duaların içinn sağolasınnn canımmm...yüce RABBİM sağlık sıhhat versin sana da meleğine de inş...ben iyiyim sadece uyku halim varr başımm kalkmıyooo :))bebişim de iyidirr umarımm RABBİME emanet...perşembe günü kontrolümüzz var yine...bir hafta geriden geliyoruz...ilk gittiğimizde sata göre 6+1 di ultrasona göre 5+1 imiş...şahin bey öyle söylemişdi bu sebeple sadece keseyi ve yolk kesesini gördük...ben onu eş sanmıştım

ben biraz üzüldüm haliyle ama şahin bey bu durumun normal olduğunu yumurtlamamın dolayısıyla döllenmenin geç olduğunu söyledi...
umarım bebişimi görebilirim perşembe günü...pıt pıtları da...
doktor konusuna gelince ben eve biraz yakın olmasını istiyorum ama rahat olabileceğim bir hastane ve güvenebileceğimm bir doktor da olmalı tabiki de...özellikle koşulsuzz güven...aklımda bahar hastanesi nagehan hanım vardı...o çok yoğunmuş....bir de medikal de özlem hanımı söylemişdi sağlık ocağındaki hemşire kafam karışık...ben medikalde bahar hanımda da tedavi görmüştüm bi süre kont esnasında sohbet ederken canı sıkkındı o gün ben de sordum neyiniz var bahar hanım diye...o da başından geçen bir olayı anlatmıştı özlem hanımın bir hastası acil olarak gece doğuma gelmişş özlem hanımda işi olduğunu söyleyerek doğumu bahar hanımın yaptırmasını istemiş...kadın zaten acil gelmişş tabi sormuşlarr anneye ve eşine sezeryan mı yoksa normal mi diye onlarda sezeryan istemişlerr sonra da doğum ücreti konusunda sorun yaşamışlar...benim de canımı sıktı bu durum tabi doğuma başka doktorum girmesi özlem hanımın hastasını bu durumda başka bir doktora yönlendirmesi çok can sıkıcı bir durum bence...bahar hanımın da tanımadığı durmunu bimediği bir hastanın doğumuna girmesi doğru gelmedi bana ....tabi o zaman anlayamadım ben durumu üstünde durmadım...bir de ziya bey var iş de...eşimin arkadaşının eşi ziya beyde tedavi gördü 4 ay sonra da hamile kaldı yoluna onunla devam ediyor onunla konuşucam...ziya beyin dorukla anlaşması var sanırım dorukda hastane masrafları ne kadar ziya bey doğuma ne kadar alıyor bilmiyorum öğrenmek istiyorum arkadaşımla konuşucam inş...öylee iş dee...ALLAHIM NE KONUŞTUM NE KONUŞTUM....YOK BÖYLE BİŞİYYY HAKKINI HELAL ET....