Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba
Cumartesi ogleden sonra tek 5. Gun blastokist transferim yapildi.
baris bey %50 sansimiz oldugunu ve nakil edilen emb.cok iyi durumda oldugunu soyledi.
Bu sefer clexsan kullanmiyorum.benim mthfr 677 heterizigotum vardi ancak cok yaygin bir mutasyon oldugunu ve gunluk 5 mg folik asitin yeterli oldugunu soyledi.
Ve.iki blastokist embriyom donduruldu.ve bu islem.icinde ayri bir ucret odemedim
Yapilabilecek hersey yapildi bundan sonrasi artik rabbimin taktiriinsallah guzel haberler yazmak nasip olur.
bende bugün randevu aldım barış beyden 18 hazirana bakalım nasıl geçecek.gitmeden önce herhangi bir test yaptırmam geekir mi acaba işlemleri uzatmamak adına.hayırlısı bakalım
bende bugün randevu aldım barış beyden 18 hazirana bakalım nasıl geçecek.gitmeden önce herhangi bir test yaptırmam geekir mi acaba işlemleri uzatmamak adına.hayırlısı bakalım
feryal37 arkadaşım hayırlı olsun bebişin tutunur işallah .
5 yasin yazarmısın canım, hep yazıcağım unutuyorum.. Nasıl gidiyor duan toparlayabildin mi?
kızlar nasılsınız.benim memleketten misafirlerim olduğu için kaç gündür giremedim.yeni randevu alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah.feryal canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize.
kızlar size yeni duyduğum bişey söylemek istiyorum.üç aylar başladı ya.recep ayının yani bu giren ayın ilk günü ve ilk cuma günü yapılan duaları rabbim geri çevirmezmiş.ilk günü geçti ama bu cuma önemliymiş.ve bu cuma günü kuranda yasin suresinden sonraki saffat suresi var 7 sayfa.bu sureyi bu cuma günü 11 kişiye 1er tane olmak üzere dağıtın ve sizde dua edin.dediğim gibi çok önemli bi günmüş ve bu şekilde dua etmek iyiymiş.ben yapacağım inşallah sizlerde bilin istedim
ben iyiyimm tatlım....anneciğime gidicemmm gün sayıyorum....diğer taraftan eşcaazımı bırakıp gitmekkk içimi acıtıyor....her gidişimde böyle oluyorum...terminale gidip otobüse binene kadar ağlıyorum![]()
akçakocaya gelip denizi görüncee heycanlanıyorum
![]()
kocişi unutuveriyorum.... bu arada doktor kontrolümm iyi geçti rahim tamammen temizlenmişş kanamalarda bitti...çok şükür diyorummm RABBİME çok şükür....daha kötüsünden korudu RABBİM...BU ARADA SİZLERİİ ÇOKK ÖZLEDİMMM GELDİĞİMDE BULUŞALIMMMM LÜTFENNN.... BU ARADA YASİNLERİ BİTİRMİŞSİN BİLEE NE GÜZEL....HAYIRLARA VESİLEE OLSUNNN ZEYNEBİMM
![]()
TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞLERİNDEN SEN DE OLL İNŞ.... ÇÜNKÜ SIRADA FERYAL VAR...SONRAAA BETÜLLL SONRA DAAA FİDANAL VAR...ONDAN SONRAAA SEN VE GÜLİSAYY SONRAAAAA KAREOSSA VEE SONRAAAA BENNN VE ARAMIZAA YENİ KATILANN ARKADAŞLARR VARRR.....İNŞ.. İNŞ.. İNŞ.. İNŞ.. İNŞ.. ALLAHIM İNŞ...ÖPTÜMMM SİZLERİİİ...
ben iyiyimm tatlım....anneciğime gidicemmm gün sayıyorum....diğer taraftan eşcaazımı bırakıp gitmekkk içimi acıtıyor....her gidişimde böyle oluyorum...terminale gidip otobüse binene kadar ağlıyorum![]()
akçakocaya gelip denizi görüncee heycanlanıyorum
![]()
kocişi unutuveriyorum.... bu arada doktor kontrolümm iyi geçti rahim tamammen temizlenmişş kanamalarda bitti...çok şükür diyorummm RABBİME çok şükür....daha kötüsünden korudu RABBİM...BU ARADA SİZLERİİ ÇOKK ÖZLEDİMMM GELDİĞİMDE BULUŞALIMMMM LÜTFENNN.... BU ARADA YASİNLERİ BİTİRMİŞSİN BİLEE NE GÜZEL....HAYIRLARA VESİLEE OLSUNNN ZEYNEBİMM
![]()
TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞLERİNDEN SEN DE OLL İNŞ.... ÇÜNKÜ SIRADA FERYAL VAR...SONRAAA BETÜLLL SONRA DAAA FİDANAL VAR...ONDAN SONRAAA SEN VE GÜLİSAYY SONRAAAAA KAREOSSA VEE SONRAAAA BENNN VE ARAMIZAA YENİ KATILANN ARKADAŞLARR VARRR.....İNŞ.. İNŞ.. İNŞ.. İNŞ.. İNŞ.. ALLAHIM İNŞ...ÖPTÜMMM SİZLERİİİ...
Melek bayılıyorum sana bıcır bıcırsın Allahhep gönlüne göre versin
ben de sana bayılıyorummm....sen daha bıcır bıcırsın![]()
bi de çokk güzelsin....RABBİM senin de gönlüne göre versin....hayırlısıyla hayırlı zamanda inş...bu arada geldi mi kırmızılar....