BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

sevket yılmaz hastahanesinde nasıl kramozom testi yaptırdınız ogrenebilirmiyim yardımcı olurmusunuz bende yaptırmak istiyorum
genetik bölümüne gittik eşimle
genetık test yaptırmak ıstıyoruz fakülteden yolladılar dedik .
eşime krmozom yapıldı
bana da ; smd -dma -pıhtılaşma ve kromozom

3 ayda cıktı sonuçlar
randevusuz genetik bölümüne gidiyorsunuz
şevket yılmazın polis okulunun ordaki pembe binasının eksi birinci katında genetik bölümü
sabah 9 da randevusuz eşle direkt gidebilirsiniz

Merhaba konuya ortadan dalmış gibi oldum kusura bakmayın ama özlem hnımdan memnun musunuz? Bende iki kez düşük yaşadım araştırmak istiyorum ama nereye gitsem bulamadım. Medicana da müzeyyen hanım araştırmaya gerek yok ikisi de farklı nedenlerle 3. De normal olur dedi sadece. Şimdi başka bir dr arayışındayım. Var mı acaba öneriniz?
Est.nedemek.Ben subatta gittim.Doc.zaten gayet bilgili bir dr.Esimle gittik o da memnun kaldı.Çözüm odaklı bir dr.
Eğer norml olur dedilerse dene cnm bisy kaybetmezsin.
İns tez zamanda gelir bebisin cnm:dua:

Est.nedemek.Ben subatta gittim.Doc.zaten gayet bilgili bir dr.Esimle gittik o da memnun kaldı.Çözüm odaklı bir dr.
Eğer norml olur dedilerse dene cnm bisy kaybetmezsin.
İns tez zamanda gelir bebisin cnm:dua:

Amin canım dileyen herkesin inşallah Rabbim kolaylaştırsın bu süreci hepimize. Müzeyyen hanımdan da memnundum o da doç. Ama ne bileyim araştırmaya gerek yok diyince kafama takıldı. Muayene ücreti ne kadardı hatırlıyor musun?

Amin canım dileyen herkesin inşallah Rabbim kolaylaştırsın bu süreci hepimize. Müzeyyen hanımdan da memnundum o da doç. Ama ne bileyim araştırmaya gerek yok diyince kafama takıldı. Muayene ücreti ne kadardı hatırlıyor musun?
Özlem hanım 150 tl.Ssk geciyor diyorlar ama cok düsmedi sanki bilemedim..3 ten sonra arastırıyorlar sonucta o da maliyetli bisey.Tüp bebekte Era testi diye bisey var mesela 1000 eur.Onun icin demistir dr gerek yok diye.

Özlem hanım 150 tl.Ssk geciyor diyorlar ama cok düsmedi sanki bilemedim..3 ten sonra arastırıyorlar sonucta o da maliyetli bisey.Tüp bebekte Era testi diye bisey var mesela 1000 eur.Onun icin demistir dr gerek yok diye.

Muhtemelen müzeyyen hnım da 200 liraydı sak anlaşması yok sanırım bu testler de tutar baya sanırım. Bakalım hayırlısı olaun hakkımızda inşallah teşekkür ediyorum cevaplarınız için :)

Merhaba
Kromozom bozuklugu nasıl oldu?

mesajınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın.. Döllenme esnasında normal bölünmeler olmadı.. yani transfer edilse bile sağlıklı bir bebek olmayacaktı.. çok ilaç kullanımından da olabiliyor, yumurta ya da sperm kalitesizliğinden olabiliyor bir de anne baba adayından birinde kromozom bozukluğu varsa ondan da olabiliyor.. benim yumurta kalitem kötü o yüzden oldu canım.. kısmetse 29 haziranda tekrar başlayacağım tedaviye..

mesajınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın.. Döllenme esnasında normal bölünmeler olmadı.. yani transfer edilse bile sağlıklı bir bebek olmayacaktı.. çok ilaç kullanımından da olabiliyor, yumurta ya da sperm kalitesizliğinden olabiliyor bir de anne baba adayından birinde kromozom bozukluğu varsa ondan da olabiliyor.. benim yumurta kalitem kötü o yüzden oldu canım.. kısmetse 29 haziranda tekrar başlayacağım tedaviye..
hım sizdeki bozukluk ile bizdeki farklı sanırım
bizde de eşim kan testı verınce kandan eşimde 47xyyy sorunu cıktı

sizdeki ile bizdeki aynı sey değil aladıgım kadarı ile .

inşallah bu sefer sonucunuz güzel olur

inşallah canım.. benim kromozom testimde bir sıkıntı çıkmadı.. Eşim bir önceki evliliğinden sağlıklı bir çocuğu olduğu için yaptırmak istemedi.. kasım ayında denemiştim kısmet değilmiş.. bakalım bu seferki nasıl olacak..

Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

canım sen naptın başladın mı suat bey de tedaviye

inşallah canım.. benim kromozom testimde bir sıkıntı çıkmadı.. Eşim bir önceki evliliğinden sağlıklı bir çocuğu olduğu için yaptırmak istemedi.. kasım ayında denemiştim kısmet değilmiş.. bakalım bu seferki nasıl olacak..

Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
amin amin
gerçekten cok zor işler
allah hepimize karşılığını versın ınsallah :(

daha var canım benim bayramdan 5 gün sonra yaklaşık
Ne güzel ya
Benim 7 hazirandi aksilik gecikti bugun oldum
İğne ilaç vs yazsa sıkısıklık alamam yaın sabah da tatile gidiyorduk
Çok ters zamanda oldum
Fakülteden raporum da var çünkü
İlaçları raporlu almam gerek ama onun için de fakülte receteyi imzalayacakmıs
Bugun gecti yani
Senin bayram snrası olman cok güzel