BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

allah allah
bende neden histeroskopiyi opu ile yapacak ki

sende direkt tedaviye baslamamıs

ben de ct histeroskopi olabilirim
Beni Eylül e kadar bekletiyor amh dışında bir sorununuz yok dedi amh için de biosteron verdi histeroskopi den sonra da iğne verecekmiş yumurtalarım için doğal gebelik için şansınız çok bekleyelim Eylül e kadar dedi canım herkesin durumu farklı canım herkese farklı tedavi uyguluyordur ;)

Slm kızlar ben buraya bayadır girmiyorum uludağ unide iki kere tüp bebek demedim ikincisi tuttu ama kalbi durdu minigimin bir kerede çikolata kisti amelyti oldum cok zor günler geçirdiğim için ara verdim tedaviye inşallah hepimiz hayrlisyla hamile kalırız :dua:

Beni Eylül e kadar bekletiyor amh dışında bir sorununuz yok dedi amh için de biosteron verdi histeroskopi den sonra da iğne verecekmiş yumurtalarım için doğal gebelik için şansınız çok bekleyelim Eylül e kadar dedi canım herkesin durumu farklı canım herkese farklı tedavi uyguluyordur :KK66:
Bende amh cok iyi dedi ama yumurta sayim idare eder
Him insallah kendiliginden olur bebis

Slm kızlar ben buraya bayadır girmiyorum uludağ unide iki kere tüp bebek demedim ikincisi tuttu ama kalbi durdu minigimin bir kerede çikolata kisti amelyti oldum cok zor günler geçirdiğim için ara verdim tedaviye inşallah hepimiz hayrlisyla hamile kalırız :dua:
Cok gecmis olsun
Ben de uludagda iki asilama oldum
6 ay tup bebek sirasi bekledim
Tam siram geldi vazgextim oradan
Jimer e basladim

Sağol kuzm sen neden vazgeçtin jimer de ücret ne kadr memnunmusun
ilk iki aşılamamda sorduğum soruların hıcbırıne yanıt vermedıler
tüp bebek için de öncesinde sevket yılmazda genetik test yaptırdık eşimle
eşimde kromozom bozukluğu cıktı ve tam onu öğrendiğim gün sıra geldı fakülteden

güvenemedim bilmiyorum
bizim embrıyoların pgt ye gitmesi gerekiyor
fakülte cok güven vermedı bana bu konuda.

jimerde raporlu ücret 6 bin tl civarı

bende histeroskopi de olacak 2250 de ona alacaklar ve embriyolar pgt ye gideceği için 10 bine yakın da ona vereceğiz

ilaçlara da raporlu 1100 tl verdik

ilk iki aşılamamda sorduğum soruların hıcbırıne yanıt vermedıler
tüp bebek için de öncesinde sevket yılmazda genetik test yaptırdık eşimle
eşimde kromozom bozukluğu cıktı ve tam onu öğrendiğim gün sıra geldı fakülteden

güvenemedim bilmiyorum
bizim embrıyoların pgt ye gitmesi gerekiyor
fakülte cok güven vermedı bana bu konuda.

jimerde raporlu ücret 6 bin tl civarı

bende histeroskopi de olacak 2250 de ona alacaklar ve embriyolar pgt ye gideceği için 10 bine yakın da ona vereceğiz

ilaçlara da raporlu 1100 tl verdik
Güvenmemekte haklisin ztn iyi yapmışsın cnm inş pgt ten iyi sonuç alırsınız benmde son 1 hakkım var onuda unide yaptırmakta çok kararsız kaldım aslnda yaptırmak istemiyorm ama özelde yaptrcakta imkanım yok malesf

Back
X