BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

arkadaşım öncelikle inşlhh en kısa zamanda bebişiniz nasip olur. Allah çok aratmadan.. arkadaşım benim fikrim fazla beklemden dr. gitmeniz; çünkü zaman çok çabuk gidiyor hiç anlamıyrsun ve zaman bizim için aleyhimize işliyor.. bzim de 4 sene oldu ama arkama bakıyorum nezamn geçti diyorum keşke dediklerim çok oluyor.. 3. tane tüp negatifimiz var yani anlayacağın canım..hakkımızda hayırlısı inşlhh

Haklısın canım, bu ayda deneyelim olmazsa öbür aya gideriz doktora. İnşallah sende daha fazla beklemezsin canım. İnşallah 4. de tutar, bebeğini kucağına alırsın. Sevgiler..:29:

canım hiç aşılamayla zaman harcama aşılamanın %15 şansı var yani normal gebelikle aynı direk tüp yaptır daha fazla bekleme bence zaman dursa bebişimiz olduktan sonra ilerlese ne iyi olur ama olmuyo işte yaş gidiyo..bitkisel kürler denedinmi onlarında faydası var sebepsiz diye zaman öldürme ama biran önce tüpe başla bence canım inşallah kendiliğinden gelir meleğin......

haklısın canım, tüp yaptıracagız zaten ama doktora karar veremedim daha, fakülteyi düsünüyorum zaten rapor icin gidecektim, ama henüz iyi hissetmiyorum kendimi son asılamada çok umtlandım...
Arı sütü ve poleni düsünüyorum ama hala düsünme asamasındayım:9: alamadım daha bir o kaldı denemedigim..

Yaşım 35 canım:17: biz geç evlendik, anca kısmet oldu bize evlilik. O yüzdenendişeliyim. Eşim gereksiz endişeye kapılıyorsun, biraz daha bekleyelim diyor. İnşallah bebeğimiz bizi fazla bekletmez:29:
Evet canım insan hemen hamile kalacak sanıyor, olmayınca ister istemez strese giriyor! Umarım doktora bile gerek kalmadan gelir bebisin...:34:

Çok sağol canım benim, inşallah.Her doktora güvenilmiyor dediğin gibi. Bir talihsizlik olmuş sizinkisi. Dilerim tez zamanda bebeğini alırsın kucağına.
Bize gelince, eşim korundu, ben hazır değildim hemen anne olmaya. Benim kafamda 2 soru işareti var. Birincisi görsel olarak hiç göstermesemde yaşım 35:17: ikimizinde ilk evliliği. Anca kısmet oldu bize evlenmek:1: Adetlerim düzenli, onun dışındaki tek sıkıntım yumurtlama felan olmuyormu? yavaşlıyormu? yaşdan dolayı. Bir diğer kafamdaki soru işreti ise, eşim düzenli olarak ilaç kullanıyor. Epilepsi hastası. Bu ilaçların nadirde olsa, kısırlığa yol açtığını duydum. Fakat bunu direkt eşime söyleyemiyorum, çok hashas kendisi çünkü. O yüzden ne yapsam gitsemmi diyorum doktora, eşim ise erken biraz daha bekleyelim diyor.

canım yaş ilerledikçe yumurtlama yavaşlıyo ve hiç hafife alınacak bi yaş deil 35,kaliteli yumurta kalmıyo her geçen gün aleyhinize biran önce eşini ikna et ve tedaviye başlayın ilk yapacağın rahim filmi çektirmek ve fsh,lsh gibi tahliller var bunları yaptırman ssk varsa ücrette ödemiyosun rahim filmi hariç sigorta karşılıyo ama dışarda çektiriyolar ben kızılay da çektirmiştim devlet baba kazansın deye.epilepsi kadın hastalar var onlar hamile kalıyoda eşine ne olmuş ama çok pişman olursunuz keşke dememek için biran önce doktora git lütfen...

Haklısın canım, bu ayda deneyelim olmazsa öbür aya gideriz doktora. İnşallah sende daha fazla beklemezsin canım. İnşallah 4. de tutar, bebeğini kucağına alırsın. Sevgiler..:29:

inşlhh canım Rabbim nasip edede bu sefer olur inşlhh:)))))

canım yaş ilerledikçe yumurtlama yavaşlıyo ve hiç hafife alınacak bi yaş deil 35,kaliteli yumurta kalmıyo her geçen gün aleyhinize biran önce eşini ikna et ve tedaviye başlayın ilk yapacağın rahim filmi çektirmek ve fsh,lsh gibi tahliller var bunları yaptırman ssk varsa ücrette ödemiyosun rahim filmi hariç sigorta karşılıyo ama dışarda çektiriyolar ben kızılay da çektirmiştim devlet baba kazansın deye.epilepsi kadın hastalar var onlar hamile kalıyoda eşine ne olmuş ama çok pişman olursunuz keşke dememek için biran önce doktora git lütfen...

Eşim, Bu ayda deneyelim ondan sonra bakarız dedi. ayrıca da yıllık izne çıkacak, olmazsa o zaman gideriz doktora. SSK var, özelede gidebilim. Çok şükür maddi sıkıntımız yok. Kayınvalidemlede konuştum, oda eşimin gitmemesinden korkuyor. Biraz daha bekleyin, ben onu ikna ederim dedi .Bakalım bekleyelim. Bu arada senden neler yapılacağını öğrenmiş oldum. Değerli yardımın için çok teşekkürler.:29: Dualarım hep sizinle, inşallah tez zamanda anne olursunuz. Sevgiler:16:

Eşim, Bu ayda deneyelim ondan sonra bakarız dedi. ayrıca da yıllık izne çıkacak, olmazsa o zaman gideriz doktora. SSK var, özelede gidebilim. Çok şükür maddi sıkıntımız yok. Kayınvalidemlede konuştum, oda eşimin gitmemesinden korkuyor. Biraz daha bekleyin, ben onu ikna ederim dedi .Bakalım bekleyelim. Bu arada senden neler yapılacağını öğrenmiş oldum. Değerli yardımın için çok teşekkürler.:29: Dualarım hep sizinle, inşallah tez zamanda anne olursunuz. Sevgiler:16:

rica ederim ne demek canım benim ben bu özlemi çekiyorum yıllardır kimse çekmesin istiyorum....inşallah tez zaman da cümlemiz anne olalım ben haziran sonu gibi adet olucam ve tekrar başlıyorum tedaviye dondurulmuşlarımla bu sefer de pozitifi görürüm ve beni bırakmazlar bidaha inşallah..benim tedavim size gaz getirsin sizde hemencecik başlayın sonra hamişliğimizi konuşuruz sonrada bebişlerimizii hayali bile ne kadar güzel inşallah gerçek olur.......aminnnnnn

inşallah canım arkadaşım bütün içtenliğimle bütün dualarım senle ve bizim gibi aynı kaderi yaşayan anne olmak için yanıp tutuşan herkese bu sefer olacak ALLAHIN izni ile canım benim......

canım benim Allah razı olsun inşlhh Rabbim sanada nasip eder.bu sfer tedavin son olsun inşlhh.bende okadar çok istiyorum yaa bir an önce:49::49::49::emir_bebek:

ya tatlım ne bıleyımm ben gıttım memnun kalmadım hiç daha doğrusu bır gorusme yaptım sadece ama hııcc elektrk alamadım pembe mavı ve acıbademe gıdıcem olmadı unv. hastanesınde yaptırcam tup bebeği kısmett bakalımm..

merhaba canım ayın 4.ünde randevun var diye hatırlıyorum fakültede barış bey'le merak ettim nasıl geçti?

ALYA cıgım bebis :emir_bebek: nasıl, sen nasılsın hersey yolunda degil mi?:nazar:

NİSA16 topic ilk actıgımızda unutsuzdun bir daha pek haber alamadık canım ugruyorsan arada bir ses ver

TUANA87-35 randevun nasıl gecti, tatlım merak icindeyim!!

SERAP_RESAT Sendende uzun zamandır ses cıkmıyor canım, ne var ne yok??

ARTVİNİM VE BLOWHOLE Sizlerle ben hep buralardayız degilmi canlar, aman bir yere ayrılmayın daha burdaki diger anne adaylarıyla baraber güzel, mutlu haberleri paylasacagımız çok zamanlar olacak çok inanıyorum hepimize!!

LYKOS sende bizlesin degil mi canım seninde bebisin tez zamanda gelir insallah!

Topic acıldıgından beri iletisim halinde olduklarımızı söyle bir toparlıyayım istedim, unuttuklarım varsa hatırlatın arkadaslar!!

Bugün güzel bir gün, bebislerimize bir gün daha yaklastık! Unutmayın umutsuzluk yokkk!!!:20: huzurluyuz, umutluyuzz, saglıklıyız ve mutlu evliliklerimiz oldugu içinde:nazar: çok şanslıyız!! :21::21::9:

Son düzenleme:
ALYA cıgım bebis :emir_bebek: nasıl, sen nasılsın hersey yolunda degil mi?:nazar:

NİSA16 topic ilk actıgımızda unutsuzdun bir daha pek haber alamadık canım ugruyorsan arada bir ses ver

TUANA87-35 randevun nasıl gecti, tatlım merak icindeyim!!

SERAP_RESAT Sendende uzun zamandır ses cıkmıyor canım, ne var ne yok??

ARTVİNİM VE BLOWHOLE Sizlerle ben hep buralardayız degilmi canlar, aman bir yere ayrılmayın daha burdaki diger anne adaylarıyla baraber güzel, mutlu haberleri paylasacagımız çok zamanlar olacak çok inanıyorum hepimize!!

LYKOS sende bizlesin degil mi canım seninde bebisin tez zamanda gelir insallah!

Topic acıldıgından beri iletisim halinde olduklarımızı söyle bir toparlıyayım istedim, unuttuklarım varsa hatırlatın arkadaslar!!

Bugün güzel bir gün, bebislerimize bir gün daha yaklastık! Unutmayın umutsuzluk yokkk!!!:20: huzurluyuz, umutluyuzz, saglıklıyız ve mutlu evliliklerimiz oldugu içinde:nazar: çok şanslıyız!! :21::21::9:

ayy canım üşenmeden hepimizin hatrını sormusun.Allah razı olsun arkadaşım evet bizler buradayız devamlı inşlhh bizde hamiş olurda Bursalı hamişlerede oluruz dimi:3::16:
ee sen nasılsın? neler yaptın

bende iyiyim kızlar, evde olmanın tadını çıkarıyorum, hergüne bi gezmem var:9::9:

bebişde iyi oda büyümeye çalışıyo , kalbide atıyo herşey yolunda çok şükür:nazar::nazar:

bu ara biraz yoğunum birkaç günlüğüne annemi görmeye gidicem ardından arkadasımın düğünü var, ona hazırlık yapıyoruz bizde böyle koşturmaca:9::9:

ayy canım üşenmeden hepimizin hatrını sormusun.Allah razı olsun arkadaşım evet bizler buradayız devamlı inşlhh bizde hamiş olurda Bursalı hamişlerede oluruz dimi:3::16:
ee sen nasılsın? neler yaptın
Evet canım Bursa lı hamislere çook ihtiyacımız var!! Bende aynı canım ya sıcaklar iyice bastırdı evdeyim genelde,,

bende iyiyim kızlar, evde olmanın tadını çıkarıyorum, hergüne bi gezmem var:9::9:

bebişde iyi oda büyümeye çalışıyo , kalbide atıyo herşey yolunda çok şükür:nazar::nazar:

bu ara biraz yoğunum birkaç günlüğüne annemi görmeye gidicem ardından arkadasımın düğünü var, ona hazırlık yapıyoruz bizde böyle koşturmaca:9::9:

Canım ya kendine de bebise de çok iyi bak, sen bizim en büyük umudumuz, ilk hamisimizsin...
Bol bol gez, annen Bursa dısında herhalde gez canım hamisligin tadını cıkar:21:

Back
X