- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
dış görünüş ile notunu vermedimOsman hoca biraz değil baya garip bi insan evet. Ama bursaya ilk tüp bebeği getiren kendisi o bilgili olmasında kim olsun. Adam yıllarını vermiş bu işe her donanıma sahip. Dış görünüş her zaman yanıltır. Ben üç kez Uludağ Üniversitesinde tüp bebek denedim Allahta bir daha benim yolumu oraya düşürmesin. Ne yaptıkları belli değil ve hep haklılar hiç bi açıklama yok. Osman hocaya başladım insan olduğumu anladım herşeyi her seferinde en baştan en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Sana sorcak soru bile bırakmıyor adam aklını okuyo resmen. Onun o davranışına bakıp aldanmayın derim. Ne umut tacirleri var Allah aşkına yüzüne gülüp herkese aynı tedaviyi uygulayan. Ben 7 senedir uğraşıyorum Osman hoca kadar netini görmedim. Neyse o. En azında boşa ümit vermiyo. Yaptığı tedavi önemli ki benimle aynı fikirde çok insan var çünkü öncesinde nelerini gördük. Önyargı bazen yanıltabilir.
odasına girdik eşimle
direk hiçbirsey sormadan ben anlattım 4 yıldır cocugumuz olmuyor hiç korunmadık dedim
lafımı kesti , anladım eşinde sperm yok dedi
hayır sperm sayısı cok ıyı hareketi az dedim
önüne son tahlillerimizin hepsini koydum inanır mısın hiçbirine bakmadı bile
siz ne öğrenmeye geldınız dedi
dedim bizim nasıl bır yol izlememiz gerekli
durumumuz bu bu
yoldan kastın ne dedi:)
tedavi ve ücret kısmı dedim
bir de eşimde kromozom bozuklugu cıktı genetık tarama testinde onu gosterdım
pgt ile tüp bebek istiyoruz dedim
pgt ye gerek yok dedi
spermşi alırız yumurta ile birlestiririz saplıklı olursa tutunur olmazsa düşer dedi:)
pgt nin önemini bu forumdaki herkes az çok bilir ve yasımız da 38 eşimle