BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

inşallah canım biz sorunu eşimde sanıyorduk 1 yıl önce bir sperm testi verdi şevket yılmaz çok feci koşullarda hızı düşük sayısı az çıkmıştı bana hiçbir doktor şimdiye kadar bişi demedi herkesin dediği çok süper çok iyi durumda vs.

2 ay önce nuray hanım a gittim jimer e muayeneden sonra bana yumrtalıkların çok tembel dedi şok oldum ben sonra benden hormon testleri amh testi eşimden spermiyogram istedi eşimin testi süper çıktı benim hormonlarda çok güzel ama amh 0,70 çıkınca ikinci şoku yaşadık aşılama yapalım dedi ama eşim vakit kaybetmek istemediği için tüp bebek isteyince bizi suat bey e yönlendirdi ve maceramız başladı sayılır hayırlısı hepimizin hakkında

bizde herşey normal gözüküyor o daha kötü biliyomusun sorun olmadıgı için tedavi bulamıyoruz. pıhtılaşma cıktı bende bundan önce kalbi durdu kürtaj oldum aylarca adet olmadım sonra bi operasyon daha oldum ve sonra adetlerim normale döndü o zamandan beride 7 ay oldu hala birşey yok amh 1.84 cıktı biosteron verdi hsg de temiz cıktı bakalım bu hafta histeroskopi olucam sonra karar vericez napıcağımza

bizde herşey normal gözüküyor o daha kötü biliyomusun sorun olmadıgı için tedavi bulamıyoruz. pıhtılaşma cıktı bende bundan önce kalbi durdu kürtaj oldum aylarca adet olmadım sonra bi operasyon daha oldum ve sonra adetlerim normale döndü o zamandan beride 7 ay oldu hala birşey yok amh 1.84 cıktı biosteron verdi hsg de temiz cıktı bakalım bu hafta histeroskopi olucam sonra karar vericez napıcağımza
aynen sorun olmaması daha kötü insan ne yapacağını bilemiyor eskiden bize de eşimin değerleriyle olurdu aslında diye yorum yapıyordu doktorlar tam sınırdaydı değerleri bizde deneyip duruyorduk bende sorun yok diye 2,5 yıl oldu hala bişi olmayınca özel hastaneye gideyim dedim iyiki de gitmişim boş yere oyalandık sizde de bir yerde bir sorun vardır mutlaka inşallah olur bebeklerimiz hayırla sağlıkla canım

Opudayken eşinden de sperm örneği alıyorlar toplandığı gün yapılıyor işlem
bize opudayken alınacak diye belirtilmedi
opü ne zaman olur onu da yarın söylerler sanırım .
bunda da 3-5 gün erkekler için şart var mı ?
sperm verme olayında yani

aynen sorun olmaması daha kötü insan ne yapacağını bilemiyor eskiden bize de eşimin değerleriyle olurdu aslında diye yorum yapıyordu doktorlar tam sınırdaydı değerleri bizde deneyip duruyorduk bende sorun yok diye 2,5 yıl oldu hala bişi olmayınca özel hastaneye gideyim dedim iyiki de gitmişim boş yere oyalandık sizde de bir yerde bir sorun vardır mutlaka inşallah olur bebeklerimiz hayırla sağlıkla canım
sen gittin mi canım muayeneye?

yarın kontrolüm var
iğneler artık canımı yakmaya başladı biraz
bakalım yarın kontrolde ne diyecek

erkeğin spermini ne zaman alıp yumurta ile birleştiriyorlar opüden ne kadar snr yani=?
Sen opuda iken eşin sperm verecek ertesi gün döllenme ile bilgi veriyorlar canım

bize opudayken alınacak diye belirtilmedi
opü ne zaman olur onu da yarın söylerler sanırım .
bunda da 3-5 gün erkekler için şart var mı ?
sperm verme olayında yani
3 gün pehriz istenmişti daha vakit varsa 3 gün kala kendi bosaltsin dendi

bana ct opu olabilirsin dendi
o zaman bu gece olsa iyi dimi
pazar derlerse yarın birdaha olur :KK70:

İğne kullanma aşamasında ilişki yasak mı
bize hıc bahsetmedıler
Enfeksiyon riskine karşı önermiyorlar canım ilişkiyi kontrole yarın gideceksen sor doktora ya da hemşiresine

Gittim canım alttan muayene etti yumurtalıklarıma baktı cumartesi gününe de histeroskopi için randevu aldı cumartesi 11 de orda olucaz
allah allah
bende neden histeroskopiyi opu ile yapacak ki

sende direkt tedaviye baslamamıs

ben de ct histeroskopi olabilirim

Back
X