Arkadaslar merhaba
Dun sabah opu islemim yapildi.
Giderken beni iceri alicaklar nasil bir ortamla karsilasicam kaygisi vardi.
Nede olsa universite hastanesi ya
Neyse sabah 9 da ordaydim.hemen ic bolumdeki odaya aldilar esimi ve beni
10:30 da opu islemine aldilar.hemsireler ve kadro sasilacak kadar kibar ve anlayisliydi.
kndime geldigimde gtmek iatedim ancak 2 saat gosetim altinda tutacaklarini ve yemek yedikten ve lavaboya ciktiktan sonra gondericeklerini soylediler
yemegimi yedim lavaboya gittim ve iyi olduguma ikna olduklarindan sonra ciktim.
dr baris bey odaya ugrayip 31 yumurta topladik hersey yolunda kiametse cumartesi aksami transfer yapariz dedi.
ardindan embriyolog dr geldi benle gorustu
Saskinlik ustune saskinlik yasadim.
ben yillarca hep ozellere gitmisken burda boyle bir ilgi saskina cevirdi.
Bugun embriyolog aradi 13 embriyo iyi durumdaymis ve cumartesi yani 5. Gun tranaferi netletmis.
Benden haberler boyle ben bugune kadarki tedaviden cok memnunum tek sikinti beklemek ama oda versin olsun.
Bu arada gorusmeler devam ediyor.eger tedavi surecine denk gelmeseydi severek katilirdim.
kızlar çok şükür randevu aldım fakülteden.dün sabah çok aramama rağmen öğlen ancak ulaşabildim o saattede randevu doldu yarın ara dediler.bende telefonla uğraşmaktansa gider alırım dedim.çünkü ulaşamama ihtimali olsa yada randevu yine dolsa haftaya kalacaktı.yol uzun ama bebiş uğruna değer.12 hazirana verdiler bakalım hayırlısı
Hoşgeldin, yoktun ne zamandır. Senin haberin yok, ben topiklerden, bulduğum Bursalıları buraya çağırıyorumtabiki, bizim gibi bebesi olmayanları belki çağırdıklarımdan vardır içlerinde
Görüşme ayarlayalım ama işte, ben biraz ortamı bozuyorum sankihastaneye gideceğim gün düşünüyoruz buluşmayı, vaktin varsa, fırsatı olanın gelmesini isterim. Sonrakilerede katılacağım inşallah
eğitim vadisini biliyırmusun canım o yol üzerinde bizim eve çok yakın ama nasıl anlatımm bilmiyorum hımm terminal otobüsleri tam önünden geçiyor canım genelde ama terminal tarafında değil tabi bayağı bu tarafta kalıyor. ilk gün gene eşinle git sen :)))
iyiyim bende yoğunum bu sıralar ve yorgunummmmm(((( gene tedavi yok bu sefer bayağı attım kafamdan rahatımmm sen neler yapıyorsun bende çok gelmek isterdim sizlerle ama öğleciyiz malum ama buluşma ayarlayalım özledim sizleriii :)
canım çok geçmiş olsun Rabim bu son tedavin olmasını nasip etsin ve bebişini kucağına almayı nasip etsin tatlım
valla bende uüniversiteye keşke baştan gitsyedim diye düşünüyorum ama nasip işte. Hep özellere gittik, eşimde bende kamuda çlıştığımız için zaman bizim için çok önemli sürekli izin almayaım diye özellere gittik ve geriye baltığımızda 4 kere tüp denmesi laparaskopi ve histerskopi ameliyatı 3 kere hsg vs. bizde de sorun; bende tüplerde hidrosalpensk var tüpler aşırı genişleme, şişmiş sosis gibi ara ara yapışıklıklar var yani anlayacağın berbat drumda tüpler onun için lapa. oldum fakat alınmadığı için malesef tüpler eski haliene geri dönmüş aslında tamamen bağlantının kesilmesi gerek, eşimde çok şükür sorun yok spermlerinde.. bizim aslında dondurulmuşlarımız var özelde ama bukadar olaylardan sonra şuan gitmek istemiyorum onlara bile güvenim yok nekadar sağlıklılar( güvenim sarsıldı özellere oyüzden bende barış bey randevu aldım inşlh herley güzel olur son tedavim olur canım....
Insallah sende iyi haberlerle ve bebegine bir adim daha yaklasmanin sevinciyle yazicaksin.
Giderken elindeki tum test vs hepsini gotur.
Ve sormak iatedigin herseyi bir kagida yaz.
Bende ilk randevumu 35 gun sonrasina randevu almis ve dr iki ay sonrasina tup bebek icin gun vermisti ama gunler gecti .
sadece bizlerin cok iyi bildigi teksey gerekli sabir.
canım ben dün çok aradım fakülteyi ama açan olmadı yarın sabah gitsem acaba randevu verirler mi alabilirmiyim?illaki salı ve çarşamba mı gitmek veya aramak gerekiyo randevu için.
İyi yapmışsın canım, ne kadar kalabalık olursak okadar iyi tabi...Görüşmeye de Fırsatım olursa mutlaka gelmeye çalışırım...
Kızlar haftaya aşılama tedavisine baslıycaz ama korkuyorum tutmazsa diye.direk tüp bebek yaptır diyen de oluyor aşılama da sans düşük diyorlar. Kafam karıştı
evet gerçekten çok zordu...ama her şey RABBİMİN takdiri...iyiyim çok şükür...ben hep sabırlı ve inançlı oldum çok şükür...aşılama ya da tüp bebek düşünmüyoruz eşimle...iki ay korunma önerdi doktorumuz bu iki ay hiçbir şey düşünmiycem... kontrollerimi yaptırıcam ama özellikle genetik testlerim ve kan testlerim...zaman hakkında hiç bir fikrim yok...sadece sağlıklı olduğumdan emin olmak için bana da fakülte yolları göründü...sonra da RABBİME EMANETİZ....DUAYLA SENİN İÇİN CANIM...
eşim biliyormuş orayı.ben isim olarak çoğu yeri bilmiyorum.bende iyiyim tatlım gelecek misafirlerim var onu telaşıyla uğraşıyorum.kızların bu görüşmesine gidemiyorum bende sonra bi güne yine ayarlar görüşürüz
Kızlar haftaya aşılama tedavisine baslıycaz ama korkuyorum tutmazsa diye.direk tüp bebek yaptır diyen de oluyor aşılama da sans düşük diyorlar. Kafam karıştı
ayarlayalım gelecek haftaya falan olmadı hafta içine kahvaltı ayarlayalım cumalıkızıkta falan öylede gelebilirim ben
evet gerçekten çok zordu...ama her şey RABBİMİN takdiri...iyiyim çok şükür...ben hep sabırlı ve inançlı oldum çok şükür...aşılama ya da tüp bebek düşünmüyoruz eşimle...iki ay korunma önerdi doktorumuz bu iki ay hiçbir şey düşünmiycem... kontrollerimi yaptırıcam ama özellikle genetik testlerim ve kan testlerim...zaman hakkında hiç bir fikrim yok...sadece sağlıklı olduğumdan emin olmak için bana da fakülte yolları göründü...sonra da RABBİME EMANETİZ....DUAYLA SENİN İÇİN CANIM...
bende hep sizlerden bahsediyorum çevremdekilere valla terapi gibi geliyosunuzzz insana :)))önümüzdeki hafta içi bir gün olabilir pazartesi ve perşembe gelemem ama olsun...siz yine de buluşun hafta içi benim de kulaklarımı çınlatın...önümüzdeki cuma da annişkomaa gidiyorum özledimmm anacığımı...vallahi kopardım ipimi bu yazz kafa nereye biz oraya kocişle...hatta bu gün tatil planları yapıyoruzzz yer bakıyoruzzz ben diyorum ki kocişe biz bu otele bizim kızlarla gidelim hafta sonu süperr olurr diyorum sen sevdin bu kk de ki arkadaşlarını diyoo banaa SEVDİMMM EVETTTT...
betül bence de aşılamayı dene canım sen milletin dediğine bakma tutup tutmaması kadere bağlı.tüp bebekte olsa rabbim ol demezse tutmaz onun için kafanı karıştırma derim hem senin ilk aşılama olacak kaybedecek bişeyin yok.aşılamada tutma olasılığı da var bunu denemeden direk tüple uğraşma bence.Allah inşallah o aşamalara vardırmaz kızlara bak ne kadar uğraşıyolar o tedavi sürecinde rabbim yardım etsin.sana annelik çok yakışır dua edelim aşılama sebebin olsun
kızlar bu buluşmaya keroessa arkadaşımız gelemezse bence yine hafta sonu olsun çalışanlar daha rahat oturur diye düşünüyorum neresi olsa gelirim ben.melek seninde geleceğin bi gün olsun canım ona göre ayarlayalım annene gitmeden bana hafta içi de uyar pazartesi salı hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?