- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Rahim kalınlığı belirler kalınlaşma fazla ise yapmaz histeroskopiyiallah allah
bende neden histeroskopiyi opu ile yapacak ki
sende direkt tedaviye baslamamıs
ben de ct histeroskopi olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim kalınlığı belirler kalınlaşma fazla ise yapmaz histeroskopiyiallah allah
dr canımı sıktı zaten bayaİlişki onerilmiyor canım sen Dr yarın sor bu konuları
Banada söylemedi Dr ben senin gibi kontrolde hemsiresine sormuştumdr canımı sıktı zaten baya
ilk randevumda ön görüşmede iki buçuk saat konuşan adam
ilişki olmaması gerektiğini bile söylemedi
MaşaAllah canım 10 yumurta çok iyi bence önemli olan adeti değil zaten canım kalitesi10 tane olmuş bende
sağ tarafta sıfır sağ taraf tedaviye cevap vermemıs
sadece solda 10 varmıs
Beni Eylül e kadar bekletiyor amh dışında bir sorununuz yok dedi amh için de biosteron verdi histeroskopi den sonra da iğne verecekmiş yumurtalarım için doğal gebelik için şansınız çok bekleyelim Eylül e kadar dedi canım herkesin durumu farklı canım herkese farklı tedavi uyguluyordurallah allah
Bende amh cok iyi dedi ama yumurta sayim idare ederBeni Eylül e kadar bekletiyor amh dışında bir sorununuz yok dedi amh için de biosteron verdi histeroskopi den sonra da iğne verecekmiş yumurtalarım için doğal gebelik için şansınız çok bekleyelim Eylül e kadar dedi canım herkesin durumu farklı canım herkese farklı tedavi uyguluyordur![]()
Canım senin histeroskopi saat kacta olucak sana müdahele sonrası ilişki yasak vs dedimi ben daha konusmadm birşey acaba kaç gün yasakGittim canım alttan muayene etti yumurtalıklarıma baktı cumartesi gününe de histeroskopi için randevu aldı cumartesi 11 de orda olucaz
Cok gecmis olsunSlm kızlar ben buraya bayadır girmiyorum uludağ unide iki kere tüp bebek demedim ikincisi tuttu ama kalbi durdu minigimin bir kerede çikolata kisti amelyti oldum cok zor günler geçirdiğim için ara verdim tedaviye inşallah hepimiz hayrlisyla hamile kalırız![]()
11 de hastanede olucam 12 :30 da olacak canım o konuyu yarın konuşuruz sanırımCanım senin histeroskopi saat kacta olucak sana müdahele sonrası ilişki yasak vs dedimi ben daha konusmadm birşey acaba kaç gün yasak
Sağol kuzm sen neden vazgeçtin jimer de ücret ne kadr memnunmusunCok gecmis olsun
Ben de uludagda iki asilama oldum
6 ay tup bebek sirasi bekledim
Tam siram geldi vazgextim oradan
Jimer e basladim
Tamam canım banada söyleyebilirmisin merak ettim bu konuyu bu arada sana tanı histeroskopi olcak heralde banada cmtsiye randevu verdi saat 1 e :)11 de hastanede olucam 12 :30 da olacak canım o konuyu yarın konuşuruz sanırım
Evet canım ofis histeroskopi olacak büyük ihtimal karşılaşırız ordaTamam canım banada söyleyebilirmisin merak ettim bu konuyu bu arada sana tanı histeroskopi olcak heralde banada cmtsiye randevu verdi saat 1 e :)
Bize de söylemediler canım ben de tecrübeli arkadaşlardan öğrendim.bana bunu da söylemediler![]()
ilk iki aşılamamda sorduğum soruların hıcbırıne yanıt vermedılerSağol kuzm sen neden vazgeçtin jimer de ücret ne kadr memnunmusun
ben de öğrenmiş oldum bakalım :)Bize de söylemediler canım ben de tecrübeli arkadaşlardan öğrendim.
ben de olacağım sanırım ct histeroskopiTamam canım banada söyleyebilirmisin merak ettim bu konuyu bu arada sana tanı histeroskopi olcak heralde banada cmtsiye randevu verdi saat 1 e :)
cumartesi kk basacak desene jimer tüp bebek merleziniben de olacağım sanırım ct histeroskopi![]()
evetcumartesi kk basacak desene jimer tüp bebek merlezini![]()
Güvenmemekte haklisin ztn iyi yapmışsın cnm inş pgt ten iyi sonuç alırsınız benmde son 1 hakkım var onuda unide yaptırmakta çok kararsız kaldım aslnda yaptırmak istemiyorm ama özelde yaptrcakta imkanım yok malesfilk iki aşılamamda sorduğum soruların hıcbırıne yanıt vermedıler
tüp bebek için de öncesinde sevket yılmazda genetik test yaptırdık eşimle
eşimde kromozom bozukluğu cıktı ve tam onu öğrendiğim gün sıra geldı fakülteden
güvenemedim bilmiyorum
bizim embrıyoların pgt ye gitmesi gerekiyor
fakülte cok güven vermedı bana bu konuda.
jimerde raporlu ücret 6 bin tl civarı
bende histeroskopi de olacak 2250 de ona alacaklar ve embriyolar pgt ye gideceği için 10 bine yakın da ona vereceğiz
ilaçlara da raporlu 1100 tl verdik