kızlar bende doktor araştırması içindeyim hamile değilim ama kalıcı bir doktorum olsun istiyorum daha önce jale gürlüere gittim o zaman benimle çok ilglilenmişti çok memnun kalmıştım şimdi pembe mavideymiş sanırım jimerde ortaklığı varmış diye duydum jimerde muayne ediyomu bilmiyorum
jale hanımın jimerde ortaklığı var ama orda hasta kabul etmiyor pembemavide hastalarına bakıyor ama doğumu illede jimerde yapçam diyorsan doğum parasını ve doktor parasını ayrı ayrı ödemek zorundasın ben sormuştum yani jimerle bi ilişiği kalmadı o açıdan
sağol canım ben evime yakın olduğu için jimer istemiştim ama doktor daha önemli jale hanımdanda herkes memnun pembe mavide fiyatlar nasılki ssklıyım
bende jale hanım ordayken oraya gidiyordum
şimdi pembemaviye devam ediyorum
muayene ücreti 100 ytl ssk yok malesef
ben ayda 2 kere gidiyorum 100 ytl veriyorum
doğumu tam olarak bilmiyorum ama sanırım 1,500 ve civarıdır
gülcan satır hakkında bilgisi olan varmı şevket yılmazın doktoru
şu an zübeydehanım dr larından özer kutluya gidiyorum. o da çok iyi, bilgili ve tecrübeli bir dr ama bazı kişiler kendisini soğuk buluyor. benim için yaptığı iş ve tecrübesi daha önemli zaten. soğuk olması hiç önemli değil. çok güleryüzlü olup hastayı 5 dak.da başından savan dr lardan çok daha iyidir bence. tabi herkesin kendi tercihi.
özer kutlu'yu soğuk bulan kişi ben oluyorum herhalde:1rolleyes:vallaha yapraknil ben kendisine 3 defa gittim ama daha fazla dayanamıyorum,onu bırakacağım.bir insan bu kadar mı kasıntı,bu kadar mı mesafeli olur hastalarına....adama birşey sormaya korkuyorsun.zaten ağzından cımbızla laf alıyorsun.sorduğun sorulara hep bir iki kelime cevap veriyor.bir de hiç risk almıyor,hep"olabilir,olmaması lazım,az zararlı olur"gibi esnek kelimelerle cevap veriyor...sana kaç dakika ayırıyor bilmiyorum ama benim gittiğim 3 randevuda da hastalar 5 dakikada girip çıkıyordu odasından.ne gariptirki epey de hastası var...ben biraz ilgi,biraz güleryüz göremeyeceksem neden özel muayenehaneye gideyimki?özer bey'in yaptığını bugün hangi devlet hastanesine gitsem orada da yaparlar....bence o adam böyle az konuştuğu,kendini ağırdan sattığı için insanlar da onu birşey sanıyor.ben buna daha başka bir açıklama getiremedim....ama tabii bu senin de dediğin gibi bir tercih meselesi.sen ona güven duyuyorsan,onun takibinde kendini huzurlu hissediyorsan sonsuz saygı duyarım....
kızlar, dün ahmet yılmaza gittim , jimere, herkes methediyor ama ben memnun kalmadım, ben ilaç kullanıyorum riskli hamileliğim, yüzümüze işte zeka özürü olabir şu olabir bu olabilir, muayenehaneme gelin orda bakayım, ben ağlayarak çıktım odasından , oğlumuz oalcakmış sevinemedim bile
özel hastanede biel muayenesine çağırıyorlar, bu kadar paracı olmuş doktorlar
kızlar, dün ahmet yılmaza gittim , jimere, herkes methediyor ama ben memnun kalmadım, ben ilaç kullanıyorum riskli hamileliğim, yüzümüze işte zeka özürü olabir şu olabir bu olabilir, muayenehaneme gelin orda bakayım, ben ağlayarak çıktım odasından , oğlumuz oalcakmış sevinemedim bile
özel hastanede biel muayenesine çağırıyorlar, bu kadar paracı olmuş doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?