BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

meraba arkadaşlar bende nasipse bu adetimle tüp bebeğe başlıyorum.uludağ üniversitesinde.

meraba arkadaşlar bende nasipse bu adetimle tüp bebeğe başlıyorum.uludağ üniversitesinde.

hayırlı olsun, sonu bebişli olsun inşallahhhh:16::16::16::16::16:

Merhaba canım hadi inşallah hayırlısı bakalım :16::16: darısı bizim başımıza gelişmelerden haberdar et bizi

cümlemiz güzel haberler dönelim, bursada nüfus patlaması olsun emiiiii:54::54:

merhaba arkadaşlar

öncelikle rabbim bu çıktığımız yolda bize yardım etsin herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

bende bursadayım 28 yaşındayım 6,5 yıllık evliyim

başımdan 8 kere gebelik geçti 3 kere dış gebelik oldum sıkıntılı süreçti gerçekten rabbim birdaha vermesin 5 kerede kimyasal gebelik oldu :43::43::43::43::43::43::43:

en sonki dış gebeliğimde zübeydede 20 gün yattım dr. betül dündar dı çok iyi bir dr. gerçekten manevi olarak çok destek oldu sayesinde toparladım ameliyatsız atlattım çok sancılar çektim ve artık normal denememeye karar verdik dr. kesinlikle tüp bebek yapmalısınız dedi

ağustos 2013 te çıktım hastaneden biraz zaman geçsin dedim aralık ayında uludağ üniversitesi tüp bebek bölümünden randevu aldım 31 mart 2014 e verdiler az kaldı şükür 1 sene öncede gitmiştim oraya dosyam var inşallah fazla uzatmadan raporu verir barış bey inşallah o test bu test diye istemez çünkü sonuçta benim durumum belli bakacağız artık :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

RABBİM HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI VERSİN CÜMLEMİZE

hayırlı olsun sonu güzel olsun:49:

Merhaba canım hadi inşallah hayırlısı bakalım :16::16: darısı bizim başımıza gelişmelerden haberdar et bizi

canım nasılsın ne yaptın dosyalarını verdinmi?ben biliyosun geçen hafta çok kötüydüm negatif olunca soramadım seni şimdi görünc aklıma geldin?

merhaba arkadaşlar

öncelikle rabbim bu çıktığımız yolda bize yardım etsin herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

başımdan 8 kere gebelik geçti 3 kere dış gebelik oldum sıkıntılı süreçti gerçekten rabbim birdaha vermesin 5 kerede kimyasal gebelik oldu :43::43::43::43::43::43::43:

en sonki dış gebeliğimde zübeydede 20 gün yattım dr. betül dündar dı çok iyi bir dr. gerçekten manevi olarak çok destek oldu sayesinde toparladım ameliyatsız atlattım çok sancılar çektim ve artık normal denememeye karar verdik dr. kesinlikle tüp bebek yapmalısınız dedi

ağustos 2013 te çıktım hastaneden biraz zaman geçsin dedim aralık ayında uludağ üniversitesi tüp bebek bölümünden randevu aldım 31 mart 2014 e verdiler az kaldı şükür 1 sene öncede gitmiştim oraya dosyam var inşallah fazla uzatmadan raporu verir barış bey inşallah o test bu test diye istemez çünkü sonuçta benim durumum belli bakacağız artık :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

inşallah tez zamanda çıkar raporun, Rabbim meleğine bir an evvel kavuşturur seni

teşekkür edrim arkadaşlar işallah hamişoluruz hepimiz.5 senelik evli olcam mayısta .bi düşüğüm var .görünürde bi problem yok ama olmuyor.bakalım tüple olur işallh.

merhaba arkadaşlar

çok geçmiş olsun canım çok sıkıntılar yaşamışsın Allah bidaha yaşatmasın, bende 5 kere tüp bebek denedim ve hep yıkım malesef:(
demek sende fakülteye başladın belki bilirmiyorsundur ama söyliyim Barış hoca nisanda gidiyor fakülteden..

çok geçmiş olsun canım çok sıkıntılar yaşamışsın Allah bidaha yaşatmasın, bende 5 kere tüp bebek denedim ve hep yıkım malesef:(
demek sende fakülteye başladın belki bilirmiyorsundur ama söyliyim Barış hoca nisanda gidiyor fakülteden..
amin
rabbim kapısından boş çevirmez inşallah ümidimizi asla kaybetmeyelim

üzüldüm şimdi neden gidecekmişki tamda 31 mart artık nasıl olacaksa

mayıstı nisan mı oldu şimdi de.... ne diyelim hakkımızda hayırlısı... inşallah gelecek hekim de iyidir de, bebek hasretini dindirmemize vesile olur....

amin
rabbim kapısından boş çevirmez inşallah ümidimizi asla kaybetmeyelim

üzüldüm şimdi neden gidecekmişki tamda 31 mart artık nasıl olacaksa

inşlh, evet nisanda gidecekmiş

mayıstı nisan mı oldu şimdi de.... ne diyelim hakkımızda hayırlısı... inşallah gelecek hekim de iyidir de, bebek hasretini dindirmemize vesile olur....
zaten söylemler vardı nisan mı mayısmı kesin nisanda gidicekmiş banada ordaki sekreter arzu hn. söyledi

gerçi 1 sene önce gittiğimde 7 tane kaybım vardı o zaman rapor veremeyiz demişti bana daha sonra bi kere daha gittim asistanı vardı canlı yaşayan yoksa veriliyor demişti rapor çıkmaz diye korkuyorum

inşallah yeni gelen dr.da iyi bir insan çıkar alanında uzmandır inşallah

canım benim negatifini aldığını gördüm burdan o kadr üzüldümki ne yazsam bilemedim.işallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeşlerimize.evet barış beyde gidiyormuş bakalım nasıl ocak .işallah iyi biri daha gelir.barış bey süper bi insan

saol canım düşünmen yeter Rabbim size yaşatmasın, geçen hafta çok kötüydüm çok şükür şimdi daha iiyim,evet barış bey çok iyi insan ve ii bir hekim ama neyazıkkı gidicek fakülteden hayırlsı artık inşlh.sen ne aşamdasın?

Back
X