BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Güvenmemekte haklisin ztn iyi yapmışsın cnm inş pgt ten iyi sonuç alırsınız benmde son 1 hakkım var onuda unide yaptırmakta çok kararsız kaldım aslnda yaptırmak istemiyorm ama özelde yaptrcakta imkanım yok malesf
Senin icine sinmeyen ne oldu fakulte hususunda?
Ozelde raporla az da olsa uyguna geliyor aslinda
Bana 5700 tl lik ilac verdi jimeer
Raporla 1100 tl ye aldik

Senin icine sinmeyen ne oldu fakulte hususunda?
Ozelde raporla az da olsa uyguna geliyor aslinda
Bana 5700 tl lik ilac verdi jimeer
Raporla 1100 tl ye aldik
Benim transfer sırasında çok agrım oldu bayıldım hatta ikinci transferde söyledim çok agrım oluyor narkoz verin diye dinlemediler denediler ağrıdan fenalstim transferi ertelediler snra bayıltarak yaptılar dha bi çok seyde dinlemiyorlar ztn hep aynı tedaviyi uyguluyor oyuzden istemiyorm cnm. Iyimis genede inşallah iyi gelir burası ve hamile kalrsn

Benim transfer sırasında çok agrım oldu bayıldım hatta ikinci transferde söyledim çok agrım oluyor narkoz verin diye dinlemediler denediler ağrıdan fenalstim transferi ertelediler snra bayıltarak yaptılar dha bi çok seyde dinlemiyorlar ztn hep aynı tedaviyi uyguluyor oyuzden istemiyorm cnm. Iyimis genede inşallah iyi gelir burası ve hamile kalrsn
Aa ciddi misin cok uzuldum
Bana da hic bilgi vermediler o canimi sikti biraz
Asilamada ne sorsam ne yapacaksin dediler
Bir de ikinci asilamami pz gunu oldum
Dr catala yatirdi spekulum u takti
Bidakika geliyorum dedi gidis o gidis
O sekilde 10 dakika beklemisimdir cok gerildm

Ben oldum canım ağrı sızı bişi yok güzel geçti hastaneden çok memnun kaldım çok güzel ilgilendiler
Bende bugun oldum ağrıkesicinin etkisi geçince biraz ağrım oldu ama ilaç içtim tekrar suan iyiyim benim rahim ağzını genişletmiş birde şekli biraz içe dönüktü onu düzeltmiş ha bide parça alıp patalojiye göndermiş onu anlamadm tam

Bende bugun oldum ağrıkesicinin etkisi geçince biraz ağrım oldu ama ilaç içtim tekrar suan iyiyim benim rahim ağzını genişletmiş birde şekli biraz içe dönüktü onu düzeltmiş ha bide parça alıp patalojiye göndermiş onu anlamadm tam
Bana bi sorun yoktu çizik atıp uyardım sadece dedi hayırlısı olsun bakalım

Ben de yarin olacagim
Cok korkuyorum
Ayni zamanda opu de yarin

Aa ciddi misin cok uzuldum
Bana da hic bilgi vermediler o canimi sikti biraz
Asilamada ne sorsam ne yapacaksin dediler
Bir de ikinci asilamami pz gunu oldum
Dr catala yatirdi spekulum u takti
Bidakika geliyorum dedi gidis o gidis
O sekilde 10 dakika beklemisimdir cok gerildm
Bende başkalarından çok şeyse duydum ztn hepsini Allah'a havale ettim benide muayene de masada çok bekletmislerdi. Sen onları unut smdi bu tedavin nasl gidiyr

Back
X