BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

battaşız seninle ben de kırmızı kartı yedim bugün adet oldum:31:

canım inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz bak hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar topiğinde orkide var o da tüp bebek yaptırdı dün test yaptı hamileee hem de değeri adete 3 gün varken 300 ikiz olabilirmiş yani inşallah senin de böyle güzel haberlerini alıcaz az kaldı gönlünü ferah tut:16:

aaa tayin de nerden çıktı bu dönemde eşin ne iş yapıyodu senin canım :26: hayırlısı olsun hakkınızda :16: sen doktora gidicektin gittin mi?

çok sevindim tatlım eşinin atanmasına.Allah hakkınızda hayırlı etsin.çalışan insanın mutlu sonu bu olsa gerek darısı başımıza

darısı başına canım benim valla çok çalıştı eşimin bir sürü kitabı var kpss. onları sana vereyim canım bir sürü kitap hepsinide özenle seçmişti. ayarlayalım eşimle kitapları getireyim.
betül de hazırlanacaksa birazını da ona vereyim ne kadar çok kitap almışız bi görsen :))

violecim valla ilk atamadan kültür ve turizm bakanlığına atandı elektrik teknikeri olarak. şaşkınım hala.bu aralar okuma bayramı yüzünden o kadar yoğunum ki doktora gitcek vakit bulamıyorum eşimi göndereyim giderim artık :((( sen naptın canım ilaca başladın mı bi de dere otu ye her sabah bir numaralı ilacı o tiroidin çok işe yarıyor bide yemiyeceğin şeyler var tabi lahana ceviz bunlarda düşmanı ne zaman gidiyorsun kontrole ?

Merhabalar, bende fakülteye Nisan ayında gitmiştim, banada asistanı ilgilenmişti. Aynen söylediğin gibi benden de tekrar tahlillerimin tekrarı istendi. Banada Haziran ayına gün verdiler. Kan vermeye giderken, aklında bulunsun canım, sana verdikleri kağıtın süresi 10 günü geçti ise, direkt tüp bebeğe uğra, kayıtı yenilet, sonra kan vermeye git. Kayıt yeniletmek gerekiyor çünkü.
Birde Barış bey yokmuydu, orda değilmiydi?

teşekkür ederim canım barış bey ordaydı. onu gördüm ameliyatolacak bir hastasıyla ilgileniyordu ben asistanına sordum daha sonra dedi. Galiba tahlilleri verip sonraki randevuda gittiğimizde görüşeceğiz

Bilmiyorum ki canım ya, ben görüşemedim biliyorsun. Buradaki bir arkadaşda göreşememiş. Acaba ilk görüşmeleri özellikle Barış beyin olmadığı zamanamı veriyorlar, yoksa bir tesadüfmü anlamış değilim:26:

benim gittiğimde barış bey vardı. bende kendisiyle görüşeceğimi tahmin ediyordum eşimle çok şaşırdık . asistanı ilk hazırlıkları yapıp tahlillerden sonra hastalarıyla görüşüyor galiba eşim sekretere sordu yoğunluktan dolayı süreç böyle ilerliyormuş .ilk adımı attık bakalım , sonrası hayırlısı olur inşellah. Tabi biz anne olmak için çok beklemiş mağdurlar olarak aceleci davranıyoruz ama yapcak bir şey yok bekleyeceğiz .GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER. Selam ve dua ile

Kizlar benim eşimde varikosel problemi vardı, bu ay ameliyat oldu. Bildigimiz kadarıyla benim bir problemim yok, adetimin 3. Gunünde testler yaptırdım. Dr. Hepsi normal dedi. Ama yine de korkuyorum. barış bey, daha cok ve farklı tahliller mı yaptırıyor, acaba bir kere de ona gidip tahliller yaptırsam olur mu, eğer bende de bir problem varsa bunu onceden öğrenmek istiyorum. Ne önerirsiniz?

allah razı olsun peki ziya çetin nasıl bir dr ona da bi gitmek istiyorum fikir almak için

ziya çetinden uzak dur canım infertilide konusunda sıfır bilgiye sahip,sıfır bilgiye sahip olduğu gibi kendisi bunun farkında değil ne yazık ki!ya da işine öle geliyor.bana rahim filmi çekti masada bayıldım kaldım.sonra filme bakıp herşey normal tüpün açıldı dedi verdi klomeni sonuç yok böle 5 ay vakit kaybettik.baktık olmuyor osman hocama gittik o daha filme bakarbakmaz senin tüpün kemiğe yapışık yukarı doğru olması gereken yerde değil olma ihtimali normal yolla yok denecek kadar az mümkün değil dedi.tabi biz ağzımız açık bakakaldık nasıl bir doktorsa ziya çetin bu kadar basit bir şeyi göremedi ve bize vakit kaybettirdi yaşanan hayalkırıklıklarıda yanımıza kaldı.

olur arkadaşım ben jimere suat beye gittim herlde onda olacam gibi duruyo evet pahalı ama ne yapayım devlette oluncada başına bir sürü şey geliyo yeter ki dr a güvenebileyim

hayırlısı hakkında iyi düşün iyi araştır arkadaşım önemli bi konu.acil şifalar.

Kizlar benim eşimde varikosel problemi vardı, bu ay ameliyat oldu. Bildigimiz kadarıyla benim bir problemim yok, adetimin 3. Gunünde testler yaptırdım. Dr. Hepsi normal dedi. Ama yine de korkuyorum. barış bey, daha cok ve farklı tahliller mı yaptırıyor, acaba bir kere de ona gidip tahliller yaptırsam olur mu, eğer bende de bir problem varsa bunu onceden öğrenmek istiyorum. Ne önerirsiniz?

önceden öğrenmen daha akıllı bir yol izlemeni sağlar hem vakit kaybın olmaz ona göre tedavi şekli belirler doktorun,bu işte zaman çok önemli iyi değerdir iyi düşün içine sinen bir doktor bul.hakkınızda hayırlısı.

Sonuçlarımı gidip almadım canım, muayene zamanı geldiğinde alıp, götüreceğim. Zaten doktorun sisteminde de çıkıyormuş. İnşallah yumurta rezervim iyi çıkmıştır. En son 1 sene önce yaptırmıştım, normaldi. Doktor bana yaş ilerledikçe azalır dedi, bilmiyorum artık. Sonuçlarına Barış bey bakacak, ona göre kararı verecek demişti. Kısmete artık, ordaysa az çok şekillenir, ne olup, olmayacağı, değilse yine bekleyeceğiz. Senin benden 1 gün önce sanırım randevun:34:

yumurta rezervinin iyi olduğu hangi tahlille çıkıyordu canım bir senedir yapmayınca unuttum.evet benim senden birgün önce keşke aynı gün olsaydı bende senle tanışırdım

darısı başına canım benim valla çok çalıştı eşimin bir sürü kitabı var kpss. onları sana vereyim canım bir sürü kitap hepsinide özenle seçmişti. ayarlayalım eşimle kitapları getireyim.
betül de hazırlanacaksa birazını da ona vereyim ne kadar çok kitap almışız bi görsen :))

violecim valla ilk atamadan kültür ve turizm bakanlığına atandı elektrik teknikeri olarak. şaşkınım hala.bu aralar okuma bayramı yüzünden o kadar yoğunum ki doktora gitcek vakit bulamıyorum eşimi göndereyim giderim artık :((( sen naptın canım ilaca başladın mı bi de dere otu ye her sabah bir numaralı ilacı o tiroidin çok işe yarıyor bide yemiyeceğin şeyler var tabi lahana ceviz bunlarda düşmanı ne zaman gidiyorsun kontrole ?

canım ben açıköğretimi dondurduğum için ortaöğretim olan sınava girebiliyorum senin eşinin kitapları uyar mı

hayırlı olsun eşinin tayini çıkmasına.. hayırlısı olsun inşlh hakkınızda..:))

Arkadaslar cok sagolun.:16::16::16:

Insallah guzel haber vermek kismet olur.
ama inanin hergun bir yil gibi ama ya bebegim benimle duygusununda ifadesi yok.

Insallah hepimiz birgun buraya guzel haberler yazicaz.

İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz, dikkat et kendine..

slmmmm canlarımmm anlatacak o kadar çok şey var kiii
okuma bayramı yapıyorum hiç durmadan çalışıyorum çokkk yoruldumm ama miniklerim çokk tatlı onlara değer :))) 4 haziranda hepiniz davetlisiniz kızlarrr
veee kızlar eşim çanakkaleye atandı şoktayım hala . bu hafta gidecek o mu bursaya gelcek ben mi oraya gideceğim tayinle hiç bişey bilmiyorum. hafta sonları çanakkaleye gitmeye başlayabilirim bir hafta o gelcek bir hafta ben artık:)
artıkk buluşalım bende çokk özledim sizlerii

Canım, çook sevindim, hayırlı olsun... Mümkünse eşin gelsin biz sana alıştık :50: Şaka bir yana tabii sizin için en hayırlısı ne ise olsun.. Allah mutlu haberlerinizi daim eder inşallah!

Son düzenleme:
kizlar zubeyde hanimda dr.orhan orhani bilen varmi aranizda laporoskopi ameliyati olmak istiyorum ama iyi bir hekim bulmak istiyorum.yardiminiza ihtiyacim var...

Değişik doktorlara gittiğim için yazıyorum, adetin 3. günü istenilen testler hep aynı ama senin problemin varsa ve onu belirtirsen doktoruna senden o testi de istiyor.. Tabii farklı bir doktora göstermekte her zaman fayda var, testler aynı olsa bile farklı yorumluyor inan bazısı bir değerime normal derken diğeri sınırda falan dedi... Barış beye gitmedim ne tür testler istiyor bilmiyorum, giden arkadaşlar mutlaka seni bilgilendireceklerdir fakat randevu hemen verilmiyor, eğer gitmek niyetindeysen randevunu bir an önce alsan iyi olur..

Eşin daha yeni ameliyat olmuş, bu ameliyattan sonra kalan çok kişi var, umarım çok beklemeden müjdeli haberi alırsın..

PAPATYA,çok sevindim arkadaşım eşinin ataması olmuş,beklediğiniz müjdeli haberi aldınız.Rabbim daha da sevineceğiniz müjdeli haberler nasip etsin:)
MELEK,üzüldüğünde beni hatırla arkadaşım,biraz da olsa rahatlatacaktır seni...hiç unutmayacaksın;ama çok düşünüpte kendini de çok üzme olur mu.aslında ne demek istediğimi anladın değil mi(daha fazla yazmayayım)
BETÜL berabere gidiriyoruz.işlemlerde aynı olacak herhalde:)Rabbim hayırlısını nasip etsin...
ÖZALP haydi bismillah...betülün dediği gibi olacak inşallah(betülün içine doğduğu gibi)
GÜLİSAY sen neler yapıyorsun.Allah kabul etsin dualarını,dualarımızı...
VE diğer arkadaşlar sizlerle, tanışamadığımız için çok takip edemiyorum hakkınız helal edin,ama yazılarınızı okuyorum.feryalden hayır haberlerini bekliyoruz.hepimize enerji olacak inşallah.
eşi varikosel ameliyatı olan bir arkadaş vardı,benim bir arkadaşımda çikolata kisti vardı,eşide varikosel ameliyatı oldu.ikinci kez ameliyat olacağını öğrendiklerinde arkadaşım hamileydi.Rabbim ol deyince oluverir...içinizi ferah tutun demiyorum:)ferah tutmaya çalışın:)
Rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize....

çok sevindim canım hayırlı olsun :16: ben ilaca başladım 3 ay sonra kontrol var ama hamile kalırsan hemen gel beklemeden dedi :31:

yumurta rezervinin iyi olduğu hangi tahlille çıkıyordu canım bir senedir yapmayınca unuttum.evet benim senden birgün önce keşke aynı gün olsaydı bende senle tanışırdım

FSH ve LH testlerine bakiliyor.
birde TSH bakiliyor.cunku hamile kalabilmek icin degerin 2.5 altinda olmasi gerekiyor.

Ben yaptirdigimda fsh 4.58 lh 4.59 tsh 1.59 cikmisti.

kizlar zubeyde hanimda dr.orhan orhani bilen varmi aranizda laporoskopi ameliyati olmak istiyorum ama iyi bir hekim bulmak istiyorum.yardiminiza ihtiyacim var...

Bence ozel yada devlette iyi bir dr arastir derim.
zubeyde hanimin suanki dr kadrosu ile ilgili hicbir bilgim yok.
eskilerin bir cogu pembe mavide sadece onu biliyorum.
Birde ozer bey suhendan hanim artik hicbiri orda yok.

Birde benim ilk laparoskopi islemimi 2006 yilinda zubeydede zitlya cetin yapmisti.ve direk tup bebege git diye beni basindan savdi.
ve yillar sonra her iki tupte agir defermasyon oldugu u.u de anlasildi.

hayırlı olsun eşinin tayini çıkmasına.. hayırlısı olsun inşlh hakkınızda..:))

slmmmm canlarımmm anlatacak o kadar çok şey var kiii
okuma bayramı yapıyorum hiç durmadan çalışıyorum çokkk yoruldumm ama miniklerim çokk tatlı onlara değer :))) 4 haziranda hepiniz davetlisiniz kızlarrr
veee kızlar eşim çanakkaleye atandı şoktayım hala . bu hafta gidecek o mu bursaya gelcek ben mi oraya gideceğim tayinle hiç bişey bilmiyorum. hafta sonları çanakkaleye gitmeye başlayabilirim bir hafta o gelcek bir hafta ben artık:)
artıkk buluşalım bende çokk özledim sizlerii

Canım, çook sevindim, hayırlı olsun... Mümkünse eşin gelsin biz sana alıştık :50: Şaka bir yana tabii sizin için en hayırlısı ne ise olsun.. Allah mutlu haberlerinizi daim eder inşallah!

PAPATYA,çok sevindim arkadaşım eşinin ataması olmuş,beklediğiniz müjdeli haberi aldınız.Rabbim daha da sevineceğiniz müjdeli haberler nasip etsin:)
MELEK,üzüldüğünde beni hatırla arkadaşım,biraz da olsa rahatlatacaktır seni...hiç unutmayacaksın;ama çok düşünüpte kendini de çok üzme olur mu.aslında ne demek istediğimi anladın değil mi(daha fazla yazmayayım)
BETÜL berabere gidiriyoruz.işlemlerde aynı olacak herhalde:)Rabbim hayırlısını nasip etsin...
ÖZALP haydi bismillah...betülün dediği gibi olacak inşallah(betülün içine doğduğu gibi)
GÜLİSAY sen neler yapıyorsun.Allah kabul etsin dualarını,dualarımızı...
VE diğer arkadaşlar sizlerle, tanışamadığımız için çok takip edemiyorum hakkınız helal edin,ama yazılarınızı okuyorum.feryalden hayır haberlerini bekliyoruz.hepimize enerji olacak inşallah.
eşi varikosel ameliyatı olan bir arkadaş vardı,benim bir arkadaşımda çikolata kisti vardı,eşide varikosel ameliyatı oldu.ikinci kez ameliyat olacağını öğrendiklerinde arkadaşım hamileydi.Rabbim ol deyince oluverir...içinizi ferah tutun demiyorum:)ferah tutmaya çalışın:)
Rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize....

çok sevindim canım hayırlı olsun :16: ben ilaca başladım 3 ay sonra kontrol var ama hamile kalırsan hemen gel beklemeden dedi :31:

teşekkür ederim kızlar biz de eşimin buraya gelmesini istiyoruz bi başlasın belli olur yavaş yavaş ne olacağı hayırlısı diyoruz artık bursayı bizden yüksek puanlı tek kişi istemiş o atanmış o olmasa eşim atanacaktı dediğim gibi herşeyin hayırlısı :))))
viole : doktor bana da öyle diyor çok önemli hamilelikte tsh hamile kalırsam çok sık kontrol olacakmışım hashimato falan çıkmadı dimi sadece tsh yüksek inşallah 3 aya kadar o da düşüverir canım

uyar canım zaten önlisans-ortaöğretim diye geçiyor tüm kitaplar kitapları ayarlayayım ararım seni canım benim :)

hayırlı uğurlu olsun atamanız...

Bence ozel yada devlette iyi bir dr arastir derim.
zubeyde hanimin suanki dr kadrosu ile ilgili hicbir bilgim yok.
eskilerin bir cogu pembe mavide sadece onu biliyorum.
Birde ozer bey suhendan hanim artik hicbiri orda yok.

Birde benim ilk laparoskopi islemimi 2006 yilinda zubeydede zitlya cetin yapmisti.ve direk tup bebege git diye beni basindan savdi.
ve yillar sonra her iki tupte agir defermasyon oldugu u.u de anlasildi.

ah arkadaşım sende mi ziya çetin mağdurusun...defermasyon ziya nın yaptığı lap. yüzünden mi?eğer öyleyse yazıklar olsun onun doktorluğunu pesss yaaa!!!!

Back
X