BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

iyiyim tatlım çok şükür.randevuyu aldım bakalım hayırlısı.sen biraz dinlen de sanada alırız bi randevu beraber gider geliriz fakülteye.benim normalde pazartesi hariç diğer günlerim müsait ama memleketten misafir gelecekmiş hafta sonu ne zaman giderler onu bilmediğim için kesin bişey söyleyemiyorum.çok mu kalacaksın annenin yanında özletme kendini.bizde seni çok sevdik.bende eşime anlatıyorum her akşam sizi.hatta senin bebeği kaybetmene o da çok üzüldü.biz birbirimize iyi geliyoruz umarım dostluklarımız daim olur tabi kucağımızda bebişlerle...

Son düzenleme:

tabi ki de arkadaşlığımız devam edecek canım benim......ben çok yorgunum....uzunnnn bir süre hastane yolları uzak bana....ama olurda destek istersen yanında bir gün seve seve gelirim inş...ben annemde çok kalmıycam...en fazla 10 gün...kocişi özlerimm bennnn hem fazla yalnız bırakmamak lazımm kocişleriii... döndüğümde buluşuruz...canım benim <3

Evet bir devlet kurumunda bu ilgi benide sasirtti.
ama bu bolume has bir durum sanirim.
Bencede hersey arastirilmali.
hen dr larin yumurta sperm ve rahim var. Haydi tup benek tavirlarindan sikildim
Ben dna bagisiklik vs. Testlerin hepsini yaptirmistim gerisi rabbimin taktiri artik.

Canim u.u bana cok uzak ama olsun.
Ben beni anlayan dr u bulayimda fizanda olsa gitmeye raziyim.

Insallah rabbim bu sefer kismet etmistir canim.
Evet dr lar ne kadar bilincli ise o kadar ciddiye aliyor.aklina takilan sorulari acikca sor canim.

günaydııınnnn

endokrinolojiden benden haber bekleyen canlar vardı bugün gittim metin beye şeker gibi çok güleryüzlü bi doktor kan vermemi istedi detaylı hormon testi için kanı verdim pazartesii sonuçlarımı götürücem tsh 2,5 altında olmalı gebelik için dedi onu düşürmemiz lazım dedi :18:

canım bugün dr.Kemal Köroğlunu ararken doruk tıp yıldırım hastanesinde olduğunu gördüm ben o dr. şevket yılmazdan biliyorum gitmek nasip olmadı ama uzman bir dr. olduğunu ona muhakkak gitmem gerektiğini söylemişti arkadaşlarım sende bir araştır belki aklına yatar canım

kızlar merhaba,
ben de bursadanım. eşim varikosel ameliyatı oldu. bizim sorunumuz erkek kaynaklı şimdilik. burada eşi varikosel ameliyatı olan yok mu?

kızlar merhaba,
ben de bursadanım. eşim varikosel ameliyatı oldu. bizim sorunumuz erkek kaynaklı şimdilik. burada eşi varikosel ameliyatı olan yok mu?

hoşgeldin canım.burda eşi varikosel ameliyatı olan var mı bilmiyorum ama benim bi yakınımın eşi olmuş.bebekleri olmuyordu eşi bu ameliyatı olduktan sonra aşılama ile hamile kaldı.şimdi 3 çocukları var.tek sorununuz bu ise korkma

öyledir doktorcum insanı rahatlatır seni senin kadar düşünür unutmaz. inşallah hormonlarında normal çıkar hemencecikte düşer canım :)))

Sagol canim
Susonucu bir alalimda

Anneler gününde bense adet beklemek ne kötü şeymiş

ya benim içinn bu anneler günü başka...resmen içim yanıyor...umarım senin için mutlu sonun başlangıcı olur...nasıll güzell bir hamiş olursun sen...hep umutlu ol hep mutlu ol...bu son hamişliğimde ben hep korktum hep tedirgin ve mutsuzdum...sen böyle olma canımm...şimdi bunun üzüntüsünü yaşıyorum....RABBİMİN İZNİYLEE HAYIRLISIYLAA HER ŞEY SENİN İÇİNN GÜZELL OLSUN...

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin daha güzel günler göreceğiz inşallah canım üzme kendini

Hosbuldum. Şimdilik bildigimiz tek sorunumuz eşimden kaynaklı, inşallah o yakının gibi hepimizin cocukları olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…