BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

amıınnnn ınsaallah ısteyen herkese rabbım nasıp etsın bebısı ...aslında dr memnunum sanırım gerılıyorum ve cok ıstedıgım ıcın oluyo ve zaman gectıkce sabırda tukenıyo :(( zor ıs dogrusu ...bakalım bu ayda bos gecersek zawallı kocam ayvayı yedııı :)))))))) moralımı duzeltmek ıcın cırpıncak yıne...ama yıne de hayırlısı vardır yaradanın bı bıldıgı

amıınnnn ınsaallah ısteyen herkese rabbım nasıp etsın bebısı ...aslında dr memnunum sanırım gerılıyorum ve cok ıstedıgım ıcın oluyo ve zaman gectıkce sabırda tukenıyo :(( zor ıs dogrusu ...bakalım bu ayda bos gecersek zawallı kocam ayvayı yedııı :)))))))) moralımı duzeltmek ıcın cırpıncak yıne...ama yıne de hayırlısı vardır yaradanın bı bıldıgı

bence hiç moralini bozma çok zor bi süreç ve sağlam kalmak çok zor elbet.ben her ay kırmızı kartı görünce bunda da var bi hayır diyorum.olacak Allahın izniyle ama zamanı var.eşini de kendini de yıpratma canım

Son düzenleme:
haklısın canım ama kırmızı kartı gorunce :))) ne mumkun muslukların acılmaması :(( bakalım bu ayda yok sanırsam hayırlısı bakalım vaktı ne zamanmıs ugrastıracak bızı sanırım:((

Hayatın İçinden" ana kategorisinde "Dualarımız Sizinle" forumunda "tüm dileklerimiz için kün feyekün duasını okuyalım mı?"

buraya bakın birde bu dua baya uzun ama bulamazsanız bunu da kopyalarım buraya.ben bugün bunu da okudum.aşka geldim bu ay bakalım hayırlısı

Barış beyle henüz tanışamadık, çok merak ediyorum kendisini :)
Adet olmayı bekliyorum, muhtemelen haftaya, bende tekrar tahlillerimi vereceğim. Buradan bir arkadaş 10 günü geçen tahlil istekleri için, tekrar istek yaptırmak gerekiyor dedi. Sizinde öyle bir durumunuz oldumu, merak ettim?

Evet her 10 gunde bir kayit actirmak gerek.

Ayse hanimla gorustugunde sana yaptirman icin testmi istedi anlamadim.
eger boyle iae giristeki sekreterlere kayit actirip testleri yaptirabilirsin.

Barış beyle henüz tanışamadık, çok merak ediyorum kendisini :)
Adet olmayı bekliyorum, muhtemelen haftaya, bende tekrar tahlillerimi vereceğim. Buradan bir arkadaş 10 günü geçen tahlil istekleri için, tekrar istek yaptırmak gerekiyor dedi. Sizinde öyle bir durumunuz oldumu, merak ettim?

Ilk randevum subat 27 deydi.
ve sansima adetin 2. Gunune denk gelmisti.ayni gun hormon testlerinide yaptirdim.fsh vs vs.
Tekrar girmek sorunda kalmadim.

Insallah sizde guzel bir baslangic yaparsiniz baris beyle
ben kendisini sevdim

Eger her iki tuptede agir defermmasyon varsa buyuk ihtimal cikartilir canim
ama uzulme
benim ilk iki tup bebegim sirf bu yuzden negatif sonuclanmisti.
ve laparoskopi sonrasi ilk denemede pozitif gordum.

Insallah her sey gonlune gore olsun ve hep guzel haberler ver.

inşll canım Rabbim herkesin gönlüle göre versin. bebişm olması için artık herşeye razıyım. geçen yıl laparskopi oldum ama tekrradan olmam lazım....

canım nerelerdesin.ne yaptın gittin mi bugün doktora inşallah güzel haberler almışsındır canım benim.bebiş nasıl yeni doktorun nasıl havadislerini bekliyoruz teyze olarak

Bende çok merak ediyorum ya, o yüzden açtım, ama henüz nete gelmemiş. Ceptende arayamadım, eşi felan yanındaysa diye, çekindim. İnşallah bebeğin kalp atışlarını duymuşlardır, herşey yolundadır inşallah..

iyi geceler kızlar
melekten hayır haber alırız inş.bende merak ettim.
ayetel kürsi kaç tane okunacak arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim.sizleri özledim....

kızlarr ben çokk üzgünümmm çokkk...herşey bitti...bebeğim 2 hafta geriden geliyor...keseye göre bir hafta olan fark iki haftaya çıktı :14: :14: :14: 15 nisan da 5+1 dik 6+1 DE gittiğimiz halde sadece kese görmüşdük dün bebeği ölçtü 3.3 mm 6+0 mış...dün akşam şokun etikisiyle giremedim...gece de hiçç uyumadım...bahar hanımda iyi bir doktordur mutlaka ama şahin bey gibi değil kesinlikle...sadece bebeği ölçtü keseyle ilgili bilgili vermedi zaten ultrason kağıdı da bi enteresan...çokk korkuyorummm kalp atışlarını da göremedik haliyle....7 nisanda tekrar çağırdı o zaman belli olacak dedi....şahin beye gitmelimiyimm bilmiyorum....artıkk RABBİME emanetizzz...benim için bir ayet_el kürsi okur musunuz....kürtaj olmak istemiyorummm :14: :14: :14:
:14: :14: eşim de kızıyor ne kürtajı diyee kendimi hazırlıyorum sanırım kötü sona... HER ZAMAN HER ŞEYİN HAYIRLISINI İSTEMEK LAZIM...

Son düzenleme:
kızlarr ben çokk üzgünümmm çokkk...herşey bitti...bebeğim 2 hafta geriden geliyor...keseye göre bir hafta olan fark iki haftaya çıktı :14: :14: :14: 15 nisan da 5+1 dik 6+1 DE gittiğimiz halde sadece kese görmüşdük dün bebeği ölçtü 3.3 mm 6+0 mış...dün akşam şokun etikisiyle giremedim...gece de hiçç uyumadım...bahar hanımda iyi bir doktordur mutlaka ama şahin bey gibi değil kesinlikle...sadece bebeği ölçtü keseyle ilgili bilgili vermedi zaten ultrason kağıdı da bi enteresan...çokk korkuyorummm kalp atışlarını da göremedik haliyle....7 nisanda tekrar çağırdı o zaman belli olacak dedi....şahin beye gitmelimiyimm bilmiyorum....artıkk RABBİME emanetizzz...benim için bir ayet_el kürsi okur musunuz....kürtaj olmak istemiyorummm :14: :14: :14:
:14: :14: eşim de kızıyor ne kürtajı diyee kendimi hazırlıyorum sanırım kötü sona... HER ZAMAN HER ŞEYİN HAYIRLISINI İSTEMEK LAZIM...

Canım benim moralini yüksek tut.umudunu yitirme.ben okurum senin için dua. Allah'tan gelene razıyız.rabbim neylerse güzel eyler canım aklında kalmasın bence Şahin beye git

canım benim üzülme güzel şeyler düşün doktor kürtaj dememiş ki sana niye kendini yıpratıyorsun.önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması bunu düşün.hakkında hayırlı ise 2 hafta geriden de gelse rabbim yine nasip eder değilse de veren de o alan da onun hikmetine sual olmaz.inan çok üzüldüm senin böyle üzülmene.elbette sana dua okuruz.sonu inşallah iyi olacak ama akside olsa kendini bırakma melekcim.bence ya şahin beye git yada detaylı bi vajınal ultrason çektir onda herşey net olarak çıkıyor canım.ben geçen sene dorukta çektirmiştim ziya beyin isteğiyle.birde vajinal ultrasonla baktırdın mı yoksa normal mi baktılar
dualarımız ve kalbimiz seninle

Evet her 10 gunde bir kayit actirmak gerek.

Ayse hanimla gorustugunde sana yaptirman icin testmi istedi anlamadim.
eger boyle iae giristeki sekreterlere kayit actirip testleri yaptirabilirsin.

Evet, tekrardan tahlil yaptırmamı söyledi. Öncekilerin süresi 1 yıl oldu çünkü. Elime küçük bir kağıt verdi, bununla kan verebilirsin dedi. Fakat buradaki arkadaş kan vermede sıra beklemiş, sonra 10 günü geçmiş diyerek, tekrar tüp bebeğe yollamışlar, tekrardan istek yaptırmış, ondan sordum.
Benimde kan vermeye gittiğimde 10 günü geçmiş olacak, o yüzden önce tüp bebeğe gidip, sekreterden yenilenmesini mi isteyim o zaman..

Melekle telefonda konuştum,moralini bozacak bir durum yok aslında. Sadece bebeğin gelişimi biraz geriden geliyormuş. 2 hafta kadar. Kesede bebeğide görmüşler. Doktor haftaya tekrardan çağırmış, kalp atışını duymak için. Aslında olumsuz hiç bir şey dememiş, kendisi doğal olarak evham yapıyor. Allahın izniyle kalp atışını duyacaklar, o zaman içi rahatlayacak..

Evet, tekrardan tahlil yaptırmamı söyledi. Öncekilerin süresi 1 yıl oldu çünkü. Elime küçük bir kağıt verdi, bununla kan verebilirsin dedi. Fakat buradaki arkadaş kan vermede sıra beklemiş, sonra 10 günü geçmiş diyerek, tekrar tüp bebeğe yollamışlar, tekrardan istek yaptırmış, ondan sordum.
Benimde kan vermeye gittiğimde 10 günü geçmiş olacak, o yüzden önce tüp bebeğe gidip, sekreterden yenilenmesini mi isteyim o zaman..

Canim hangi gunse tup bebek sekreterliginden kayit actir ve direk labaratuar bolumune git.
Hic direk labaratuara gidip zaman kaybetme.
Evet u.u de her bolum cok cogun ne yazikki.

Ama hafta sonuna denk gelirse yanlis bilmiyorsam acile gidip kan verebilirsin.

Insallah rabbim rast getirsin.

Canim zor bir dr gorusmesi olmus.
sakinmoralini bozma suan.
insallah kalp atislarinida duyacaksin hayirlisiyla.

Benim sahsi fikrim ayin 7 kadar beklemektense kendi dr a gitmek olurdu.

canım benim şimdi kendini üzüyorsun bişey yokken bebeğe o daha zararlı daha bugün hamile arkadaşımla konuştum onun bebek hep 10 gün geriden geliyordu bu aya kadar ( 7. aya girecek)
son gittiğinde fark azalmış 5güne düşmüş doktor doğuma kadar 5 günlük farkta kapanır demiş. hatta o arkadaşım kadınlar kulübünde gebelik bölümüne girmiyordu artık canı sıkılıyo diye bak bebişi 7 aylık oldu.
içini ferah tut her şey Allah tan ama içini rahatlatmak için şahin beye git bence de
. dualrım seninle canım

canım çok üzüldüm inşlh yanlış anlamıştır dr. bence başka uzman bir dr. daha görün muhakkak böyle söyleyip sonrdan başka dr. ile güzel bir sonuç olanları çok duyduk oyüzden melekcim inşlh bebeğin seninledir. dualrum seninle

Hayatın İçinden" ana kategorisinde "Dualarımız Sizinle" forumunda "tüm dileklerimiz için kün feyekün duasını okuyalım mı?"

buraya bakın birde bu dua baya uzun ama bulamazsanız bunu da kopyalarım buraya.ben bugün bunu da okudum.aşka geldim bu ay bakalım hayırlısı

ozalp canım ben bir tane yasin şerif okudum Allah kabul etsin

kızlar ben doktora gittim adetimin 3. günü gitmemi söyledi bu sırada endokrinolojiye de gitmeliymişim tsh 2.5 altında tutulması lazım gebelerde dedi bi de iltihap varmış onun için fitil verdi.. eşimin de spermiogram testi yaptırmasını istedi.. her hangi biir laboratuvarda yaptırabilirsiniz dedi de nerde yaptırsak ki acaba sizden yaptıran varsa nerde yaptırdığını yazarsa çok sevinirim :16:

Back
X