperm testi verilmesi lazımmış. Eşim bunu sonu gelmez, ben devamlı gidip veremem felan diyor. Söylediğin gibi alttan almaya çalışıyorum, bir taraftan çok üzülürken, bir taraftanda eşimin beni böyle üzmesiyle daha çok dağılıyorum. Bakalım böyle devam ederse, ya gelecek tedaviye benimle, yada birdaha çocuk lafı etmeyecek.

canımmızz teyzemizzz....sen iyi ol moralin yerinde olsunnn huzurlu oll biz bişeycikk istemiyoruz kii senden annişkomla... ben iyiyimm canımmm bebişimde iyidir inş... kolay kolay grip olmazdım ben...
şimdi griplee uğraşıyorummm...kocişler de özleniyoooo çokkk...güzellll....:))

Canım benim, hiç kendine bakmıyorsun, yine öyle azcık şeyler yemiyorsun demi. Çok geçmiş olsun, bolca dinlen. Acil şifalar tatlım..

Merhabaa canim
Benim hikayem.epeuyce uzun ama kisaca yazayim.

2002 evlendim yillarca kist tedavisi klomenle tedaviler derken 2008 oldu.
u.u ne basvurdum sorunumun ne oldugunu ogrenmek icin aylarca aurdu.
3 kez asilam yaptilar ve sebepsiz infertilite olarak rapor verdiler ve ilk tup bebegimizi bursa tupte yaptik 25 tumurta toplandi ve 5. Gun nakli yapildi ve sonuc negatif 2009 da ikinci deneme yine bursa tup bebek merkezi yine 5. Gun nakli yine negatif.

Sonra osman beyi bulduk.bir sebebi olmali dedi ve phtilasma dna bagisiklik siatemi tsh lar ve gizli sekere kadar bakildi sorun yok.
Gurkan uncu tanisal histereskopi yapti yine sorun yok.
Ve son care laparoskopi yapildi ve her iki tuprede tikaniklik ve agir defermasyon ve cikartildi.

Ucuncu deneme iki nakil ikiz gebelik ve serklaja ragmen 24.haftada erken dogum ve artik maddi manevi cok yiprandik.

U.u ve baris beyi cok kisiden duydum ve bir tanidik araciligiyla aubat 27 e randevu aldik.tum testlerim oldugu ve tubal faktor sebebiyle baska carem olmadigi icin baris bey 22/04 a tup beebege baslamak icin gun verdi.

Sadece resmi evraklari goturup teslim ettim ve ayni gun ilaclarimi yazdilar
Rapor isinide onlar halletti.

Ben baris beyi cok beyendim ilgili ve samimi bir dr
prof olan dr larin hepsini taniyan biri olarak yaklaaimini beyendim.
Cunku bu zamana kadar gurkan uncu yalcin kimya osman develioglu hepsini birebir taniyorum.

Kismet aetik.ama senin surecin biraz daha uzun surebilir belki aylarca ama ben gitmeni tavsiye ederim.en azindan sebep muhakkak bulunur

Sormak istedigin birsey olursa seve seve cevaplarim.
cepten yazdigim icin biraz karisik olabilir.kuaura bakma

İnşallah bu sefer son olur ve bebeğine kavuşursun canım.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.

Bu işte biz daha yeniyiz, sen baya bir doktor gezmişsin, Barış beyin bizde iyi olduğunu duyduk, birde kamuda olması bize güven verdi. yani özellerden korkuyorum şahsen, gereksiz yere masraf yapılıp, sonuç alamamaktan.

Eşim doktora gitmede sorun yapıyor. Devamlı sperm testi felan veremem diyor, ben koştururum evraklar içinde, onun olan kısmını ne yapcaz bilmem. İlk randevuya beraber gidelim diyorum, yine yan çiziyor. Kadın doğumcuda benim ne işim var diyor, hem derdimle uğraşıyorum hemde eşimle. Artık rapor çıkartılırsa bir süre bekleriz, tek bebeğimiz olsunda. Hayırlısı..

selam arkadaşlar cumanız mübarek olsun epeydir takip edemedim çalışmaya başladım. Arkadaşlar sonunda fakülteden bende randevu aldım (14 mayıs barış bey) bir konu kafamı kurcalıyor tedavi esnasında ssk dan faydalanmak için 900 gün prim olması gerekiyor bunun eşlerden herhangi birinin olması fark ediyor mu acaba eşimin var ama benim daha 7 ay oldu bu sorun olur mu endişe ediyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler .ALLAH a emanet olun.

merhaba arkadaşlar. size bir ümit olsun diye yazıyorum bunları. ben yaklaşık 5 yıldır evliyim.evlendiğimiz günden beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.tüp bebek de dahil herşeyi denedik olmadı.ben pkos hastasıyım. eşim de sperm azlığı ve bozukluğu vardı.yani nerdeyse umutsuz vaka diyebilirsiniz. geçen sene eşim varikosel ameliyatı oldu.6 ay önce kontrole gitti.doktoru bi değişiklik olmadığını, tüp bebekle bir ihtimal belki olur dedi.moralimz çok bozuldu ve tedaviyi bıraktık. veee 1 ay önce hamile olduğumu öğrendim. şu an yaklaşık 4,5 aylık hamileyim. normal yolla hamile kaldım.
hiç bir şey ümitsiz değil arkadaşlar.allaha sığının dualara gerçekten cevap veriyor rabbimiz. inşllH size bir umut olmuştur. sakın istemekten ve duadan vazgeçmeyin.

Ooo Ne güzel dahada kalabalık oluyoruz..:46::34:. Bir terslik yoksa 27 nisanda buluşuyoruz değil mi?

Betül ne yaptın canım? seni merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun...

selam arkadaşlar cumanız mübarek olsun epeydir takip edemedim çalışmaya başladım. Arkadaşlar sonunda fakülteden bende randevu aldım (14 mayıs barış bey) bir konu kafamı kurcalıyor tedavi esnasında ssk dan faydalanmak için 900 gün prim olması gerekiyor bunun eşlerden herhangi birinin olması fark ediyor mu acaba eşimin var ama benim daha 7 ay oldu bu sorun olur mu endişe ediyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler .ALLAH a emanet olun.

Bende fakültede başlıyorum tedavime, benim bildiğim eşlerden herhangi birinin sgk olması yetiyor. Yani sen işlemlerini eşinin üstünden yaptırabilirsin. O zaman sorun olmaz bence...

Ooo Ne güzel dahada kalabalık oluyoruz..:46::34:. Bir terslik yoksa 27 nisanda buluşuyoruz değil mi?

Betül ne yaptın canım? seni merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun...

Bu sefer gelmek isterim, ayarlamaya çalışacağım, inşallah gelebilirim..

Back
X