kızlar, dün ahmet yılmaza gittim , jimere, herkes methediyor ama ben memnun kalmadım, ben ilaç kullanıyorum riskli hamileliğim, yüzümüze işte zeka özürü olabir şu olabir bu olabilir, muayenehaneme gelin orda bakayım, ben ağlayarak çıktım odasından , oğlumuz oalcakmış sevinemedim bile
özel hastanede biel muayenesine çağırıyorlar, bu kadar paracı olmuş doktorlar
Ben doğumevinde Meral Sözer'e gidiyorum,çok memnunum doktorumdan,çok ilgili,güleryüzlü.Doğumumuda kısmetse doğumevinde yapıcam epidural sezeryan olursa doktorumda girer zaten.İnş. yani.Normal için korkuyorum ne yalan söyliyim ebelerden falan ama kısmet yinede
Ben de hamilelik için tedavi aşamasındayım. Benim doktorum Acıbadem Hastanesinden Cemile Hanım. Anladığım kadarıyla oraya giden hiç yok. Ben kesinlikle çok memnunum ve tavsiye ediyorum. Hem deneyimli bir doktor kafamda soru işareti kalmıyor hem de beni psiklojik olarak rahatlatıyor.
arkadaşlar gülin okan sgklıya bakıyor bilginiz olsun.
jimerde şimdilik doğum fiyatları şimdilik oldukça uygun, 300-500 arası fakat yakında değişecekmiş ve ortalama 1500 tl den bahsediyorlar yani net bu durum yok. ben 7 haftalık hamileyim doğum yapacağım güne kadar kimbilir neler değişecek o gün geldiğinde de paniklemek istemiyorum.kontrollere gittiğim yerde doğum yapmak istiyorum..2 kez jimere gittim ama pek içime sinmiyor, ne yapacağımı bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?