Bursa'da doğum

canım çok üzüldüm. inşallah sorunsuz geçer hamileliğin..Ahmet beyin de böyle olumsuz bir yönü var demekki..muayenehaneye çağırmasına şaşırdım açıkçası, çok saçma bi teklif gibi geldi banafisfisfis

kızlar ende 6 haftalık hamileyim ve bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum çokda memnunum ama şöle bi konuya vardım dr hamilelelik çok yeni olduğunda pek olumlu konuşmayı sevmiyorlar kötü yönleride sölüyolar tahminimce ama zuhal hanımdan çok memnunum bide nagihan var oda oda çok ii arkadaşım gidiyo normal doğum 360 sezeryan 400 diye duydum

kızlar ben nigar gülere devam ediyorum, çok iyi bir doktor, ama doğuma yüksek fiyat isterlerse , doğumevine giderim

merhaba arkadaşlar, bende Bursada doğum yapmak istiyorum. Medical park ya da jimer'i düşünüyorum. Sizce hangi hastane ve önerebileceğiniz doktor var mı ? Murat Arslan ve Faruk Dinçşahin'i duydum. Tecrübesi olan var mı?

Ben doğumevinde Meral Sözer'e gidiyorum,çok memnunum doktorumdan,çok ilgili,güleryüzlü.Doğumumuda kısmetse doğumevinde yapıcam epidural sezeryan olursa doktorumda girer zaten.İnş. yani.Normal için korkuyorum ne yalan söyliyim ebelerden falan ama kısmet yinede

benim dr um da zübeydehanımda dr özer kutlu. ben de çok memnunum kendisinden. henüz doğum konusunu konuşmadık, ben de epidural istiyorum ama zübeydehanımda epidural sezeryan olmuyormuş falan diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum tabi. sen dr unla konuştunmu bu konuyu canım. bir de zübeydehanımda hasta odaları 3-4 kişilik falanmış biraz da bu düşündürüyor beni. gerçi en fazla 1-2 gece yatılır ama yine de insan düşünüyor.

Ben de hamilelik için tedavi aşamasındayım. Benim doktorum Acıbadem Hastanesinden Cemile Hanım. Anladığım kadarıyla oraya giden hiç yok. Ben kesinlikle çok memnunum ve tavsiye ediyorum. Hem deneyimli bir doktor kafamda soru işareti kalmıyor hem de beni psiklojik olarak rahatlatıyor.

ben cok arastırdım zubeydeyı begenmedım hıjyenık degıl.jımerın artık ssk ıle anlasmalı yok ucretlerı pahalı.doruka gıdıyorum.orda normal dogum ssk lı ya bagkura vb. 500tl sezeryan 1100..ayrıca hersey dahıl özel oda muayene falan..bence doruk derım..

canım jimer hastanesini çok söylüyorlar. hem çok temizmiş hemde ssk lılara bakıyorlar

oh be bende hiç acıbademe giden yok mu diye düşündüm ve benimde doktorumda cemile alçay bir doktor bukadar mı mükemmel olur ya.Gözlerinin içi gülüyor ve çok tecrübeli.Tavsiye ediyorum

arkadaslar dogumuma cok az bir sure kaldı ve hala hangi hastanede dogum yapacagımı bilmiyorum . jimerin ssksız epidural normal veya sezaryan fiyatlarını bilen var mı ? bi de bu ay boyunca jimer dolu demiş doktor dogru mu ? acill cevap yazarsanız sevinirim kafam çok karısık

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar dogumuma cok az bir sure kaldı ve hala hangi hastanede dogum yapacagımı bilmiyorum . jimerin ssksız epidural normal veya sezaryan fiyatlarını bilen var mı ? bi de bu ay boyunca jimer dolu demiş doktor dogru mu ? acill cevap yazarsanız sevinirim kafam çok karısık

Merhaba arkadaşlar,
Benim doktorum jimerden Faruk Dinçşahin.Doğumumu jimerde yapmak istiyorum ama aynı doktorla devam etmek istediğimden emin değilim. 19 haftalık hamileyim. Özel sigortam var.Faruk beyin çok sayıda hastası var ve bu yüzden randevu saatleri hep sarkıyor.Muayenelerim maksimum 10 dakika sürüyor, ultrasonla olan kısmı 5 dakikayı bile bulmuyor. Sizce bu normal mi?
Jimerde Gülin Okan var, sgklı hastalara bakmıyor.Gülin hanmla mı devam etsem diyorum.Annem 1-2 kere gitmişti kendisine.ilgili ve sıcak davranmıştı ama başka da birşey bilmiyorum.Gülin hanım hakkında duyumları olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Arkadaşım zübeydeden Selçuk beye gidiyor ve çok memnunmuş, ultrasonda uzun süre bebeği inceliyormuş.Acaba bebek büyüdükçe daha uzun süre mi inceliyorlar?

Canım Gülin Okan benim görümcemin doktoru, hamileyken bebeği kurtarırım ama seni kurtaramam demiş, yani düşünsene doğuma giderken psikolojiyi, ama şimdi maşallah oda iyi çocuklarda
Ben olsam gitmezdim , Bende Hayat Hastanesi Nigar hanıma gidiyorum , doktorumdan çok memnunum ama hastane hakkında tereddütlerim var

jimerde şimdilik doğum fiyatları şimdilik oldukça uygun, 300-500 arası fakat yakında değişecekmiş ve ortalama 1500 tl den bahsediyorlar yani net bu durum yok. ben 7 haftalık hamileyim doğum yapacağım güne kadar kimbilir neler değişecek o gün geldiğinde de paniklemek istemiyorum.kontrollere gittiğim yerde doğum yapmak istiyorum..2 kez jimere gittim ama pek içime sinmiyor, ne yapacağımı bilemiyorum..

arkadaşlar gülin okan sgklıya bakıyor bilginiz olsun.

Dün hastanedeydim. Gülin hanım diğer doktorlar kadar yoğun değilse ona geçeyim dedim.O da diğer doktorlar kadar yoğunmuş. Günde 5 kadar sgklıya bakıyormuş,onlar da eski hastaları olduğu için.

çekirge doruk hastanesinde takip olmayı daha istikrarlı buluyorum.jimer kampanya yapıyor ve fiyatlaar bu nedenle uygunmuş.yani değişebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…