Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim
Susonucu bir alalimda
Kızlar adetim gelmedi hiç şaşmadı adet düzenleyici kullandığım için. Bu ay glukofene başlamıştım gecikme yapmaz dimi glukofen
Kızlar adetim gelmedi hiç şaşmadı adet düzenleyici kullandığım için. Bu ay glukofene başlamıştım gecikme yapmaz dimi glukofen
ben kullanmıştım yapmamıştı.canım sende stres yapmışsındır belki danış hocaya.kaç gün geçiktiki?
Geciktirmiyor canım... bugün mü olman gerekiyordu? Sen stres yapma canım, hadi bakalım hayırlısı...
SELAM KIZLAR TAMAMEN ADETİM BİTTİ BAKALIM Bİ DAHAKİ AYDA GECİKMEZ GELİR İNŞALLHTA DR OK WERİR ÇALIŞMALARA ÇOK ZORMUŞ BE BU İŞLER ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMICISI OLSUNDün gelmesi gerekti gelmedi canım hap kullanıyorum hiç şaşmazdı stres de yapmadım
Arkadaslar merhaba
Cumartesi ogleden sonra tek 5. Gun blastokist transferim yapildi.
baris bey %50 sansimiz oldugunu ve nakil edilen emb.cok iyi durumda oldugunu soyledi.
Bu sefer clexsan kullanmiyorum.benim mthfr 677 heterizigotum vardi ancak cok yaygin bir mutasyon oldugunu ve gunluk 5 mg folik asitin yeterli oldugunu soyledi.
Ve.iki blastokist embriyom donduruldu.ve bu islem.icinde ayri bir ucret odemedim
Yapilabilecek hersey yapildi bundan sonrasi artik rabbimin taktiriinsallah guzel haberler yazmak nasip olur.
Dün gelmesi gerekti gelmedi canım hap kullanıyorum hiç şaşmazdı stres de yapmadım
Arkadaslar merhaba
baris bey %50 sansimiz oldugunu ve nakil edilen emb.cok iyi durumda oldugunu soyledi.
Bu sefer clexsan kullanmiyorum.benim mthfr 677 heterizigotum vardi ancak cok yaygin bir mutasyon oldugunu ve gunluk 5 mg folik asitin yeterli oldugunu soyledi.
Ve.iki blastokist embriyom donduruldu.ve bu islem.icinde ayri bir ucret odemedim
Yapilabilecek hersey yapildi bundan sonrasi artik rabbimin taktiriinsallah guzel haberler yazmak nasip olur.
Arkadaslar merhaba
İnşallah iyi haberler alırız canım...![]()
Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin arkadaşım bu seferki denemenle inşallah kavuşursun bebeğine...
10 tane döllenmişin vardı galiba en kalitelilerini mi dondurdular sadece?birde folik asit haricinde hangi ilaçları kullanıyorsun bu denemende?
test günün 23 mayısta mı?
İnşallah canım.. Allah yardımcın olsun...
hadi hayırlı olsun canım inşallah meleğin sıkıca tutunur sana bize güzel haberler vericeksin Allah'ın izniyle![]()
Arkadaslar merhaba
hayırlı olsun canım inşlh yüzün bu sefer sonuna kadar güler![]()
Dayanamadık kan testi yaptırdık maalesef 1.20 osman hocayı aradım hiç şaşmazdı dedim hap kullandım dedim bekle dedi canım gene fena sıkkın gelmediğine de yanıyorum olumlu sonuç almadığıma da yanıyorum Off kızlar Off