BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar şimdi fakülteye gidince barış beyle görüşemeyecek miyiz yani.boşuna mı bekliyoruz

Bilmiyorum ki canım ya, ben görüşemedim biliyorsun. Buradaki bir arkadaşda göreşememiş. Acaba ilk görüşmeleri özellikle Barış beyin olmadığı zamanamı veriyorlar, yoksa bir tesadüfmü anlamış değilim:26:

bende anlamadım canım fakülteye karar ver barış beyle görüşeme.çok büyük bi hayal kırıklığı olur.acaba ilk görüşmede asistan hasta hakkında bilgi almak için mi ilgileniyor barış bey yoğunmuş ya.sen kan tahlili sonuçları ne zamandı onu götürünce belli olur

Arkadaslar biraz sabir.
Tabiki gorusuceksiniz.eminim gerekli testlerin bitmesi icin bekliyor olabilirsiniz.

Inanin kendisi ile gorustugunuz ilk gun sikintilaeinizi unutucaksiniz.
Ne olur pes etmeyin.

Merhaba
ben 2009 yilinda osman develiogluna gitmistiim.tum arastirmalar sonuc vermeyince en son laparoskopi icin beni kadin dogum polikinliginde orhan beye yonlendirmisti.
Ve laparoskopi ile tuplerim cikartildi.islem u.u de yapilmisti ve ben ucret odemedim.
ardindan ilk denemede hamile kalmistim.
U.u ile baglatili bir dr arastirsan mesela gurkan uncu gibi
sadece muayene ucreti odersin.

Ozellerde islem ucreti oldukca yuksektir sanirim.

şimdi gördüm yazını orhan bey kim? nasıl bir yol izledin poliklinikten randevu ile gitmiştin?

bildiğim kadarıyla gürkan bey artık faültede değil özel kliniği var.

kızlar şimdi fakülteye gidince barış beyle görüşemeyecek miyiz yani.boşuna mı bekliyoruz

Bilmiyorum ki canım ya, ben görüşemedim biliyorsun. Buradaki bir arkadaşda göreşememiş. Acaba ilk görüşmeleri özellikle Barış beyin olmadığı zamanamı veriyorlar, yoksa bir tesadüfmü anlamış değilim:26:

şimdi gördüm yazını orhan bey kim? nasıl bir yol izledin poliklinikten randevu ile gitmiştin?

bildiğim kadarıyla gürkan bey artık faültede değil özel kliniği var.

Beni osman bey yonlendirmisti.uzm dr du sanirim.
Ve islemi o yapmisti.

Benim gittigim donemlerde tup bebek bolumu yoktu ve sadece rapor veriliyordu.
Ama simdi baris gerekli ise direk tup bebek ya tedavi ya asilama yada gerekli operasyon hepsini yapiyor.
Bence ilk gorusmeye kadar sabret ve kendisiyle gorus laparoskopi meselesini olmadi baska dr arastirirsin.

Gurkan uncu dan bahaediyorum.kendi direk hastanede islem yapamazsa onun islerini takip eden kemal ozerkan var.

Beni osman bey yonlendirmisti.uzm dr du sanirim.
Ve islemi o yapmisti.

Benim gittigim donemlerde tup bebek bolumu yoktu ve sadece rapor veriliyordu.
Ama simdi baris gerekli ise direk tup bebek ya tedavi ya asilama yada gerekli operasyon hepsini yapiyor.
Bence ilk gorusmeye kadar sabret ve kendisiyle gorus laparoskopi meselesini olmadi baska dr arastirirsin.

Gurkan uncu dan bahaediyorum.kendi direk hastanede islem yapamazsa onun islerini takip eden kemal ozerkan var.

çok teşekkürler cevabın için...

sen nasılsın?ne zaman test günün bende umutla bekliyorum sonucunu inşallah bizlerede umut olucaksın...

çok teşekkürler cevabın için...

sen nasılsın?ne zaman test günün bende umutla bekliyorum sonucunu inşallah bizlerede umut olucaksın...

Kismetse 23/05 ama o gune kadar bekliyebilirsem.
Iyi sayilirim ama gunler gecmek bilmiyor
insallah sonuc iyi olur

Arkadaslar ben yillarca hep.ozellere gittim.ve sonunda maddi anlamda tikandim.
Cunku para yetistirmek cok zor
Ama bu seferki tedavimde isin maddi yanini hic dusunmedim hemde ozel kosullarinda.inanin cok guzel birsey
Bundan onceki tedavilerimde hergun yeni.bir masraf nerden bulucaz kaygisi beni cok yormustu.
biliyorsunuz bahsi gecen rakamlar binlerle konusuluyor.en son iki yil once serklaj islemi icin osman beye hatiri sayilir bir miktar odemistim.hemde hic hesapta yokken. Ama simdi biliyorumki gerekli hersey yapilicak simdiden dusunmeme gerek yok.
Nakil gunu beni elimden tutarak masadan kaldiran gozlerimin icine bakarak sorununuzu cozucez yaninizdayim diyen bir dr du
ben cok memnunum

Kardeşim geldi demişsin en son bol bol geziyosun değil mi?:34:

Özalp gününü atlattın mı canım, Benimde duam bitti çok şükür bir topladık ki 700 ü bile bulmuş, umarım kabul olur..

Betül adet gelmiş ee hadi bakalım Rabbim kolaylıklar versin aşılmanda...

Melek gittin mi memlekete ve ne zaman döneceksin... Eee buluşalım artık yine arayı açtık...

insallah sonuc iyi olur

Ama bu seferki tedavimde isin maddi yanini hic dusunmedim hemde ozel kosullarinda.inanin cok guzel birsey
Bundan onceki tedavilerimde hergun yeni.bir masraf nerden bulucaz kaygisi beni cok yormustu.
biliyorsunuz bahsi gecen rakamlar binlerle konusuluyor.en son iki yil once serklaj islemi icin osman beye hatiri sayilir bir miktar odemistim.hemde hic hesapta yokken. Ama simdi biliyorumki gerekli hersey yapilicak simdiden dusunmeme gerek yok.
Nakil gunu beni elimden tutarak masadan kaldiran gozlerimin icine bakarak sorununuzu cozucez yaninizdayim diyen bir dr du
ben cok memnunum

ah evet son günler geçmek bilmez...ama az kalmış 5 güncük inşallah o bebek buraya gelicek...:))... arkadaşım pozitifi alıcan bizde halay çekicez.

yazdıklarının aynılarını bende yaşadım ne güzel anlatmışsın endişeler içinde geçen tedaviler parayı denkleştirmek için çabalar ama bizde işte bir yere kadar verebildik hemencecik oluversin işimiz dedik ama nasip kısmet olmadı.ee her seferinde bir dünya parayı nasıl denkleştiricez sil baştan tükendik bizde.bakalım inşallah fakülte bebeklerimize kavuşmak için bize yardımcı olucak.

feryal yazdıkların için çok sağol canım.bize her yönüyle umut oluyorsun sen.dualarımdasın.inşallah bebeğine bu defa kavuşacaksın canım şimdi iyi dinlen annesi de kuzun sana tutunsun.az kalmış sana beklemek çok zordur tahmin ediyorum çünkü ben bile seni hiç tanımadığım halde merak ediyorum sonucu.inşallah pozitif olacak.ALLAH nasip etmeyeceği birşeyin hayalini kurdurmazmış kuluna.bizimde hep hayallerimizde anne olmak var ve birgün bu hayaller gerçek olacak.bol bol dua oku canım.5 gün sonra hayırlı haberler yazman dileğiyle.....

gülisay duanın bitmesine çok sevindim Allah kabul etsin canım.günüm bitti, memleketten misafirlerim vardı yatılı onlarda gitti baya bi yorgun geçti bu hafta.melek gidip gelsin buluşalım tatlım inşallah

papatya seni bende merak ettim kardeşle gezmek çok güzeldir bilirim ama bizi de unutma oldu mu :34:

betül hadi bakalım adetin gelmesi bi başlangıç bu ay senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım.herhengi bi ilaç falan kullanacak mısın aşılama öncesi.

fidanal sen neler yapıyorsun canım tekrar geldin mi kontrole aşılama ne zaman olacak senin

hepinize çok alıştım ve çok seviyorum hergün buraya girmesem içim rahat etmiyor kızlar

Arkadaslar cok sagolun.:16::16::16:

Insallah guzel haber vermek kismet olur.
ama inanin hergun bir yil gibi ama ya bebegim benimle duygusununda ifadesi yok.

Insallah hepimiz birgun buraya guzel haberler yazicaz.

Özalp gününü atlattın mı canım, Benimde duam bitti çok şükür bir topladık ki 700 ü bile bulmuş, umarım kabul olur..

Melek gittin mi memlekete ve ne zaman döneceksin... Eee buluşalım artık yine arayı açtık...

evet canım bugün geldim anneciğimin yanına...24 mayıs cuma günü dönücem inş...evet buluşalımm mutlaka...özledim sizlerii çokkk.... :84: :84:

evet canım bugün geldim anneciğimin yanına...24 mayıs cuma günü dönücem inş...evet buluşalımm mutlaka...özledim sizlerii çokkk.... :84: :84:

gözün aydın canım kavuşmuşsun annene.bizden selam söyle.iyice gez eğlen sana iyi gelecek bu tatil

Son düzenleme:
gözün aydın canım kavuşmuşsun annene.bizden selam söyle.iyice gez eğlen sana iyi gelecek bu tatil

söylerimm canımmmm...zaten hep bahsediyorummm sizlerden çınlatıyorum kulaklarınızı :16: :16: Yok yaa gezip eğlenemiyorumm benn belli etmiyim diyee çabalıyorumm iş de...ama unutamıycamm sanırımm...şimdi 12 haftalık olacaktı yavrummm...karnımda büyüycekti... :14: :14: Offff offff dünyaya sığamıyorum....

söylerimm canımmmm...zaten hep bahsediyorummm sizlerden çınlatıyorum kulaklarınızı :16: :16: Yok yaa gezip eğlenemiyorumm benn belli etmiyim diyee çabalıyorumm iş de...ama unutamıycamm sanırımm...şimdi 12 haftalık olacaktı yavrummm...karnımda büyüycekti... :14: :14: Offff offff dünyaya sığamıyorum....

tatlım bence bunları düşünme artık sen inançlı birisin.böylesi senin hakkında daha hayırlı demekki.bence hislerini saklama yakınlarınla paylaş insan içinde biriktirince daha kötü oluyor.anın tadını çıkar iyi ol ki yeni çalışmalara daha çabuk başla.yine hamile kalacağız bizimde kucağımız dolacak bunları düşün.

feryal yazdıkların için çok sağol canım.bize her yönüyle umut oluyorsun sen.dualarımdasın.inşallah bebeğine bu defa kavuşacaksın canım şimdi iyi dinlen annesi de kuzun sana tutunsun.az kalmış sana beklemek çok zordur tahmin ediyorum çünkü ben bile seni hiç tanımadığım halde merak ediyorum sonucu.inşallah pozitif olacak.ALLAH nasip etmeyeceği birşeyin hayalini kurdurmazmış kuluna.bizimde hep hayallerimizde anne olmak var ve birgün bu hayaller gerçek olacak.bol bol dua oku canım.5 gün sonra hayırlı haberler yazman dileğiyle.....

gülisay duanın bitmesine çok sevindim Allah kabul etsin canım.günüm bitti, memleketten misafirlerim vardı yatılı onlarda gitti baya bi yorgun geçti bu hafta.melek gidip gelsin buluşalım tatlım inşallah

papatya seni bende merak ettim kardeşle gezmek çok güzeldir bilirim ama bizi de unutma oldu mu :34:

betül hadi bakalım adetin gelmesi bi başlangıç bu ay senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım.herhengi bi ilaç falan kullanacak mısın aşılama öncesi.

fidanal sen neler yapıyorsun canım tekrar geldin mi kontrole aşılama ne zaman olacak senin

hepinize çok alıştım ve çok seviyorum hergün buraya girmesem içim rahat etmiyor kızlar

slmmmm canlarımmm anlatacak o kadar çok şey var kiii
okuma bayramı yapıyorum hiç durmadan çalışıyorum çokkk yoruldumm ama miniklerim çokk tatlı onlara değer :))) 4 haziranda hepiniz davetlisiniz kızlarrr
veee kızlar eşim çanakkaleye atandı şoktayım hala . bu hafta gidecek o mu bursaya gelcek ben mi oraya gideceğim tayinle hiç bişey bilmiyorum. hafta sonları çanakkaleye gitmeye başlayabilirim bir hafta o gelcek bir hafta ben artık:)
artıkk buluşalım bende çokk özledim sizlerii

melek canım üzme kendini bu kadar nolurrrrrr :(((((((( daha çok erken zamanla hafifleyecektir acın inşallah

Kızlar adetim geldi
battaşız seninle ben de kırmızı kartı yedim bugün adet oldum:31:
insallah sonuc iyi olur

ben cok memnunum
canım inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz bak hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar topiğinde orkide var o da tüp bebek yaptırdı dün test yaptı hamileee hem de değeri adete 3 gün varken 300 ikiz olabilirmiş yani inşallah senin de böyle güzel haberlerini alıcaz az kaldı gönlünü ferah tut:16:
slmmmm canlarımmm anlatacak o kadar çok şey var kiii
okuma bayramı yapıyorum hiç durmadan çalışıyorum çokkk yoruldumm ama miniklerim çokk tatlı onlara değer :))) 4 haziranda hepiniz davetlisiniz kızlarrr
veee kızlar eşim çanakkaleye atandı şoktayım hala . bu hafta gidecek o mu bursaya gelcek ben mi oraya gideceğim tayinle hiç bişey bilmiyorum. hafta sonları çanakkaleye gitmeye başlayabilirim bir hafta o gelcek bir hafta ben artık:)
artıkk buluşalım bende çokk özledim sizlerii

melek canım üzme kendini bu kadar nolurrrrrr :(((((((( daha çok erken zamanla hafifleyecektir acın inşallah
aaa tayin de nerden çıktı bu dönemde eşin ne iş yapıyodu senin canım :26: hayırlısı olsun hakkınızda :16: sen doktora gidicektin gittin mi?

çok sevindim tatlım eşinin atanmasına.Allah hakkınızda hayırlı etsin.çalışan insanın mutlu sonu bu olsa gerek darısı başımıza

canım ben tanısal laparoskopi oldum zübeyde hanımda.ziya çetin yaptı.ama hastane olarak orayı kesinlikle tavsiye etmem ben laparoskopi sonrasında enfeksiyon kaptığım için 3 günde öyle kalmıştım.sana tek söyleyebileceğim devlette yaptırma.herkes laparoskopi olmadığı için cevap veremez bence konuyla ilgili bi başlığa bak.Allah yardımcın olsun

allah razı olsun peki ziya çetin nasıl bir dr ona da bi gitmek istiyorum fikir almak için

bende olmayı düşünüyorum arkadaşım.bulursan banada haber ver.burdan bir arkadaş olmuş özelde prof.gürkan uncu ya memnun kalmış ama bu işler parana kuvvet biliyorsun.bende fakülteden randevu aldım ama burda yazılanlara göre iş baya uzucak.benim kendi doktorum var prof.osman Develioğlu oda yapıyor çok iyi bir doktordur ama dediğim gibi parasal olarak daha önceden tüp denemelerinde paraları tükettik.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bulursan iyi doktor haber ver bizede olmaz mı!

olur arkadaşım ben jimere suat beye gittim herlde onda olacam gibi duruyo evet pahalı ama ne yapayım devlette oluncada başına bir sürü şey geliyo yeter ki dr a güvenebileyim

allah razı olsun peki ziya çetin nasıl bir dr ona da bi gitmek istiyorum fikir almak için

ziya bey iyi bidoktor ben memnundum yani yanlış olan bişeyini görmedim.ben özeline gidiyordum o zaman zübeyde de görev yapıyordu onun için ben zübeyde de oldum ama orda olduğuma pişman oldum.benimle aynı zamanda enfeksiyon şikayetiyle hastanede yatanlar vardı.demekki özen gösterilmiyor dedim.şimdi sadece özeline gidebilirsin bildiğim kadarıyla muayene olmak yada konuşmak için.doruk tıpla da anlaşması var ziya beyin hastanın tercihine göre oraya gidiyor ama laparoskopi olmak istesen nerde yapar bilmiyorum.
ben bi hamileye ziya beyi tavsiye ederim ama infertilite konusundan emin olmadığım için bu konuyla ilgili bi tavsiyede bulunamam bende bu nedenle artık ziya beye gitmiyorum bu işin uzmanlarına gitmeye karar verdim.tercihimi fakülteden yana kullandım
gitmek istersen yeri çekirgede konurun karşısındaki halil ayan apartmanının birinci katında.umarım yardımcı olmuşumdur

hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim.bende fakülteye barış hocaya çok inanıyorum ama bu fakülte işi bizi çok zorlayacak gibi görünüyor canım.tahlil için bekle sonuç göstermek için bir ay bekle....keşke sorsaydın sonuçlara barış bey mi asistan mı bakacak diye.
ben artık kucağı boş beklemekten bıktım bebişime hemen kavuşmak istiyorum.
senin sonuçlar nasıl hormon değerlerin iyi mi tatlım

Sonuçlarımı gidip almadım canım, muayene zamanı geldiğinde alıp, götüreceğim. Zaten doktorun sisteminde de çıkıyormuş. İnşallah yumurta rezervim iyi çıkmıştır. En son 1 sene önce yaptırmıştım, normaldi. Doktor bana yaş ilerledikçe azalır dedi, bilmiyorum artık. Sonuçlarına Barış bey bakacak, ona göre kararı verecek demişti. Kısmete artık, ordaysa az çok şekillenir, ne olup, olmayacağı, değilse yine bekleyeceğiz. Senin benden 1 gün önce sanırım randevun:34:

Back
X