Bursa'da doğum

jale hanımın jimerde ortaklığı var ama orda hasta kabul etmiyor pembemavide hastalarına bakıyor ama doğumu illede jimerde yapçam diyorsan doğum parasını ve doktor parasını ayrı ayrı ödemek zorundasın ben sormuştum yani jimerle bi ilişiği kalmadı o açıdan

gülcan satır hakkında bilgisi olan varmı şevket yılmazın doktoru

sağol canım ben evime yakın olduğu için jimer istemiştim ama doktor daha önemli jale hanımdanda herkes memnun pembe mavide fiyatlar nasılki ssklıyım

sağol canım ben evime yakın olduğu için jimer istemiştim ama doktor daha önemli jale hanımdanda herkes memnun pembe mavide fiyatlar nasılki ssklıyım

bende jale hanım ordayken oraya gidiyordum
şimdi pembemaviye devam ediyorum
muayene ücreti 100 ytl ssk yok malesef
ben ayda 2 kere gidiyorum 100 ytl veriyorum
doğumu tam olarak bilmiyorum ama sanırım 1,500 ve civarıdır

bende jale hanım ordayken oraya gidiyordum
şimdi pembemaviye devam ediyorum
muayene ücreti 100 ytl ssk yok malesef
ben ayda 2 kere gidiyorum 100 ytl veriyorum
doğumu tam olarak bilmiyorum ama sanırım 1,500 ve civarıdır

sağaol canım o zaman jale hanımdan vazgeçiçem tedavi amaçlı gidicem ben ilk etapda herhalde sürekli takip altında olunucağı için altından kalkamam bu masrafın :sm_confused:

ahmet yılmaz iyi diyorlar
tam olarak bilmiyorum bu konuyu baştan sona oku istersen jimerden tavsiye edilen doktorlar önceki sayfalarda konuşulmuştu sanırım

evet okudum canım ilk sayafdan beri hafızamda kalmadıki hiç biri :))))

gülcan satır hakkında bilgisi olan varmı şevket yılmazın doktoru

gülcan hanım benim eski doktorumdu canım. sen onunla ilgili neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama şunu söyliyeyim çok yoğun, muaynehanesi tıklım tıklım oluyor. ama doktorluğu iyidir. güleryüzlü ve sempatiktir. peki niye bıraktın o zaman dersen benim sorunlarım vardı yani hamile kalmakta zorlanmıştım sonra hamile kaldım ama düşük yaptım. sonra tekrar hamile kalmak için uğraştım falan sorunluydu yani. o yüzden riskli gebeliklerde daha uzman bir doktora gitmeyi tercih ettim. şu an zübeydehanım dr larından özer kutluya gidiyorum. o da çok iyi, bilgili ve tecrübeli bir dr ama bazı kişiler kendisini soğuk buluyor. benim için yaptığı iş ve tecrübesi daha önemli zaten. soğuk olması hiç önemli değil. çok güleryüzlü olup hastayı 5 dak.da başından savan dr lardan çok daha iyidir bence. tabi herkesin kendi tercihi.

özer kutlu'yu soğuk bulan kişi ben oluyorum herhalde:1rolleyes:vallaha yapraknil ben kendisine 3 defa gittim ama daha fazla dayanamıyorum,onu bırakacağım.bir insan bu kadar mı kasıntı,bu kadar mı mesafeli olur hastalarına....adama birşey sormaya korkuyorsun.zaten ağzından cımbızla laf alıyorsun.sorduğun sorulara hep bir iki kelime cevap veriyor.bir de hiç risk almıyor,hep"olabilir,olmaması lazım,az zararlı olur"gibi esnek kelimelerle cevap veriyor...sana kaç dakika ayırıyor bilmiyorum ama benim gittiğim 3 randevuda da hastalar 5 dakikada girip çıkıyordu odasından.ne gariptirki epey de hastası var...ben biraz ilgi,biraz güleryüz göremeyeceksem neden özel muayenehaneye gideyimki?özer bey'in yaptığını bugün hangi devlet hastanesine gitsem orada da yaparlar....bence o adam böyle az konuştuğu,kendini ağırdan sattığı için insanlar da onu birşey sanıyor.ben buna daha başka bir açıklama getiremedim....ama tabii bu senin de dediğin gibi bir tercih meselesi.sen ona güven duyuyorsan,onun takibinde kendini huzurlu hissediyorsan sonsuz saygı duyarım....

canım sen üstüne alınma. yani soğuk ve mesafeli diyen başka kişiler de var. benim birkaç akrabam da kendisine gidiyor. yani adamın tavır ve kişiliği bu. değiştiremezsin. ama özellikle kasıntılık yaptığını sanmam. zaten benim için dr luğu ve tecrübesi önemli. benim ona gitmeye karar vermemdeki sebep sana daha önce de açıklamıştım aşılama yaptırmaktı, eğer tutmazsa da tüp bebeğe geçeriz falan diye düşündüm. kendisi aynı zamanda tüp bebek uzmanı. dr değiştirmek zorunda kalmam diye düşündüm aynı zamanda devlet hast.nin dr u olduğu için ilaçları falan indirimli alabiliriz düşüncesindeydim. bana çok tavsiye eden de oldu kendisini. hatta siteden de bursalı birkaç hastası var ve onlar senelerdir hastası. ben onlarla da çok yazıştım bu konuda. dediğim gibi aşılama amacıyla gitmiştim ama Allah'a şükür gerek kalmadı ve hamile kaldım. daha önce de bir düşüğüm olduğu için kendisinin riskli gebeliklerde de çok tecrübeli olduğunu duyunca ona devam etme kararı aldım. yani senin ve benim durumlarımız farklı. özer bey bana da öyle çok samimi davranmıyor ama öyle 5 dak.da da çıkmıyoruz. yeterince zaman ayırıyor yani. ve ben çok soru soruyorum kendisine. alakalı alakasız bir sürü şey ve gayet güzel de cevaplıyor. en önemlisi de tahlilleri falan hastanede ücretsiz yaptırıyoruz o açıdan da avantajlı.
benim bundan önceki dr um çok sıcakkanlıydı çok canım cicimdi ama o da bana yaramadı nedense. belki ben o yüzden böyle bir dr u tercih ettim. yani bana çok yakın ve samimi davranmasa da olur önemli olan tek şey bebeğim, onun gelişimini yakından takip etsin ve gereken test ve tahlilleri gerektiği zamanda yaptırabileyim önemli olan bu. tabi herkesin istediği bu. ama tabi samimiyet, ilgi alaka da önemsiz demiyorum olursa iyi olur ama olmazsa da olmasın ne yapayım.
bu topikte de var okumuşsundur jale hanımı çok methediyorlar bu konuda yani hastalarına çok samimi davranıyormuş ama o da özel. yani muayne haricinde herşey özel yani doğum da dahil epey bir para gerekli ben o kadar veremem. yani sigortam varken ve tahlilleri ücretsiz yaptırmak varken niye para vereyim. o parayla bebeğimin ihtiyaçlarını alırım diye düşünüyorum. tabi dediğim gibi herkesin tercihi. maddi durumu iyi olanlar hiç tereddütsüz bu paraları verir. yani canım memnun değilsen değiştirmek en doğal hakkın. ben seni bu konuda yargılayamam lafım sadece sana değildi tekrarlamak isterim ama özer bey bence iyi bir dr. umarım istediğin gibi bir dr la en kısa zamanda karşılaşırsın ve sağlıklı olarak bebeğini kucağına almak nasip olur.

ben ilk başta çekirge doruktaki gizem yıldırıma gidiyordum oranın doğum ücretleri normal:1200 epidural farkı 300 yani epd.normal 1500 sezaryan epd.sezeryan 2000 doktorumdan pek memnun kalmadım değiştirdim medical parka başladım doc.dr.murat arslana çok şeker birisi çok memnunum.buradada hoca farkı 500 ytl fazla yani epudural sezaryan yine 2000 uzmana giderseniz 1500 hem yatak parası içindeymiş bana öyle bilgi verdiler.valla çok güzel bir hastane odalar tertemiz doktorlar ve hemşireler çok iyi.ben memnunum tavsiye ediyorum

ben doğumumu 2 ay önce jimerde yapmıştım.o zamn sgk le anlaşmalı değildi.epidural sezeryan için 1.500 ytl aldılar.şevket yılmazda yapacaktım doğumumu ama son dakikada karaciğer değerlerimde yükselmeler olduğu için ani oldu.aslında iyi ki de olmuş,jimerden çok memnun kaldık.doktorum cenk aşkkali idi.doktorumdan da çok menundum.çok güzel bir hamilelik yaşadım.ilgili olduğunu düşünüyorum.

arkadaşlar ankara yolundaki doruk tıp merkezin den şeyma hanımı tavsiye ederim.doğum için değil fakat sürekli gittiğim bir doktor.güleryüzlülüğünden öte çok ilgileniyor.oturup konuşması muaynesi olsun.ben çok memnun kaldım.oradaki sezeryan 1.000 normal ise 700 dü.fakat oda fiyatları dahilmi bir fikrim yok.

kızlar, dün ahmet yılmaza gittim , jimere, herkes methediyor ama ben memnun kalmadım, ben ilaç kullanıyorum riskli hamileliğim, yüzümüze işte zeka özürü olabir şu olabir bu olabilir, muayenehaneme gelin orda bakayım, ben ağlayarak çıktım odasından , oğlumuz oalcakmış sevinemedim bile
özel hastanede biel muayenesine çağırıyorlar, bu kadar paracı olmuş doktorlar

ben gittim çok ilgilendi ve öyle birşey söylemedi bende sevinmiştim ama şimdi tedirgin oldum haftaya gidicem beneda öyle davranırsa melike hanıma dönücem kimsenin nazını çekemem melike hanımdanda ii bahsetmişlerdi

Ben de buna benzer bir durum yaşadım Ahmet Bey'le,hamileliğimin 6.haftasında gitmiştim,bebeği karından ultrasonla göremeyince direk düşük yapacaksın,bir iki saat içinde bile olabilir olmazsa da bir hafta içinde kesin olur falan dedi,küçük bir bebek de olabilir diye de ekledi sağolsun!Ama biz ikinci ihtimali o an için düşünemedik bile.Haftaya muayeneme gelin dedi.Moral sıfır bizde tabi,ertesi gün başka bir doktora gittik,vajinal ultrasonla bebeğimi gördü.Şu an her şey normal çok şükür.Kendisini yargılamak istemiyorum aslında,belki de o an öyle bir ihtimal olduğunu söylemesi gerekiyordu.Ama hayatımızın en kötü gününü yaşadık malesef

Ben hiç beğenmedim Ahmet yılmazı, yarın jimerden alacağım üçlü test sonuçlarını,
Nigar hanımada göstereceğim, Nigar Hanım hayat hastanesinde çok iyi bir doktor, ama doğum için Hayatı pek tavsiye etmiyorlar, teknik donanımı yeterli değilmiş,
Olmassa doğumevinin bir doktoruna gidicem doğum için, bildiğiniz iyi bir doktor varmı kızlar doğumevinin?

ben doğum evinde ve pembe mavide olan lale erbile gidiyorum çok memnun kaldım sende öyle yap doğum evinde doğum yapıcam pembe mavide kontrollerimi yaptırıyorum 100 milyon muayene doğumu özelde yapmaya gücüm yetmiyecek çünki...........

canım bende 5 hafta 3günlük hamileyim. Bende jimere ahmet yılmaza gidiyorum. Daha önce medıcaldeydi jimere geçmiş. Çok iyi bir doktor. Bilgileri paylaşalım olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…