Bursa'da çevrem olmadığı için fotoğraf çekimi yapamıyorum :( yardım

gamzeyankin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
6
0
30
Merhaba Kadınlar Kulubü üyeleri,

Ben Bursa'da yaşıyorum Bursa'ya taşınalı 2 sene oldu, çevrem yok ve fotoğraf çekimi için model bulmakta zorlanıyorum. Bu uzun süre içerisinde bir çok dergi okudum birçok fotoğraf izledim, fotoğraf işleme konusunda kendimi geliştirdim. Artık fotoğraf çekmeye başlamak, kafamın içindeki tasarımları gerçekleştirmek istiyorum. Bursa'da yaşayan gönüllü bayan modellere ihtiyacım var, tanıdığınız biri olursa ya da siz gönüllüyseniz bana ulaşmanızı istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Öncelikle aynı konuyu 3 kez açmak yasak,ceza alabilirsiniz.
Konunuza gelecek olursak ''gönüllü'' derken maddi bir karşılığı olmayacağını mı kastettiniz?

Bursa'da değilim ama sana doğa fotoğrafları çekebileceğin çok güzel bir yer önerebilirim. Gölyazı harika bir yer, gittin mi bilmiyorum. Ben aşık olmuştum. Özellikle güneş doğarken.

Öncelikle aynı konuyu 3 kez açmak yasak,ceza alabilirsiniz.
Konunuza gelecek olursak ''gönüllü'' derken maddi bir karşılığı olmayacağını mı kastettiniz?

evet maddi karşılığı yok, ben profesyonel bir model aramıyorum. ücrette istemiyorum ücrette talep etmiyorum.

Bursa'da değilim ama sana doğa fotoğrafları çekebileceğin çok güzel bir yer önerebilirim. Gölyazı harika bir yer, gittin mi bilmiyorum. Ben aşık olmuştum. Özellikle güneş doğarken.

Evet Gölyazı muhteşem bir yer ama ben modelle çalışmak istiyorum doğa fotoğrafı, kedi, böcek çekmekten bunaldım. sürreal çalışmalar yapmak istiyorum ve modele ihtiyacım var :)

Çevre edinene kadar ağaçları, arıları, kelebenkleri deneyin kuzum siz de. Makro falan.

Denemem mi hiç. ama değişik şeyler yapmak istiyorum artık. 2 sene oldu Bursa'ya geleli daha çevre edinmedim yoldan birini çeviripte gel seni bi çekeyim modelim olda diyemiyorum :KK70:

X