Bursa'da doğum

kc82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
9
0
86
Bursa
merhaba arkadaslar 22+3 günlük hamileyim,bursadaki özel hastanelerde doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı paylaşırsanız sevinirim...

canım bursada bende doktor arıyorum medikal parka gidiyorum orda normal doğum 500 ytl sezeryan 750 ytlmiş ama oda parası fazla tutuyormuş yatak ve yemek parası alıyorlmış birde küveze alındığını düşün bebeğinin en az bir hafta çıkamazsın ve küvez parasıda var o yüzden ben zübeyde hanıma gitmeye karar verdim ama doktorlar hakkında bilgim yok

ben jimere gidiyorum
ssk ile anlasma yaptı
normal dogum 250 sezeryan 400ytl
ben tavsiye ederim size
benim doktorum ahmet yılmaz
bayan doktorda var düşünün bence

ben jimere gidiyorum
ssk ile anlasma yaptı
normal dogum 250 sezeryan 400ytl
ben tavsiye ederim size
benim doktorum ahmet yılmaz
bayan doktorda var düşünün bence

gercekten mi ?sezeryan için 400 ytl iyi bir fiyat bence .. ben acıbademi duymustum 4.750 sadece dogum fiyatı ...çok pahalı yani...
o zaman jimeri dusunmekte fayda var .. tesekkürler smiter
konur ya da bahar ile ilgili bilgisi olan var mı?

sema43 benim doktorum cenk askalli sevket yılmazın doktoru ve çok memnunum kendisinden...
ben muayenehanesine gidiyorum çekirgede tavsiye ederim..

Ben tedavi oluyorum faruk dinçşahin dr um ama cenk aşkalliyi çok duydum iyi bi doktor die.

bende doktor arıyorum cenk aşkalliyi duymuştum zübeyde hanımdan tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler

ayrıca cenk aşkali ilk doktorumdu ve boş gebelik teşhisini bize söylemedi çok umutlandık meğer bebeğim yokmuş
ve çok sesiz biri hiç bi bilgi vermiyo insana bizi bilinçlendire bilecek bi doktor lazım bence

Gerçekten artık şöyle ii bi doktor bulmak çok zor hepsi merhametsiz sadece para onlar için ki artık nedense para bile geçmiyo özeline gidiyosun umursamıyolar hastaları çok ya senin için çok özel olan bi şey onlar için önemsiz 2 tane doktora gittim 2 side aynı arkadaşlar..

cenk ten bahsedıyorum saglıklı bebegıme sakat dıyıp amnıo sentez yaptı ve erken dogum yaptım tehlıkelı oldugunu bıle bıle yaptı bunu

evet bende hiç beğenmedim umursamıyor hiç insanı ben hala doktor arıyorum bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar

bende hep cenk beyı cok ıyı duymuştum şaşırdım ben jale gurlulere gıdıyorum cok memnunum ama benım ıkız o yuzden cok korkuyorum erken dogum olayından falan Allahım hepımıze hayırlısıyla anne olmayı nasıp etsın

Seherim seninle daha öncede konuşmuştuk ben ilk tedavimde jale gürlülerden memnun kaldım şimdide ona gidiyorum tedavi için tedavisinden memnunum ama gebelikte istediğim ilgi yoktu bi an önce göndermek istermiş gibi davranıyo bazı şeyleri söylemiyo yapmaya devam et dio baştan yap demesi lazımken yapmaya devam dio mesela bilmiyorum sana nasıl davranıyo ?korkutmak istemiyorum çok dikkatli ol benimde ikizdi günahını almak istemiyorum ama doğum yapmadan 1 hafta önce gittim jaleye anlamadı (yinede bilmiyorum belki sonradan oldu) erken dğumum lütfen anlattım moralini bozma sen memnunsan devam et tamam cnm

DIKKAT ET GULUM bız bu meleklerı kolay bulmamıstık ben 3 seneden sonra bulmustum daha 1 ay oldu erken dogum yaptım ve melegım uctu gıttısenağlama

peki aranızda feride avdıcı hakkında bilgisi olan varmı pembe mavideymiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…