BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

saol bitanem bursalı başlığı görünce hemencecik girmem gerektiğini düşündüm iyide ettim canım şükür güzel geçti ve ben rahmimde perde olduğunu öğrendim görüntüleri izlettiler bana deil 1 ,10 kerede hamile kalsam düşük olcakmış rahmimi ortadan bölüyomuş perde şükür inşallah sorun kalktı bidaha bırakmazlar dilerim bebişlerim beni...bu ay ki adetimde başlıyoruz karar verdik alcaz buz bebişlerimi inşallah bozulmazlarda sımsıkı tutunurlar inşallah bana gün sayıyorum canım şimdiden heycanlanmaya başladım nasıl geçecek günlerr inşallah canım hepimize nasip edecek MEVLAM çok inanıyorum bu sefer hiç karamsar olmayacağım çok az kaldı nasipse RABBİM müsade ederse hayali bile çok güzel 2013 annesi olacağım inşallah

şükür canım yolunda gitti temizlendi bebişe yer açtı doktor amcası kocaman yeri var artıkım beni bırakıp biyere gidemezler bidaha...:))) bu ay ki adetimde haziran sonu gibi olacağım başlıyoruz buz bebişimi alacağız inşallah çok üşümüşlerdir ısıtmak lazım demi amaaa inşallah bozulmazlar da sımsıkı tutunurlar bana...cümlemizede nasip etsin RABBİM ennnnnn yakın zamanda inşallahhh

canımm arkadaşım. çok şükür ne güzel attlattın Allahın izniyle, bütün sorunlar ortadan kalkıcak, bak perde de varmış oda kalktı. ve bebişin sana sımsıkı tutunacak rabbim inşlhh sana bağışlyacak. bu sefer olucak canım inıyorum ben. gerçekten inanarak başlamak çok önemli bence psikoloji önemli canım cidden.inşlhh bi bende hayırlısıyla atlatsam canım benim içinde dua et:))))

canım inşlhh Rabbim izniyle sorunsuz geçer hayırlısıyla bi olayım ayrıntıları konuşuruz inşlhh. evet bu sefer içime sindi gerçekten dr.um biraz yoğun ama olsun inşlhh vesilem olucak. bizde problem tüplerim canım.sizin ne problem var canım? inşlhh sende ve diğer burdaki tüm arkadaşlarım bebişleri olacakk

canım inşlhh Rabbim izniyle sorunsuz geçer hayırlısıyla bi olayım ayrıntıları konuşuruz inşlhh. evet bu sefer içime sindi gerçekten dr.um biraz yoğun ama olsun inşlhh vesilem olucak. bizde problem tüplerim canım.sizin ne problem var canım? inşlhh sende ve diğer burdaki tüm arkadaşlarım bebişleri olacakk

bilgisayarım kafayı yedi galiba:)) üst üste yazı oldu.kusura bakmayın artıkk....:))))

Cok sevindim canım ya!! Problemin ortadan kalkması ne güzel!! Sıkı sıkı tutunsunlar buz bebislerin insallah ve saglıkla al kucagına!! Bursalı ilk hamis sen mi olacaksın bakalım,hadi insallah hayırlısıyla:))

İnsallah canım seninde hayırlı haberlerini alırız yakın zamanda, benimki sebepsiz diyorlar, bir ara prolaktin yüksekliği vardı , ilacla düstü yine kalamadım bir kimyasal gebeligim var, ama sonra asılama yaptırdım yine kalamadım, sebepsiz olduguna çok inanmıyorum.. O yüzden doktor önemli, iyi bir doktor cıkacak inanıyorum..!!

Merhabalar, banada tavsiye edeceğiniz bir doktor varmı arkadaşlar. 4 aydır deniyoruz, henüz tık yok bizde. İyi bir doktora görünmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla Medical ve Bahar hastaneleri var. Özelde kime gidebilirim?

inşallah canım kavuşurum RABBİMİN izni ile dilerim....etmezmiyim herzaman dualarımdasın canım arkadaşım tanıdığım tanımadığım herkes için dua ediyorum bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki sende kurtul biran önce kavuşacaksın canım inşallahhhhh

hayırlısı canım inşallah RABBİM ne yazmışsa o olacak ol der inşallah....cümlemiz hamiş oluruz inşallah

canım o kadar doktor varki nerdeyse her köşe başı tüp bebek merkezi en iyisi hepsinden randevu al ilk görüşme ücrete tabi deil kafana neresi yatarsa oraya git sende..tavsiye etmek ne kadar doğru olur memnunluk kişiye göre değişir hamile kalmıştır memnun kalır o yerden kalmaz memnun kalmamıştır..kararını sen ver tatlım.bahar derken jinemed i sölüyosun heral ben de orda tedavi görüyorum bu ay ki adetimde dondurulmuş transferi yapıcaz inşallah maddi açıdan seni sarsmayacak yerdir söyleyebilirim sigortan varsa raporda çıkartabilirsin anlaşması var hayırlısı neresi ise orası olur inşallah.....

ben 19 yaşındayım. sevgilimle 26 gün önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. tam olarak öylede sayılmaz vajinal bölgeme hiç boşalmadı ama onun organı benimkine deydi fark edince hemen çektik. bu olaydan iki hafta sonra olmam gereken günde adet oldum her zaman olduğu gibi oldu. fakat göğüslerim de büyüme var özellikle sol göğsüm de bazende kendimi kasınca kasıklarımda kasılma hissediyorum. bugün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. biri bana yardımcı olsun lütfen !

hamile kalmak o kadar kolaymı sanıyosun testte negatif çıktıysa değilsin korkma..ne kadar acı bi durum var ortada biz bebeğimiz olsun diye kırk takla atarken sen olmasın diye atıyosun madem bu kadar çok korkuyosun benden sana abla tafsiyesi nefsine bu kadar uyma eşinle yaşa ve bu sefer hamilemiyim acaba diye paylaşımlar yap..hamile deilsin korkma beynin oyun oynuyo sana çok kafaya takmışsın psikolojik bi durum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…