- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
inşallah kanda çıkar canım geç olmuştur belki inşallah hamilesindir :)))))
bak ben sana dua ediceyim insallah hamilesindir bu kadar olmamasi hamilelik olur insallah yarin bizi ihmale verme yaz canim arkadasimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kanda çıkar canım geç olmuştur belki inşallah hamilesindir :)))))
kızlar eşim sperm testi yaptrdı bugn ama sonuclar cok iyi cıkmadı dr la konustuk telde asılama ile şansımız sadce tüp bebek öneririm bu degerlerle dedi.ama yasınız genc biraz bekleyn dedi. bi hap önerdi onu kullanıcak 3 ay sonra görüşelim tekrar dedi. ben acele ettikce daha da ters gidiyr işler sanki.bu arada esim hastaydı.15 gün sonra tekrar yaptrcam dedi.
kızcelerrr ben geldimmm...bilgisayarımmm geldi servisdennn...çokk şükürrr...buralar birazcık kalabalıklaşmışş aramıza yeni arkdaşlar mı katılmışşş...cmts buluşuyoruzzz dimiii...az kaldııı...
Boşver Betül, yaşınız genç doktorun dediğ gibi..
Geç olsun güçlükle olmasın... Aşılamayla boşu boşuna oyalanacaktın belki...
Yoklamayı yapalım mı buluşma saatimizi belirleyelim mi? Hadi kızlar... Çok sessiz burası...![]()
yarın akşam saat sekizde gelmek isteyenler nette olsun ayrıntıları görüşürüz kızlarrr
bak ben sana dua ediceyim insallah hamilesindir bu kadar olmamasi hamilelik olur insallah yarin bizi ihmale verme yaz canim arkadasimiz
kızlar ben geldim ama kimse yok nerdesiniz
kızlar malesef be gelemiycem.. eşim halen düzelemediği için malesef gelemiycem(((