BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ooo Ne güzel dahada kalabalık oluyoruz..:46::34:. Bir terslik yoksa 27 nisanda buluşuyoruz değil mi?

Betül ne yaptın canım? seni merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun...

evet doktoru begendim bana herseyi anlattı.glukofen kullanmalısın gizli tiroid olabilir dedi cunku anneannemde vardı.eşimin tahlillerini begnemedi pek.ürolojiye görünmesi lazımmıs.varikosel olabilr.ona göre bilgi verip tedaviye baslıcaz.asılamaya gecicez gibi.notlar tutup dosyalıyor sanırım buda ilgilendiğini işini iyi bildigini gösterir. 2ayda adet görüyorum yumurtaların calısmıyor bazıları menapoza erken girer sende tam tersi yumurta rezervin cok iyi dedi.

Bir sebep bulamamakta kötü, bazen tıp açıklayamıyor sebebini. İnşallah tüp bebekte pozitfi görürsün canım. Bizde önce sorun yok denildi, sonra eşimde sorun bulundu, eşim halen bir sorun olmadığını söylüyor ve düşünüyor. Haftaya randevum var, fakat eşim yine benimle gelme taraftarı değil. Ben onsuz nasıl tedaviye başlayacağım bilmem. Araştırmalarıma göre, en az 3 kere sperm testi verilmesi lazımmış. Eşim bunu sonu gelmez, ben devamlı gidip veremem felan diyor. Söylediğin gibi alttan almaya çalışıyorum, bir taraftan çok üzülürken, bir taraftanda eşimin beni böyle üzmesiyle daha çok dağılıyorum. Bakalım böyle devam ederse, ya gelecek tedaviye benimle, yada birdaha çocuk lafı etmeyecek.

Canım benim, hiç kendine bakmıyorsun, yine öyle azcık şeyler yemiyorsun demi. Çok geçmiş olsun, bolca dinlen. Acil şifalar tatlım..

canım benim yaaa çokk üzülüyorum bennn eşin seni böylee üzünce...yine mi ikna olmuyorrr :(( yine mi vazgeçti :((RABBİM yardımcın olsun canımmm...umarımm iknaa olurrr...umarımm bir kere gitsee bir kere ben eminimm ikna olacağına...dua edicemm senin içinn tatlımm çok çokk...

benn iyiyim canımm iyi beslenmeye çalışıyorummm ilaç almıyorumm hiç bir şekilde uyuyorum zaten gün içinde...dinleniyorum bol boll...canımmm yaaa kıyamamm ben sanaa...

Ooo Ne güzel dahada kalabalık oluyoruz..:46::34:. Bir terslik yoksa 27 nisanda buluşuyoruz değil mi?

Betül ne yaptın canım? seni merak ettim umarım iyi geçmiştir randevun...

inş... ben de gelmek istiyorummm bu kezzz inş...gelicem de...

çıkardım şırıngaları :))) gittigidiyordan almıştım ben ovulasyon testleri gerçekten iyi kenara ayırdığım 4-5 tane var benimde idrardan olan çok kolay oluyor. ama diğerininde sürekli kullanılabilir olması iyiymişş:)
gelecek aya Allah kerim çok plan yapmıyorum ama okul tatil olsun istiyorum sadece :(
inşallahhhh aşlamadan önce sen preeseedle ben de bu rahatlıkla hamile kalırımmmmm:))))) tabiii gülisayda betülde ve diğerler kızlardaa

sağol canım benim.bende idrardan olan ovulasyon yestinden alacağım bu aralar biraz yoğunum gelecek baya misafirim var onun telaşıyla uğraşıyorum.bencede senin okulunun tatil olması daha iyi hem okul hem tedavi zor olur.inşallah dediğin gibi hemen hamiş kalırız hepimiz

Haklısın canım... Korkuyorum ama düşünüyorum belki bu sebep olur diyorum Sağlıkla kavuşurum bebeğime, böyle avutuyorum kendimi işte... Birde benim yara büyük canım, seninki küçük muhtemelen... Randevu alabildin mi fakülteden?

canım randevu için mayısın ilk haftası aramayı düşünüyorum inşallah çok uzun bir zaman beklememe gerek kalmaz

Arkadaslar merhaba
sayfayi tedafufen buldum bende bursaliyim.

Kismetse 22/04 tarihinde u.u de baris beule randevum var.
Tup bebege baslamak.icin insallah dogru bir karar vermisimdir.

Gecmisime gelince 2008 ve 2009 yillarinda bursa tup bebekte negatif iki denemem var.

Ve sonra osman beyle tanistim.ve bir suru test laparoskopi vs derken 3. Denememde iki nakil ve ikiz gebelik ancak 24. Haftada serklaja ragmen erken dogum yaptim.

Ve son olarak baris beyle yola devam etme karari aldim.
Bircok sebepten dolayi

Ama yaklasik 11 yildir bu islerle ugrasinca dr larin bircogunu da taniyorum.

Benide araniza alirmisiniz ve sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplarim.

feryal canım aramıza hoşgeldin.sayımız çoğaldıkça mutlu oluyorum ben paylaşımlar da çoğalıyor çünkü.bende barış beye gitmeyi düşünüyorum onun hakkındaki görüşlerini paylaşırsan sevinirim

Merhabaa canim
Benim hikayem.epeuyce uzun ama kisaca yazayim.

2002 evlendim yillarca kist tedavisi klomenle tedaviler derken 2008 oldu.
u.u ne basvurdum sorunumun ne oldugunu ogrenmek icin aylarca aurdu.
3 kez asilam yaptilar ve sebepsiz infertilite olarak rapor verdiler ve ilk tup bebegimizi bursa tupte yaptik 25 tumurta toplandi ve 5. Gun nakli yapildi ve sonuc negatif 2009 da ikinci deneme yine bursa tup bebek merkezi yine 5. Gun nakli yine negatif.

Sonra osman beyi bulduk.bir sebebi olmali dedi ve phtilasma dna bagisiklik siatemi tsh lar ve gizli sekere kadar bakildi sorun yok.
Gurkan uncu tanisal histereskopi yapti yine sorun yok.
Ve son care laparoskopi yapildi ve her iki tuprede tikaniklik ve agir defermasyon ve cikartildi.

Ucuncu deneme iki nakil ikiz gebelik ve serklaja ragmen 24.haftada erken dogum ve artik maddi manevi cok yiprandik.

U.u ve baris beyi cok kisiden duydum ve bir tanidik araciligiyla aubat 27 e randevu aldik.tum testlerim oldugu ve tubal faktor sebebiyle baska carem olmadigi icin baris bey 22/04 a tup beebege baslamak icin gun verdi.

Sadece resmi evraklari goturup teslim ettim ve ayni gun ilaclarimi yazdilar
Rapor isinide onlar halletti.

Ben baris beyi cok beyendim ilgili ve samimi bir dr
prof olan dr larin hepsini taniyan biri olarak yaklaaimini beyendim.
Cunku bu zamana kadar gurkan uncu yalcin kimya osman develioglu hepsini birebir taniyorum.

Kismet aetik.ama senin surecin biraz daha uzun surebilir belki aylarca ama ben gitmeni tavsiye ederim.en azindan sebep muhakkak bulunur

Sormak istedigin birsey olursa seve seve cevaplarim.
cepten yazdigim icin biraz karisik olabilir.kuaura bakma

feryal inşallah en kısa zamanda bu sıkıntıların hepsini unutacak kadar mutlu olursun bebeğine kavuşup.biz henüz senin kadar uğraşmadık ama halinden anlıyorum Allah yardımcın olsun tatlım

Hoşgeldin feryal.Rabbim bu cuma gününün ve saatinin hakkı için sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Arkadaşlar ben her zaman yazamıyorum.uzun süre cevap yazamaya bilirim,ama takip etmeye çalışıyorum.nasipse
27 nisan da gelirim inş.

buluşmaya gelmeye çalış canım inan pişman olmazsın

merhaba arkadaşlar. size bir ümit olsun diye yazıyorum bunları. ben yaklaşık 5 yıldır evliyim.evlendiğimiz günden beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.tüp bebek de dahil herşeyi denedik olmadı.ben pkos hastasıyım. eşim de sperm azlığı ve bozukluğu vardı.yani nerdeyse umutsuz vaka diyebilirsiniz. geçen sene eşim varikosel ameliyatı oldu.6 ay önce kontrole gitti.doktoru bi değişiklik olmadığını, tüp bebekle bir ihtimal belki olur dedi.moralimz çok bozuldu ve tedaviyi bıraktık. veee 1 ay önce hamile olduğumu öğrendim. şu an yaklaşık 4,5 aylık hamileyim. normal yolla hamile kaldım.
hiç bir şey ümitsiz değil arkadaşlar.allaha sığının dualara gerçekten cevap veriyor rabbimiz. inşllH size bir umut olmuştur. sakın istemekten ve duadan vazgeçmeyin.

canım paylaşımın için teşekkürler.böyle şeyler duymak iyi geliyor şu aşamada bizlere.ne demişler çıkmayan candan ümit kesilmez.rabbim sadece bizi imtihan ediyor bebek hasretiyle.inşallah bizde senin gibi tez vakitte hamiş oluruz Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.

evet doktoru begendim bana herseyi anlattı.glukofen kullanmalısın gizli tiroid olabilir dedi cunku anneannemde vardı.eşimin tahlillerini begnemedi pek.ürolojiye görünmesi lazımmıs.varikosel olabilr.ona göre bilgi verip tedaviye baslıcaz.asılamaya gecicez gibi.notlar tutup dosyalıyor sanırım buda ilgilendiğini işini iyi bildigini gösterir. 2ayda adet görüyorum yumurtaların calısmıyor bazıları menapoza erken girer sende tam tersi yumurta rezervin cok iyi dedi.

canım yeni doktorun hakkında hayırlı olur inşallah ve bebeğine kavuşmana vesile olur.

Oo Maşallah yumurta rezervinde iyimiş:nazar: Ne güzel... inşallah bu doktorla kavuşursun bebişine canım...

hayırlı olsun yeni doktorun canım :))
27 nisan güzel tarih hadi yer belirleyelim ama şöyle rahat konuşacağımız bir yer olsun
geçenkinde çok rahat konuştuk özalplerin dükkanda :))
gülisay neredesinnnnnn nasılsın canım ?

yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldinizzz sefa getirdiniz topiğimize :)

feryal inşallah en kısa zamanda bu sıkıntıların hepsini unutacak kadar mutlu olursun bebeğine kavuşup.biz henüz senin kadar uğraşmadık ama halinden anlıyorum Allah yardımcın olsun tatlım

feryal canım aramıza hoşgeldin.sayımız çoğaldıkça mutlu oluyorum ben paylaşımlar da çoğalıyor çünkü.bende barış beye gitmeyi düşünüyorum onun hakkındaki görüşlerini paylaşırsan sevinirim

Iyi dileklerin icin sagol canim.
insallah en kisa surede kavusursunuz bebeklerinize cok zor bir surec cunku.

Baris bey ilgili ve hirsli bir dr

Randevu isine gelince suan randevu vermiyorlar.hazirana kadar
Aradiginda subat sonu aradigini ve haziranin 5-6 si gibi aramani soylediklerini soylersen randevu alirsin.
Subat sonu gittigimde her gelen yada arayan haataya bu cevabi verdiler.
aklinda bulunsun.

İnşallah bu sefer son olur ve bebeğine kavuşursun canım.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün.

Bu işte biz daha yeniyiz, sen baya bir doktor gezmişsin, Barış beyin bizde iyi olduğunu duyduk, birde kamuda olması bize güven verdi. yani özellerden korkuyorum şahsen, gereksiz yere masraf yapılıp, sonuç alamamaktan.

Eşim doktora gitmede sorun yapıyor. Devamlı sperm testi felan veremem diyor, ben koştururum evraklar içinde, onun olan kısmını ne yapcaz bilmem. İlk randevuya beraber gidelim diyorum, yine yan çiziyor. Kadın doğumcuda benim ne işim var diyor, hem derdimle uğraşıyorum hemde eşimle. Artık rapor çıkartılırsa bir süre bekleriz, tek bebeğimiz olsunda. Hayırlısı..

Esinin tavri seni hic yildirmasin canim.
yillarca ben hep tek gittim dr lara

En son baris beyle olan gorusmemede .bizler guclu kadinlariz unutma
Sadece giderken esinin nufus cuzdanini yanina al.buyuk ihtimal urolojiden esin adina randevu almani iateyecekler ve dr ozelde yapilan sperm testiini kabul edecektir.

Ve dr a sormak istedigin herseyi sor sakin cekinme
sen ne kadar bilincli olursan dr larda hastalarini o kadar dikkate aliyor unutma.

Ben bu aralar sik sik gidicem kismet bakarsin karsilasiriz.:16:

Bende fakültede başlıyorum tedavime, benim bildiğim eşlerden herhangi birinin sgk olması yetiyor. Yani sen işlemlerini eşinin üstünden yaptırabilirsin. O zaman sorun olmaz bence...

Cevabın için teşekkür ederim. Sen ne zaman başlıyorsun belki karşılaşırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tedavimizi kolaylaştırsın inşellah

Iyi dileklerin icin sagol canim.
insallah en kisa surede kavusursunuz bebeklerinize cok zor bir surec cunku.

Baris bey ilgili ve hirsli bir dr

Randevu isine gelince suan randevu vermiyorlar.hazirana kadar
Aradiginda subat sonu aradigini ve haziranin 5-6 si gibi aramani soylediklerini soylersen randevu alirsin.
Subat sonu gittigimde her gelen yada arayan haataya bu cevabi verdiler.
aklinda bulunsun.

evet randevu biraz sıkıntı oluyor oda yoğunluktan dolayı galiba ben şubatın ilk günleriydi aradım nisanın 2ci haftasında aramamı söylediler aradım ilk görüşme için 14 mayısa gün verdiler. Nerdeyse 4 ay zamanımı aldı.

canım benim yaaa çokk üzülüyorum bennn eşin seni böylee üzünce...yine mi ikna olmuyorrr :(( yine mi vazgeçti :((RABBİM yardımcın olsun canımmm...umarımm iknaa olurrr...umarımm bir kere gitsee bir kere ben eminimm ikna olacağına...dua edicemm senin içinn tatlımm çok çokk...

benn iyiyim canımm iyi beslenmeye çalışıyorummm ilaç almıyorumm hiç bir şekilde uyuyorum zaten gün içinde...dinleniyorum bol boll...canımmm yaaa kıyamamm ben sanaa...

Valla şuanda anlamadım canım ya, geçen akşam olumsuz konuştu. Üstüne gitmeyeceğim, son ana kadar bekleyeceğim. Ona ısrar edersemde ters teper :) o yüzden şuan sessizlerdeyim, gideceğim günün akşamına söylerim, bakalım ne yapcak..
Allah razı olsun canım, duaya çok ihtiyacım var, hatta hepimizin var. Allah yardımıcımız olsun.
Ne güzel uyuyorsun mışıl mışıl demek, dinlen bolca, güzel beslen, bol meyve ye, bebeğinide kendinide güzel besle..öptüm..:)

Esinin tavri seni hic yildirmasin canim.
yillarca ben hep tek gittim dr lara

En son baris beyle olan gorusmemede .bizler guclu kadinlariz unutma
Sadece giderken esinin nufus cuzdanini yanina al.buyuk ihtimal urolojiden esin adina randevu almani iateyecekler ve dr ozelde yapilan sperm testiini kabul edecektir.

Ve dr a sormak istedigin herseyi sor sakin cekinme
sen ne kadar bilincli olursan dr larda hastalarini o kadar dikkate aliyor unutma.

Ben bu aralar sik sik gidicem kismet bakarsin karsilasiriz.:16:

Tamam canım, eşimin nüfüs fotokopisi var, çantama koydum, yanımda bulunsun doğru..
Gelirmi bilmem, gelmezsede keyfi bilir, eninde sonunda gidecek, eli mahkum :)
Evet ya karşılaşabiliriz, aynı güne denk gelirse tanışabalilirizde, nede olsa kader arkadaşıyız :)

Cevabın için teşekkür ederim. Sen ne zaman başlıyorsun belki karşılaşırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tedavimizi kolaylaştırsın inşellah

Çarşamba startı vereceğiz bakalım, inşallah hepimiz buraya hamile haberlerimizi yazarız canım..

Back
X