BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

selam feryal mesajını okuyunca bende çok sevindim ve o kadar içimi rahatlattın ki anlatamam. rabbim hayırlısıyla bebişine kavuştursun. her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim 31 yumurta 13 embriyo maşallah ne güzel. ben salı günü ilk görüşmemi yapcam çok heyecanlıyım

Çok sevindim canım... Hayırlı olsun tedavin..İnşallah Sağlıkla tez zamanda kavuşursun bebişine!

İyi yapmışsın canım, ne kadar kalabalık olursak okadar iyi tabi...Görüşmeye de Fırsatım olursa mutlaka gelmeye çalışırım...

Son düzenleme:

eşim biliyormuş orayı.ben isim olarak çoğu yeri bilmiyorum.bende iyiyim tatlım gelecek misafirlerim var onu telaşıyla uğraşıyorum.kızların bu görüşmesine gidemiyorum bende sonra bi güne yine ayarlar görüşürüz

amin canım hepimizin bu yolda son uğraşları olsum inşallah.sen benden daha zor süreçler atlatmışsın inşallah en kısa zamanda kucağına bebişini vererk unuttursun rabbim yaşadığın sıkıntıları.barış beyden ben çok umutluyum tabi o bi vesile rabbim verirse olacak.bu da bizlerin imtihanı tatlım sonunda yüzümüz gülsün de önemli olan o rabbimden gelen herşeyde vardır bir hayır

inşallah canım benim.sen başı çek bu cumartesi inşallah arkandan bizde gelelim hamiş hamiş.
bende senin dediğin gibi şimdiye kadar yaptırdığım tüm testleri götüreceğim ve soracaklarımı yazacağım.çünkü insan hem unutuyor doktorun karşısına geçince hemde planlı ve bilgili hastalar doktorların hoşuna gidiyor.sabrımızın mükafatını en kısa zamanda alalım inşallah

canım ben dün çok aradım fakülteyi ama açan olmadı yarın sabah gitsem acaba randevu verirler mi alabilirmiyim?illaki salı ve çarşamba mı gitmek veya aramak gerekiyo randevu için.

tatlım bana sadece salı ve çarşamba randevu veriyoruz dediler.dediğim gibi gitsen de arasan da saat 9 yap bunu.geç kalırsan doldu diyorlar

kızlar burası bağımlılık yapıyor valla.yaaa benim misafirim gelecek ben hala burda oyalanıyorum ne kadar çenem düşüyo sizlerin arasında.dünden beri girmemiştim baya ilerlemiş dayanamıyorum bende işi bırakıp bakıyorum iyi ki varsınız.....

Kızlar haftaya aşılama tedavisine baslıycaz ama korkuyorum tutmazsa diye.direk tüp bebek yaptır diyen de oluyor aşılama da sans düşük diyorlar. Kafam karıştı

Kızlar haftaya aşılama tedavisine baslıycaz ama korkuyorum tutmazsa diye.direk tüp bebek yaptır diyen de oluyor aşılama da sans düşük diyorlar. Kafam karıştı

canım ona dr. karar verir içini ferah tut özele gidiyorsan eğer muhakkak 3 kere aşılama yapıp olmazsa tüp yapıyorlar diye biliyorum inşallah ilk aşılamanda pozitifi görürsün

canım benim biraz kafanı dinle biraz rahatla genetik test fakültede yapılıyormuş ama 2 ay sonra çıkıyormuş benim düşük yapan arkadaşım da orada yaptıracak testlerini biraz sürüyormul sonuçların çıkması ama 2 ay falanmış ama orası daha iyi tabiki çalışmasam fakülteye çoktan gitmiştim ama gelecek döneme kadar bişey olmazsa gitcem artık bende
dualrım hep senin için bu günlerde iyiyim diyorsunya az içim rahatlıyor.

ayarlayalım gelecek haftaya falan olmadı hafta içine kahvaltı ayarlayalım cumalıkızıkta falan öylede gelebilirim ben

hayırlı olsun aşılaman canım osman bey çok çok iyi bir doktor hayırlısıyla ilkinde tutuverir inşallah :)

arkadaşım hayırlısı olsun.tutar mı tutmaz mı diye düşüneceksin zaten ,ama çok düşünme olur mu:)Rabbim hayırlısını nasip etsin.benim ilk aşılamada tutmuştu.Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...

ayarlayalım gelecek haftaya falan olmadı hafta içine kahvaltı ayarlayalım cumalıkızıkta falan öylede gelebilirim ben

önümüzdeki hafta içi bir gün olabilir pazartesi ve perşembe gelemem ama olsun...siz yine de buluşun hafta içi benim de kulaklarımı çınlatın...önümüzdeki cuma da annişkomaa gidiyorum özledimmm anacığımı...vallahi kopardım ipimi bu yazz kafa nereye biz oraya kocişle... hatta bu gün tatil planları yapıyoruzzz yer bakıyoruzzz ben diyorum ki kocişe biz bu otele bizim kızlarla gidelim hafta sonu süperr olurr diyorum sen sevdin bu kk de ki arkadaşlarını diyoo banaa SEVDİMMM EVETTTT...

Son düzenleme:

Allah sana ve eşine sabırlar versin...çok geçmiş olsun...

evet tutma olasılığı düşük ama Allah bilir veren Rabbim alan Rabbim sen içini ferah tut belki tutucak tüp bebeğe gerek kalmıcak.aşılama kolay tüp bebek daha meşakkatli osman hocam iyidir kafan rahat olsun.

bende hep sizlerden bahsediyorum çevremdekilere valla terapi gibi geliyosunuzzz insana :)))

betül bence de aşılamayı dene canım sen milletin dediğine bakma tutup tutmaması kadere bağlı.tüp bebekte olsa rabbim ol demezse tutmaz onun için kafanı karıştırma derim hem senin ilk aşılama olacak kaybedecek bişeyin yok.aşılamada tutma olasılığı da var bunu denemeden direk tüple uğraşma bence.Allah inşallah o aşamalara vardırmaz kızlara bak ne kadar uğraşıyolar o tedavi sürecinde rabbim yardım etsin.sana annelik çok yakışır dua edelim aşılama sebebin olsun

kızlar bu buluşmaya keroessa arkadaşımız gelemezse bence yine hafta sonu olsun çalışanlar daha rahat oturur diye düşünüyorum neresi olsa gelirim ben.melek seninde geleceğin bi gün olsun canım ona göre ayarlayalım annene gitmeden bana hafta içi de uyar pazartesi salı hariç

nasılsın kızcemmm randevunu da almışsın hayırlısı bakalımmm güzelimm benim...pazartesi bahar hanımla randevum var 9-10 arası perşembe de cildiye randevum var o da sabahtan...çarşamba kalıyor geriyee salı sen müsait değilsin cuma da ben gidiyorum papatyam sabahtan gelebilir ancak Betül bilemiyorum gelebilir mi gülisay da gelir sanırım keroessa ile ben yarın konuşurum hafta içi belki kaçabilir ) konuşuruz yine fidanalım da hafta içi gelemez o da çalışıyorrr...konuşuruz yine kızcelerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…