BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım, cuma laparaskopi ve hist. olucam inşlhh bi aksilik çıkmazsa.hayırlsıyla inşlhh başarılı geçer.:14::14::14:
Canım emin ol senin icin dua edicem, Allah yardımcın olsun, iyi gecicek bebisinde ardından hemen gelecek insallah!!

İkisi aynı andamı olacak canım?

Canım emin ol senin icin dua edicem, Allah yardımcın olsun, iyi gecicek bebisinde ardından hemen gelecek insallah!!

İkisi aynı andamı olacak canım?

amin canım inşlhh hayırlısıyla olurum. neolur duanda beni unutma lütfen...evet her ikisinde yapıcağını söyledi..

ALYA cıgım bebis :emir_bebek: nasıl, sen nasılsın hersey yolunda degil mi?:nazar:

NİSA16 topic ilk actıgımızda unutsuzdun bir daha pek haber alamadık canım ugruyorsan arada bir ses ver

TUANA87-35 randevun nasıl gecti, tatlım merak icindeyim!!

SERAP_RESAT Sendende uzun zamandır ses cıkmıyor canım, ne var ne yok??

ARTVİNİM VE BLOWHOLE Sizlerle ben hep buralardayız degilmi canlar, aman bir yere ayrılmayın daha burdaki diger anne adaylarıyla baraber güzel, mutlu haberleri paylasacagımız çok zamanlar olacak çok inanıyorum hepimize!!

LYKOS sende bizlesin degil mi canım seninde bebisin tez zamanda gelir insallah!

Topic acıldıgından beri iletisim halinde olduklarımızı söyle bir toparlıyayım istedim, unuttuklarım varsa hatırlatın arkadaslar!!

Bugün güzel bir gün, bebislerimize bir gün daha yaklastık! Unutmayın umutsuzluk yokkk!!!:20: huzurluyuz, umutluyuzz, saglıklıyız ve mutlu evliliklerimiz oldugu içinde:nazar: çok şanslıyız!! :21::21::9:

SLMM canımm k.bkma ya ben baska bır topikte daha aktifim tatlımm uzun zamandır orda olduğum için bırakamıorum yanii..öncelikle merak edip sorduğun için çok tesekkür ederım canım.doktor bır ıkı test verdi yaptırmam için daha sonra adet olduğunda gel ultrasonla bakalım tedaviye başlarız dedi.fakültenin tüp bebek merkezinde yaptırmaya karar verdim bakalımm barış bey cok sıcak kanlı bir doktor ne bileyim güvendim ona ve onunla devam edicem umarım sonu güzel olurr...:16::16:

slm arkadaşlar, çok şükür ameliyatımı oldum atlattım güzel geçti ama sancılarım devam ediyo.. özellikle gaz sancısı..güzel olan tüplerin açılmasıinşlhh hayırla sonuçlanır arkadaşlar:16::16::16:

ALYA cıgım bebis :emir_bebek: nasıl, sen nasılsın hersey yolunda degil mi?:nazar:

NİSA16 topic ilk actıgımızda unutsuzdun bir daha pek haber alamadık canım ugruyorsan arada bir ses ver

ARTVİNİM VE BLOWHOLE Sizlerle ben hep buralardayız degilmi canlar, aman bir yere ayrılmayın daha burdaki diger anne adaylarıyla baraber güzel, mutlu haberleri paylasacagımız çok zamanlar olacak çok inanıyorum hepimize!!

Topic acıldıgından beri iletisim halinde olduklarımızı söyle bir toparlıyayım istedim, unuttuklarım varsa hatırlatın arkadaslar!!

Bugün güzel bir gün, bebislerimize bir gün daha yaklastık! Unutmayın umutsuzluk yokkk!!!:20: huzurluyuz, umutluyuzz, saglıklıyız ve mutlu evliliklerimiz oldugu içinde:nazar: çok şanslıyız!! :21::21::9:
evet canım burdayız hep inşallah güzel haberlerle mutlu ederiz birbirimizi..RABBİM umutlarımızı boşa çıkarmasın dilerim

slm arkadaşlar, çok şükür ameliyatımı oldum atlattım güzel geçti ama sancılarım devam ediyo.. özellikle gaz sancısı..güzel olan tüplerin açılmasıinşlhh hayırla sonuçlanır arkadaşlar:16::16::16:

şükür canım atlattın sıra bebişlerini almaya geldi en yakın zaman da hayırlısıyla kavuşacaksın inşallahh.......canım benim kanamam 1 haftadan fazla sürdü lekelenme şeklinde ama yine de çok deilmi sende ne kadar olcak acaba öle gaz şikayeti olmadı bende herkesin bünyesi değişik ondan heral

slm kızlar İNŞALLAH burada paylaşacağım deyenimler hepimiz için hayırlı sonuçlar alacağımız güzelliklerle dolu olur

hepimize kolay gelsin arkadaşlar ben de bursa da oturuyorum doruk tıp merkezine gizem hanıma gidiyorum eşim 1 ay önce varikosel ameliyatı oldu.adetimin 3.günü tekrar gideceğim yumurta takibi falan yapılacak galiba.çok umutsuzum içimdeki boşluğu dolduramıyorum bi türlü.Rabbim yardımcımız olsun

Nezamandır giremiyordum yogunluktan, böyle güzel bir haber iyi geldi, çokk sevindim:nazar: Gecti, gitti çok sükür, Tez zamanda çook mutlu haberlerinide alırız insallah!!

hepimize kolay gelsin arkadaşlar ben de bursa da oturuyorum doruk tıp merkezine gizem hanıma gidiyorum eşim 1 ay önce varikosel ameliyatı oldu.adetimin 3.günü tekrar gideceğim yumurta takibi falan yapılacak galiba.çok umutsuzum içimdeki boşluğu dolduramıyorum bi türlü.Rabbim yardımcımız olsun

Umutsuzluk yok canım, düsünme böyle negatif seyler, bak neler duyuyoruz, ne mucizelere tanık oluyoruz... Vakti zamanı degil herhalde, esinde ameliyat olmus, umarım hızla, saglıkla gelir bebisin!!:34:

şükür canım atlattın sıra bebişlerini almaya geldi en yakın zaman da hayırlısıyla kavuşacaksın inşallahh.......canım benim kanamam 1 haftadan fazla sürdü lekelenme şeklinde ama yine de çok deilmi sende ne kadar olcak acaba öle gaz şikayeti olmadı bende herkesin bünyesi değişik ondan heral

canım çok tşk ederim..inşlhh Rabbim hayırlı vakitte nasip edecek biliyorum.canım benim hem laparaskopi hemde histe. oldu. laparaskopide carbondioksit gazı verdikleri için o gazı bıkısmı kalıyor ve o gaz kaburgalara ve omuza kola sancı yapıyor.4 gün sürdü kanamada 3 gün leke leke oldu çok şükür Elhamdülillah güzel geçti.inşlhh da hayırlı haberide alırım.:16::16:

Nezamandır giremiyordum yogunluktan, böyle güzel bir haber iyi geldi, çokk sevindim:nazar: Gecti, gitti çok sükür, Tez zamanda çook mutlu haberlerinide alırız insallah!!

canımm çok saol evet Rabbime çok şükür güzel geçti dedi dr. inşlhh hepimiz güzel haberleri alırız. sen nerelerdeydin canım??? Rabbim kimsenin duasını boş çevirmesin:16::16::16:

slm kızlar İNŞALLAH burada paylaşacağım deyenimler hepimiz için hayırlı sonuçlar alacağımız güzelliklerle dolu olur

inşlhh canım hayırlı sonuçlar alırız ve birbirimize destek oluruz.aynı şehirde olmak ve birbirimize destek olmak çok önemli; çünkü insan öyle zaman oluyorki doktoruna soramadığı şeyleri burada birbirimize sorarak rahatlıyoruz.sen tedavi aşamasındamısın? yoksa bebiş varmı canım?:40:

saol canım Rabbim hepimizin işlerini kolay etsin; ama lütfen karamsar olma kötü düşünme bak bizler nerelerden geçiyruz bak ben örnek veriyim 3 tüp negatifimiz var ve ama yinede diyorumki Rabbimin bi bildiği var diyorum.tamam canım bol bol dua et canım ümit kesme.hepimiz neler yaşıyoruz bu süreçte pozitif olman gerek.:16::16::16:

iyiym canım.bir şey yaptığım yok işte zamanın geçmesini bekliyorum..ya bir şey sorcam. bu tedaviden sonra yani iğnerleri bıraktıktan sonra adetlerim çok düzensizleşti ya.iyice şaşırdılar.sizinde böyle oldumu? ne zaman adet oluyorum anlamıyorum artık..bir tarafı düzeltirken bir taraf bozuluyor artık ne yapacağımı şaşırdım.sen nasılsın ?

canımm çok saol evet Rabbime çok şükür güzel geçti dedi dr. inşlhh hepimiz güzel haberleri alırız. sen nerelerdeydin canım??? Rabbim kimsenin duasını boş çevirmesin:16::16::16:

Misafirler vardı canımya o yüzden giremedim nete sık sık! Simdi ne yapacaksın canım, tüp mü yine?

iyiym canım.bir şey yaptığım yok işte zamanın geçmesini bekliyorum..ya bir şey sorcam. bu tedaviden sonra yani iğnerleri bıraktıktan sonra adetlerim çok düzensizleşti ya.iyice şaşırdılar.sizinde böyle oldumu? ne zaman adet oluyorum anlamıyorum artık..bir tarafı düzeltirken bir taraf bozuluyor artık ne yapacağımı şaşırdım.sen nasılsın ?

Düzen sasıyo canım ya ben ameliyat falan olmadım tüpte yaptırmadım ama asılamada kullandıgım igneler adet döngümü degistirmisti! Ben adet tarihimi sürekli not ederdim, simdi tedaviyi bıraktım ya zaten olmaz diye notta etmiyorum..
Bu ilacların mutlaka bedenimize zararları oluyo tabi, ne yapacagız bizim kaderimizde bu imiş.... Ne asmadasın canım tedavide...

Back
X