BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

G
Tekrar deneyeceğim ben ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum[/QUO
Günaydın canım,
aynen canım.. bakalım nisan mayıs gibi düşünüyorum ama nasip.. çok umutsuzluğa kapılıyorum nedense..
Slm canım,
Umutsuzluk yok demiştik :) herşey güzel olacak Allah ın izniyle...Bol bol dua edelim arkadaşlar...

Ben kullanmıyorum canım Sen kullanıyor musun? Bir de nerede yaptırıyorsun Tüp bebeği Bursa'da

Ben maalesef kullanıyorum canım.. günde 3 taneye izin veriyorlar ama, hiç içmesem çok daha iyi olacak..
Pembe Mavi de Nedret Hanım'a yaptırdım canım.. ikinci deneme içinde yine ona gidicem..
Öce Rabbime sonra da Nedret Hanım ve Nevin Hanım' a güveniyorum..

Ben maalesef kullanıyorum canım.. günde 3 taneye izin veriyorlar ama, hiç içmesem çok daha iyi olacak..
Pembe Mavi de Nedret Hanım'a yaptırdım canım.. ikinci deneme içinde yine ona gidicem..
Öce Rabbime sonra da Nedret Hanım ve Nevin Hanım' a güveniyorum..
Evet canım bıraksan tabi daha iyi :(Hayırlısı olsun canım ben aşılama mı yaptırmıştım orada Nevin Hanım'a

2016 da canım baya oldu ama hiç memnun kalmadım Tüp bebeğe geçelim dedi ben de Jimer'de başladım. Biraz ezbere yaptı sanki hiç bir değer ve sonuca bakılmadan.

anladım canım.. hayırlısı olsun hepimiz için.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

anladım canım.. hayırlısı olsun hepimiz için.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

Kızlar merhaba,
Sigara konusunu ilk doktora gitmeye başlayınca eşimde bende sonlandırdık..Ben zaten günde 2 yada 3 içiyordum 1 senedir içmiyoruz.. ama ben çok canım sıkıldığında bir iki kez içtim :olamaz: ... sigara çok önemli bu süreçte hiç içmesek daha iyi olur bence...Tedavi süresince hiç içmedim.. Bebişler için buna değer bence kızlar...Hepimizin Rabbim yardımcısı olsun...

Kızlar merhaba,
Sigara konusunu ilk doktora gitmeye başlayınca eşimde bende sonlandırdık..Ben zaten günde 2 yada 3 içiyordum 1 senedir içmiyoruz.. ama ben çok canım sıkıldığında bir iki kez içtim :olamaz: ... sigara çok önemli bu süreçte hiç içmesek daha iyi olur bence...Tedavi süresince hiç içmedim.. Bebişler için buna değer bence kızlar...Hepimizin Rabbim yardımcısı olsun...

canım ne güzel eşinde bırakmış sende.. Bende tedavim boyunca içmedim tatlım.. Çok canım istediğinde eşimden bir iki nefes çektim o kadar.. Negatifi görünce başladım tekrar içmeye stresten üzüntüden.. benim eşimde kullanıyor.. ve doktor günde en fazla 3 tane içebilirsiniz diyor.. bu ara inanılmaz taktım kafaya bırakıcam diye.. en azından tedaviye başlamadan bırakmak istiyorum.. haklısın tatlım evlat için değer.. aminnnnnn cümlemizin yardımcısı olsun Rabbim..

2016 da canım baya oldu ama hiç memnun kalmadım Tüp bebeğe geçelim dedi ben de Jimer'de başladım. Biraz ezbere yaptı sanki hiç bir değer ve sonuca bakılmadan.
Merhaba canım benim 2 başarısız tüp bebek denemem var doktorumu degistirip degistirmeme konunda kararsizim jimeri düşünüyorum sen memnun musun ilk denemen mi olacak

Merhaba canım benim 2 başarısız tüp bebek denemem var doktorumu degistirip degistirmeme konunda kararsizim jimeri düşünüyorum sen memnun musun ilk denemen mi olacak
Merhaba
Ben doktorumdan ve ekibinden memnunum açıkçası benim 2. denemem olacak ilk denemem kimyasal oldu. Sen nerede yaptırdın canım ?

Back
X