Yok gıtmedık varıkosel erkeklerde bacaklarda olan varıs testıslerde oluyormuş damar genişlemesı sıcaklıgı artırıyormuş ve sperm sekıl sayı bozuyormuşHiç uludağ üniversitesi hastanesine gittiniz mi varıkosel demek ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gıtmedık varıkosel erkeklerde bacaklarda olan varıs testıslerde oluyormuş damar genişlemesı sıcaklıgı artırıyormuş ve sperm sekıl sayı bozuyormuşHiç uludağ üniversitesi hastanesine gittiniz mi varıkosel demek ne demek
İsterseniz bi gidin derim biraz randevuyu geç veriyorlar amaYok gıtmedık varıkosel erkeklerde bacaklarda olan varıs testıslerde oluyormuş damar genişlemesı sıcaklıgı artırıyormuş ve sperm sekıl sayı bozuyormuş
Burhan coşkun varmış doc yarın için randevu alabıldım şükür teskederım acaba doktor nasılİsterseniz bi gidin derim biraz randevuyu geç veriyorlar ama
Bilmiyorum ki canım hangi hastaneden aldınBurhan coşkun varmış doc yarın için randevu alabıldım şükür teskederım acaba doktor nasıl
Uludag üniversıteBilmiyorum ki canım hangi hastaneden aldın
AA iyi erken randevu bulabilmene sevindim doğru yer orası bunaltıcı sıra oluyor ama napcan herşey bebek içinUludag üniversıte
merhaba biz de bugün gittik mete.beye aynı şeyi bize.de yaptı . eşim gitti almış ilaçları bir baktım 500 tl sonra.jinemed den randevu falan aldırdı. kimseye güvenemiyorum ve benim.de.icime sinmedi.danisikli dovus gibi.kime guvenicez siz naptınız merak ettim.Bizde ona gıttı bızıde dırek jenemed yonlendırdı ve bı medıkalden ilac önerdı pek içüme sınmedı
Biz üniversitede doc burhan çoşkun da ameliyat olcaz inşAllah ,, mete beyın hastasıyla görüştüm varıkosel ameliyat olmuşlar fayda görmemişler , güven sevim , soner çoban ismet yavaşcaoğlunu da önerdıler eşim burhan beye ısınmış onda olalım dedık hastasıyla görüştük mutlu haberı 4 ayda almışlar, sıner çoban hastasıyla görüştük onlarda 5 ayda almışlar sızde bu doktorları bi arastırınmerhaba biz de bugün gittik mete.beye aynı şeyi bize.de yaptı . eşim gitti almış ilaçları bir baktım 500 tl sonra.jinemed den randevu falan aldırdı. kimseye güvenemiyorum ve benim.de.icime sinmedi.danisikli dovus gibi.kime guvenicez siz naptınız merak ettim.
merhaba, bizde 1 senedir çocuk istiyoruz eşimin sayımları biraz kötü çıkmıştı onun için gittik çok şükür varikosel yok ama ilaçları kitledi sağolsun. neyse sonuçta tup bebek yaptiricam önümüzdeki ay jinemed mi soranus mu karar veremedim maalesef . umarım herkesin hakkında hayırlısı olur siz ameliyatı ne zaman olacaksınız ? inşallah biz de tez zamanda alicaz o güzel haberleri.Biz üniversitede doc burhan çoşkun da ameliyat olcaz inşAllah ,, mete beyın hastasıyla görüştüm varıkosel ameliyat olmuşlar fayda görmemişler , güven sevim , soner çoban ismet yavaşcaoğlunu da önerdıler eşim burhan beye ısınmış onda olalım dedık hastasıyla görüştük mutlu haberı 4 ayda almışlar, sıner çoban hastasıyla görüştük onlarda 5 ayda almışlar sızde bu doktorları bi arastırın
ya anlamıyorum acaba bir an önce yapılsın diye mi böyle söylüyorlar benim 2.34 onu da düşük buldu yasim 31 2.5 altinu dusuk buluyormus senin 2.95e neden düşük dedi anlamadım gayet iyi hatta 2.34 benim yaşıma göre de iyi . daha yeni başladım maceraya ama yoruldum resmenMurat beyde benım amh 2,95 dı dusuk buldu sonra ögrendımkı en ıdeal mış o yuzden bıraz gerıcektım o şubeden kendı mi sızde sorun neydı morfolojı baska
merhaba öncellikle hayırlı olsun sağlıkla kucağiniza alın insallah=) . siz memnun musunuz jinemedden ? ben de önümüzdeki ay gidicem tup bebek için ama soranus mu jinemed mi kadar veremedim . eşim jinemed e daha yakın . jinemed icin görüşleriniz onemli bir de ilk denemeyi nerde yaptirmistiniz ?Bizi de oraya yönlendirdi.gittik sperm testi yaptırdık.orayı görünce ben tüp bebek fln yapamam demiştim.ve ben orda 2.denememi yaptırdım,tuttu.İnsan hayatta büyük konuşmayacak.Nasibim ordaymış
Çok teşekkürler,amin inşallah :) ben ilk denememi bahçecide yaptırdım.oraya göre çok memnun kaldım.orası aşırı kalabalık.her işlem için bekleniyor.jinemedde de bekliyorsunuz biraz.ama bir işleminiz varsa bekletmiyorlar genelde.örneğin transfer.ben bahçecide çok kalabalıktı diye 2 saatte alındım transfere.jinemedde suyu içip tam sıkışamamıştım bile transfere girerken:) embriyoloğu da iyi deniyordu.o yüzden tercih ettim.merhaba öncellikle hayırlı olsun sağlıkla kucağiniza alın insallah=) . siz memnun musunuz jinemedden ? ben de önümüzdeki ay gidicem tup bebek için ama soranus mu jinemed mi kadar veremedim . eşim jinemed e daha yakın . jinemed icin görüşleriniz onemli bir de ilk denemeyi nerde yaptirmistiniz ?
Mete beyden çok memnunuz eşimi o ameliyat etti varikosel vardı eşimde tavsiye ederiz mete beyi..Biz bir kere mete kilciler e gitmiştik.tüp bebeğe yönlendirmişti gerçi.nette baya yorum var ona göre gitmiştik
hadi hayırlısı muhtemelen oraya gidicez biz de ne kadarlık oldu sizin bebekÇok teşekkürler,amin inşallah :) ben ilk denememi bahçecide yaptırdım.oraya göre çok memnun kaldım.orası aşırı kalabalık.her işlem için bekleniyor.jinemedde de bekliyorsunuz biraz.ama bir işleminiz varsa bekletmiyorlar genelde.örneğin transfer.ben bahçecide çok kalabalıktı diye 2 saatte alındım transfere.jinemedde suyu içip tam sıkışamamıştım bile transfere girerken:) embriyoloğu da iyi deniyordu.o yüzden tercih ettim.
Hayırlısı olsun arkadaşım.14+5 oldu.inşallah kucağımıza almak da nasip olurhadi hayırlısı muhtemelen oraya gidicez biz de ne kadarlık oldu sizin bebek
Mete bey bızı dırek tüp bebek jenemed yonlendırdı pek memnun kalmadımMete beyden çok memnunuz eşimi o ameliyat etti varikosel vardı eşimde tavsiye ederiz mete beyi..
Hemen tüp bebek yaptıralım dıye vazcaymıyalım dıye strese gırmiştım sonra ögrendımkı bnımkı cok ıymiş ve kendısıne ingstramdan artım 2,95 ıyımı dıye evet ıyı bı sene sonra bıdaha baktırın dedıya anlamıyorum acaba bir an önce yapılsın diye mi böyle söylüyorlar benim 2.34 onu da düşük buldu yasim 31 2.5 altinu dusuk buluyormus senin 2.95e neden düşük dedi anlamadım gayet iyi hatta 2.34 benim yaşıma göre de iyi . daha yeni başladım maceraya ama yoruldum resmen
Merhaba tüp bebek veya aşılama için nereye gıttınızya anlamıyorum acaba bir an önce yapılsın diye mi böyle söylüyorlar benim 2.34 onu da düşük buldu yasim 31 2.5 altinu dusuk buluyormus senin 2.95e neden düşük dedi anlamadım gayet iyi hatta 2.34 benim yaşıma göre de iyi . daha yeni başladım maceraya ama yoruldum resmen
merhaba soranus a gittimMerhaba tüp bebek veya aşılama için nereye gıttınız