- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
battaşız seninle ben de kırmızı kartı yedim bugün adet oldum
canım inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz bak hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar topiğinde orkide var o da tüp bebek yaptırdı dün test yaptı hamileee hem de değeri adete 3 gün varken 300 ikiz olabilirmiş yani inşallah senin de böyle güzel haberlerini alıcaz az kaldı gönlünü ferah tut
aaa tayin de nerden çıktı bu dönemde eşin ne iş yapıyodu senin canım :26: hayırlısı olsun hakkınızdasen doktora gidicektin gittin mi?
çok sevindim tatlım eşinin atanmasına.Allah hakkınızda hayırlı etsin.çalışan insanın mutlu sonu bu olsa gerek darısı başımıza
darısı başına canım benim valla çok çalıştı eşimin bir sürü kitabı var kpss. onları sana vereyim canım bir sürü kitap hepsinide özenle seçmişti. ayarlayalım eşimle kitapları getireyim.
betül de hazırlanacaksa birazını da ona vereyim ne kadar çok kitap almışız bi görsen :))
violecim valla ilk atamadan kültür ve turizm bakanlığına atandı elektrik teknikeri olarak. şaşkınım hala.bu aralar okuma bayramı yüzünden o kadar yoğunum ki doktora gitcek vakit bulamıyorum eşimi göndereyim giderim artık