canımm arkadaşım seni burda görmek ne güzell. bursalı bir tüpçü daha:)) canım inşlhh bugün hist. çok güzel geçicek Allahın izniyle.Rabbim hepimize güzel yazgılar yazsın inşlhh hamile haberleri ile hepimiz sevinç gözyaşlarına boğulalım.bende 4. yılıma girdim bi kaç gün önce inşlh senin 7. yılında bebişin sana sımsıkı tutunacak inanıyırum canım. Rabbim inşlh bu sene hepimize nasip edicekk
saol bitanem bursalı başlığı görünce hemencecik girmem gerektiğini düşündüm iyide ettim canım şükür güzel geçti ve ben rahmimde perde olduğunu öğrendim görüntüleri izlettiler bana deil 1 ,10 kerede hamile kalsam düşük olcakmış rahmimi ortadan bölüyomuş perde şükür inşallah sorun kalktı bidaha bırakmazlar dilerim bebişlerim beni...bu ay ki adetimde başlıyoruz karar verdik alcaz buz bebişlerimi inşallah bozulmazlarda sımsıkı tutunurlar inşallah bana gün sayıyorum canım şimdiden heycanlanmaya başladım nasıl geçecek günlerr inşallah canım hepimize nasip edecek MEVLAM çok inanıyorum bu sefer hiç karamsar olmayacağım çok az kaldı nasipse RABBİM müsade ederse hayali bile çok güzel 2013 annesi olacağım inşallah