ah ahh geçmişler olsun...adam sadece doğum dokturu heralde belkide onu bile yapması sakıncalı...pess..
peesssssss yuhhhhhh diyorummm doktora gel doktoraa demek kafanızı dinleyin dedi...yazıklar olsun sana diploma verene..babacan olsa ne yazar bari deseye bu işler beni aşıyor şu doktora git diye terbiyesiz adam...ayy deli oldum şimdi..
çok şükür geçti bitti, 4 aya kadar gebeliğimi barış ata takip etti, 5. ayda gittim ziya çetine ve 2. kez gidişimde gayet sakin bir tonla bebekte hidrosefali ( beynin su toplaması ) olabilir fakültede başka hekime görünmekte yarar var dedi ,demek ki kendi hekimliğinede güvenmiyor , o gece geçmedi bize tabi, çok ağlattı beni, sabaha kadar hüngür hüngür ağladım,eşimde bende perişan olduk, sabah kalktık yalçın kimya'ya gittik,bilirsiniz bursanın çok meşhur prof.larından, detaylı ultrason yaptı 3 kez aldı akşama kadar ordaydım 600 lira ödedik bu arada :) sonuç bebeğim sağlıklı, beni kesmedi, ünv, gittim barış beyi buldum anlattım oda hemen aldı saolsun zaten gebeyken hiç bekletmezdi beni hemen alırdı, oda baktı hiçbirşey yok dedi anlattı güzel güzel, o zaman rahatladım işte,
canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.darısı bizlerin başına artık.sizde bi problem varmıydı.birde hamile kaldığında herhangi bi tedavi gördün mü.adet bitsin bende okumaya başlayacağım meryem suresini Allahtan ümit kesilmez
oğlum ocak 18 de doğdu 3 ayı bitti, ,bende çikolata kisti vardı, bu topiğin başlarında paylaşımlarım olmuştu ve ısrarla barış beyi tavsiye etmiştim, kistten dolayı gebe kalamıyordum, ünv.de 2 başarısız aşılamam oldu, sonra barış beyle konuştuk, ben ısrarla laporoskopi istedim,barış beyde kabul etti, 23 mart 2012 ameliyatımı yaptı, kisti aldı, 25 mayısta gebe olduğumu öğrendim,doğal yoldan oldu,sorun kistti zaten, barış bey normalde gebelik takip etmiyor ama aramız iyiydi 4. aya kadar takibini ben yapayım dedi saolsun ikili üçlü ve detaylıyı orda yaptırdım sonrada ayrıldım işte, faruk dinçşahine gittim ziya çetin vakasından sonra,çokta memnun kaldım, 37.haftamda rentıpta faruk beyle sezeryanle oğlum doğdu, darısı başınıza olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin