BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bursa için ben de doktor arayışı içindeyim..pembe mavi lale erbilde 1 olumsuzum var..
jimer suat hazer hakkında bilgisi olan var mı ? ya da bursa içn doktor tavsiyesi olan ?

bend
bursa için ben de doktor arayışı içindeyim..pembe mavi lale erbilde 1 olumsuzum var..
jimer suat hazer hakkında bilgisi olan var mı ? ya da bursa içn doktor tavsiyesi olan ?
e
bende acıbadem ve jimer arasındayım

Jimerde Suat Bey ile aşılama yapmaya karar vermiştik , bizde büyük sıkıntılar yoktu bir süre denedik olmadi . Eşime ilaç verdi neofortil bende rahim filmi çektirdim. İşlem yapilmadan hamile kaldim. Kontrollerimide orda yaptiriyorum ilgisi benim için yeterli gerekli şeyleri söylüyor fazla bilgi kirliliğinde takintili hâle geliyorsun.

bend

e

bende acıbadem ve jimer arasındayım
buara acıbadem ile ilgili duyduğum kötü yorumlar ister istemez beni etkiledi..
sene başında ön görüşme için gittim , hiç abartmıyorum 2 saat bekledim randevulu olduğum halde..

jimer hakkında duyduklarım hep güzel, fiyatlarla ilgili bir bilgin var mı ?

buara acıbadem ile ilgili duyduğum kötü yorumlar ister istemez beni etkiledi..
sene başında ön görüşme için gittim , hiç abartmıyorum 2 saat bekledim randevulu olduğum halde..

jimer hakkında duyduklarım hep güzel, fiyatlarla ilgili bir bilgin var mı ?
Bende 2 saat bekledim, birde cok standart yap gec tedavi uygulaniyor dediler. Acibadem 14 bine falan geliyordu

evet şahin bey mısırdaymış konferans için.
ben de haftaya cuma randevu aldım şahin bey e,aynı gün için suat bey e de gidicem nasipse..

Merhaba kizlar gecen hafta acibademde tedavime basladim donmus embriyolarimiz var. Recetemi alcaktim ama sgk karsiliyomus bazi ilaclari. Saglikocagi yazarmi acaba bilgisi olan varmi

Benım arkadasımda iki kere osman beyde negatıf aldı cok suratsızmış murat beyde amh ıyı oldugu halde benım illa hemen tüp benek yapayım dıye elini cabuk tut amh düşük dedı oysa cok ıyı,, bnce bursada bu işi cok ıyı yapan labaratuar yok bahçeşehir medikal aynurersahın emb ferhat cengız var süperler ve memorıal semra kahraman morfolojı konusunda cok cok ıyıler esınızın morfolojısı kaç
Yeni yaptırmadı ama eskisinde yüzde 60, 70 bozukluklar vardı. Benimde tüplerde sıvı birikmesi dolayısıyla tüplerim bağlandı. Artık tek çare tüp bebek

Bende haftaya devlet hastanesinde kan hormon tahlillerini yaptırıp sonra jimer suat beye görüşmeye gideceğim. Giden arkadaşımdan bildiğim kadarıyla 9bin lira. Yumurta toplama ve transfer. İlaçlar hariç.

acıbadem de 9100 tl diye duymuştum..yani aşağı yukarı aynı fıyatlar..
benim de cuma randevum var ikisinde de .. duruma göre karar vereceğim..
suat hazer daha ağır basıyor ama gidip görüşücem önce..

Bursa Şehir Hastanesine gitmeyi düşünüyorum detayları öğrenmek için. Bursa'da devlette tüp bebek deneyen olmadı mı hiç?

neden ağır basıyor peki

suat bey de tedavi görüp olumlu sonuç alan tanıdıklarım var.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip,işini şansa bırakmadığını söylüyorlar..
şahin hoca da ise yine yakın bir arkadaşım tedavi oldu.. amh düşük diye çikolat kisti varken 2.embriyosu tranfer etmiş,tabiki tutmadi.. bir de şu klasik herkese aynı tedaviyi uygulaması ..
evet her doktor herkese iyi gelmez ama insan da ister istemez etkileniyor..

suat bey de tedavi görüp olumlu sonuç alan tanıdıklarım var.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip,işini şansa bırakmadığını söylüyorlar..
şahin hoca da ise yine yakın bir arkadaşım tedavi oldu.. amh düşük diye çikolat kisti varken 2.embriyosu tranfer etmiş,tabiki tutmadi.. bir de şu klasik herkese aynı tedaviyi uygulaması ..
evet her doktor herkese iyi gelmez ama insan da ister istemez etkileniyor..
hah işte benimde kafamı kurcalayan o. amh düşük iki tarafta kist var ve Şahin bey sorun yok direk tüp bebek olabilir diyor ama benim içime sinmeyen bişey var

hah işte benimde kafamı kurcalayan o. amh düşük iki tarafta kist var ve Şahin bey sorun yok direk tüp bebek olabilir diyor ama benim içime sinmeyen bişey var

benim bu 2.tedavim olacak..
içime sinmeyen yerde başlamıcam,ne olursa olsun psikolojik olarak da en başta doktoruma güvenmem lazım..
bence sen de öyle yapmalısın..
suat bey ile görüşmeye gittin mi ?

Rabbim hepinize doğal yollardan zahmetsiz sağlıklı çocuklar nasip etsin
kurban kesebilirsiniz bir kaç arkadaşım rabbimize kurban hediye etti sizde Allaha sığının
umarım ki hepiniz anne olursunuz

benim bu 2.tedavim olacak..
içime sinmeyen yerde başlamıcam,ne olursa olsun psikolojik olarak da en başta doktoruma güvenmem lazım..
bence sen de öyle yapmalısın..
suat bey ile görüşmeye gittin mi ?
Hayir ama jimer de mehmet aral bey ile gorustm zaten taniyorm. Kistler ile toplanan yumurta kalitesiz gelir diyor once ameliyat sonra tedaviye geçiş olmalıymış

Back
X