Anliyorum canim, bu süreçte sabırlı olmamız gerekiyor, bende 4 sene olacak hiç gebelik olmadi. En azından senin tutuyor

ne bilim buna da sevinmek gerek diye düşünüyorum.bazen bıraksam mi çocuk işini diyorum ama gönül müsade etmiyor. Regl öncesi hormonlardan muhtemelen buhran yaşıyorum resmen neden olmuyor diye, regil öncesi ve ilk regl günlerimde dahil hep çocuk için ne yapabilirim diye düşünerek geçiyor genelde veya durduk yere ağlamakla..
Tüp bebek tedavisi olsun ilaçları olsun ciddi paralar ya tutmaz ise bu sefer daha çok üzülecem diye sıkıntıya giriyosun..
Hiç zorluk çekmeden çocuğu olanlara özeniyorum artık. Ama kısmet diyip vardır Allah in bir bildiği veya vardır karar verdiği bir zaman diyip kendimi rahatlatıyorum ama regl öncesi pek işlemiyor

neyse Uludağ da süreç biraz uzun sürer ama Doktorlar özel gibi çok çok ilgili değil ama devlet olmasina rağmen iyi ve kibarlar belki kısmetin ordadır bilemezsin, ayrıca düşük oluyorsa bu kromozom, genetik testler falan var ondan iste doktordan veya ne gerekli ise, düşüğün olduğu için belki sana farkli ilaç takviyeleri verirler