BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba kizlar gecen hafta acibademde tedavime basladim donmus embriyolarimiz var. Recetemi alcaktim ama sgk karsiliyomus bazi ilaclari. Saglikocagi yazarmi acaba bilgisi olan varmi
Sağlık ocağı yazmaz diye düşünüyorum Karşılıyorsa bizide bilgilendirmeniz sevinirim
neden ağır basıyor peki
Zaten Bursa da sınırlı sayıda nerkez var. Soranüs güvenim yok. Jinemed denedim gördüm. Çabucak denettirdiler daha doğrusu :) Art Osman hoca işi biliyor ama suratsız ve sert. Eşim onu pek haz etmedi o kadar para verip adamın bu suratsızlıpını çekemem diye düşünüyor. Acıbadem tüp bebek konusunda o kadarda başarılı gibi gelmiyor bana. Kaldı jimer. Suat beyle ilk denemem öncesi 3 sene önce görüşmüştüm hemen yapalımdan ziyade önce 3ay destek ilaç tavsiye etmişti laboratuvarları iyidir heralde. Ne bileyim geriye o kaldı

benim bu 2.tedavim olacak..
içime sinmeyen yerde başlamıcam,ne olursa olsun psikolojik olarak da en başta doktoruma güvenmem lazım..
bence sen de öyle yapmalısın..
suat bey ile görüşmeye gittin mi ?
Benimde 2. Denemem olacak. Bende haftaya önce kan testlerımı i devlette yaptırıp sonucuyla beraber görüşmeye gideceğim. Benim ilk denememde önce Art Osman hocayla başladım sonra jinemed de devam etmiştim

Benimde 2. Denemem olacak. Bende haftaya önce kan testlerımı i devlette yaptırıp sonucuyla beraber görüşmeye gideceğim. Benim ilk denememde önce Art Osman hocayla başladım sonra jinemed de devam etmiştim. Şimdi jimer tüp bebeğe suat beyle gmrüşmeyi düşünüyorum. Bu arada yaşım 39. Şimdiden vitamin destekleri, yumurta kalitesi için promotil women ve promotil men kullanmaya başladık.Bayağı araştırdım En az 3 ay kullanmamız gerekecek.

Bursa Şehir Hastanesine gitmeyi düşünüyorum detayları öğrenmek için. Bursa'da devlette tüp bebek deneyen olmadı mı hiç?
Şehir hastanesinde normal kadın doğum doğumcular var diye biliyorum sadece uludag üniversitesi infertilite bölümü sadece bakıyor.
Bende randevu için aradım ocak ayına anca randevu veriliyor.

Şehir hastanesinde normal kadın doğum doğumcular var diye biliyorum sadece uludag üniversitesi infertilite bölümü sadece bakıyor.
Bende randevu için aradım ocak ayına anca randevu veriliyor.
Tüp bebek merkezi var diye duydum. Konuyu araştırmaya devam edeceğim. Faydalı bir şey öğrenirsem sizinle de paylaşırım.

Benim yaş 39 ve ikinci denenem. İlk denemem 36 yaşındaydı doktor vitamin destek filan kullandırmadan yapmıştı. Şimdi öncesinde en az 3 ay Yumurta kalitesini arttırmak için vitamin aminoasit desteklerini öneriyorlar. Omega 1000+epa dha, folik asit, b vitaminleri ve içinde Coenzyme ve çok vitaminde olan yumurta kalitesini arttırmak için PROMOTİL Women şase kullanmaya başlayayım diyorum Kullanan var mı? Yada siz neler kullanıyorsunuz.
Eşimede sperm kalitesini arttırmak için promotil men önerildi.

Hayir ama jimer de mehmet aral bey ile gorustm zaten taniyorm. Kistler ile toplanan yumurta kalitesiz gelir diyor once ameliyat sonra tedaviye geçiş olmalıymış
Mehmet Aral bey uludağ üniv. Deyken ben tüp bağlama ve polit temizleme filan operasyonumu Mehmet beye yaptırmıştım çok iyi bir doktor

Mehmet Aral bey uludağ üniv. Deyken ben tüp bağlama ve polit temizleme filan operasyonumu Mehmet beye yaptırmıştım çok iyi bir doktor
Benim 4 yıllık problemlerimi bi muayne ve geriye dönük evraklara bakarak çöpe attı.cok farklı ve çözülemeyecek bi problem.oldugunu söyledi.insaallah olumlu sonuçlar aliriz hep birlikle bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Benim 4 yıllık problemlerimi bi muayne ve geriye dönük evraklara bakarak çöpe attı.cok farklı ve çözülemeyecek bi problem.oldugunu söyledi.insaallah olumlu sonuçlar aliriz hep birlikle bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz
ne demek istediğinizi anlamayamadım tam olarak ama :) çözülemeyecek bir probleminiz var mı dedi ? Ne ameliyatı yaptı size.. Ben tedaviye başlamadım sadece doktor beyi tanıdığım için görüşlerini aldım okadar, henüz karar vermedim yani. Sizde sıkıntı neydi

ne demek istediğinizi anlamayamadım tam olarak ama :) çözülemeyecek bir probleminiz var mı dedi ? Ne ameliyatı yaptı size.. Ben tedaviye başlamadım sadece doktor beyi tanıdığım için görüşlerini aldım okadar, henüz karar vermedim yani. Sizde sıkıntı neydi
:) çözülemeyecek probleminiz yok dedi😂önceki doktoruma gore yarim rahimli sol tup kapali sag tup de ucu tikaliydi.mehmet beye gore rahmim dönük durduğu için yarim görünmüş filmde. Doğal yolla temmuz ayında hamile kaldığım için de tüplerde de problem olmadığını düşünüyorum sadece rahim ici darlığın var oda bebegin gelişimini etkinliği dedi.bende rahim ici genişletme ameliyati oldum.

:) çözülemeyecek probleminiz yok dedi😂önceki doktoruma gore yarim rahimli sol tup kapali sag tup de ucu tikaliydi.mehmet beye gore rahmim dönük durduğu için yarim görünmüş filmde. Doğal yolla temmuz ayında hamile kaldığım için de tüplerde de problem olmadığını düşünüyorum sadece rahim ici darlığın var oda bebegin gelişimini etkinliği dedi.bende rahim ici genişletme ameliyati oldum.
Onceki doktorunuz kimdi, size direk tup bebek mi onermisti

Onceki doktorunuz kimdi, size direk tup bebek mi onermisti
Önceki doktorum erdoğan aslandı film çekilene kadar klomen ve catlatma ignesi kullandım 2 yada 3 kez. Bide muayne sırasında tüplerden birini gördüğünü söylemişti emin olamadım dedi. Film istedi film sonucuna gore vakit kaybına gerek yok direk tüp bebek yaptrin zaman kaybetmeyin dedi.

Önceki doktorum erdoğan aslandı film çekilene kadar klomen ve catlatma ignesi kullandım 2 yada 3 kez. Bide muayne sırasında tüplerden birini gördüğünü söylemişti emin olamadım dedi. Film istedi film sonucuna gore vakit kaybına gerek yok direk tüp bebek yaptrin zaman kaybetmeyin dedi.
Demekki sizin rahim filminizi ceken radyolog rapora oyle yazdi ama oyle bile olsa erdoğan bey de filmden bakip anlayabilirdi tikali mi degilmi. Insan kime inanacagini sasiriyor

Merhaba histerskopi mi oldunuz? Bende oldum aral beyde 2 ay önce. Estrofem kullandım 1 ay. O ay normal adet oldum ama bu ay 10 gün geçti gebelik de yok. Sizde spiral vs takıldı mı?

Demekki sizin rahim filminizi ceken radyolog rapora oyle yazdi ama oyle bile olsa erdoğan bey de filmden bakip anlayabilirdi tikali mi degilmi. Insan kime inanacagini sasiriyor
Filmimi erdoğan bey çekti bizzat.hatta dedi ki bir başkası çekmiş olsaydi bu filmi tekrarını isterdim dedi.elimde eski tip film var yarışı görünmüyo.gonderebilsem gönderirdim burdan gönderemiyorum dosya acmio

Merhaba histerskopi mi oldunuz? Bende oldum aral beyde 2 ay önce. Estrofem kullandım 1 ay. O ay normal adet oldum ama bu ay 10 gün geçti gebelik de yok. Sizde spiral vs takıldı mı?
Hayır canim takılmadı
Evet canim oldum. Hayır bisi takılmadı.bende kullaniyorum 4 gun var günüme.yarin kontrole gidicem.peki sen neden adet olmadin hala bisi dedi mi mehmet bey

Hayır canim takılmadı

Evet canim oldum. Hayır bisi takılmadı.bende kullaniyorum 4 gun var günüme.yarin kontrole gidicem.peki sen neden adet olmadin hala bisi dedi mi mehmet bey

Aradım,Küçük kist olmuştur acele etme bekle dedi ama muayene oldum başka bir yerde kist vs yok dediler. estrofem kaynaklı olabilirmiş bilemiyorum ki. 10 gün geçmiş olması korkutuyor beni, yapışıklık vs olmuştur diye :mad:

Back
X