BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım bende yazdığın yerde tedavi gördüm ama olmadı.benim laporoskopi ameliyatı olmam lazım varmı bildiğin bu ameliyatlarda başarılı dr.sen hangi dr da laporoskopi ameliyatı olmuştun canım yada bildiğin bana önerebileceğin bi dr varsa yazabilirmisin?

Kızlar adetim gelmedi hiç şaşmadı adet düzenleyici kullandığım için. Bu ay glukofene başlamıştım gecikme yapmaz dimi glukofen

Dün gelmesi gerekti gelmedi canım hap kullanıyorum hiç şaşmazdı stres de yapmadım
SELAM KIZLAR TAMAMEN ADETİM BİTTİ BAKALIM Bİ DAHAKİ AYDA GECİKMEZ GELİR İNŞALLHTA DR OK WERİR ÇALIŞMALARA ÇOK ZORMUŞ BE BU İŞLER ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMICISI OLSUN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ADET DÜZENLEYİCİ KULLANIRKEN HAMİŞ KALINIRMI

Arkadaslar merhaba

Cumartesi ogleden sonra tek 5. Gun blastokist transferim yapildi.
baris bey %50 sansimiz oldugunu ve nakil edilen emb.cok iyi durumda oldugunu soyledi.
Bu sefer clexsan kullanmiyorum.benim mthfr 677 heterizigotum vardi ancak cok yaygin bir mutasyon oldugunu ve gunluk 5 mg folik asitin yeterli oldugunu soyledi.

Ve.iki blastokist embriyom donduruldu.ve bu islem.icinde ayri bir ucret odemedim

Yapilabilecek hersey yapildi bundan sonrasi artik rabbimin taktiriinsallah guzel haberler yazmak nasip olur.

Arkadaslar merhaba

baris bey %50 sansimiz oldugunu ve nakil edilen emb.cok iyi durumda oldugunu soyledi.
Bu sefer clexsan kullanmiyorum.benim mthfr 677 heterizigotum vardi ancak cok yaygin bir mutasyon oldugunu ve gunluk 5 mg folik asitin yeterli oldugunu soyledi.

Ve.iki blastokist embriyom donduruldu.ve bu islem.icinde ayri bir ucret odemedim

Yapilabilecek hersey yapildi bundan sonrasi artik rabbimin taktiriinsallah guzel haberler yazmak nasip olur.

Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin arkadaşım bu seferki denemenle inşallah kavuşursun bebeğine...
10 tane döllenmişin vardı galiba en kalitelilerini mi dondurdular sadece?birde folik asit haricinde hangi ilaçları kullanıyorsun bu denemende?

test günün 23 mayısta mı?

Arkadaslar merhaba

İnşallah canım.. Allah yardımcın olsun...

Arkadaslar merhaba

hadi hayırlı olsun canım inşallah meleğin sıkıca tutunur sana bize güzel haberler vericeksin Allah'ın izniyle :16:

İnşallah iyi haberler alırız canım...:nazar:

Dayanamadık kan testi yaptırdık maalesef 1.20 osman hocayı aradım hiç şaşmazdı dedim hap kullandım dedim bekle dedi canım gene fena sıkkın gelmediğine de yanıyorum olumlu sonuç almadığıma da yanıyorum Off kızlar Off

Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin arkadaşım bu seferki denemenle inşallah kavuşursun bebeğine...
10 tane döllenmişin vardı galiba en kalitelilerini mi dondurdular sadece?birde folik asit haricinde hangi ilaçları kullanıyorsun bu denemende?

test günün 23 mayısta mı?

Insallah canim:16:
11 tane vardi.5. Gune ilerlien ancak embriyolog en iyi kalitedekileri dondurduklarini soyledi
toplama isleminden itibaren estrofem 3*1
Progestan 200*3 vajinal
Folbiol 1*1

Arkadaslar merhaba

hayırlı olsun canım inşlh yüzün bu sefer sonuna kadar güler:40::49:

Dayanamadık kan testi yaptırdık maalesef 1.20 osman hocayı aradım hiç şaşmazdı dedim hap kullandım dedim bekle dedi canım gene fena sıkkın gelmediğine de yanıyorum olumlu sonuç almadığıma da yanıyorum Off kızlar Off

Hadi yaaa! Üzüldüm :50: Sıkma canını, hayırlısı böyleymiş diyeceğiz Betülüm.. Sağlık versin Rabbim cümlemize... Umudunu yitirme, inşallah aşılamayla kalıcaksın canım...

Back
X