Bursa'da doğum

meraba hanımlar ben zübeyde hanımın doktoru necdet kırkere gidiyordum özel muanesinde muane ediodu tahlilere falan zübeydeye gidiodum doğumumu doktorum yaptıramadı ankaraya eğitime gitmiştim orda erken doğum yaptım 35haftalık 2.5kg doğdu oğlum şimdi ii maşallah
jimerde yapmak istiodum doğumumu şimdi ssk ile de anlaşmış orayı bi araştırın bence çok temiz yepyeni bir hastane riskli gebelikleri olanlara Prof.Dr.Gürkan Uncu var orda kayınvalidemin doktoruymuş zamanında çok iyi diyorlar alanında

benim doktorum da jale gürlüler...
çok şeker bir doktor.ilgili ve yardımcı oluyo her konuda...
Istediğim zaman telefonla kendisine ulaşabiliyorum.bu çok önemli.
Sık kontrole çağırıyor ve ilgileniyor.ağrım olduğunda gel bakalım diyor hemen..başından savmıyor..bazen muaynelerimin 1 saat sürdüğünü bilirim...
Gönül rahatlıyla herkeze tavsiye ederim.
Güleryüzü tatlı dilli ve mükemmel bir kişiliği var...

bende jale hanıma giidiyorum memnunum şimdilik bi problem yok beyazmeleğe katılyorum

evet 3 aylıkken öğrendik jale hanım maşallah hemen yakaladı erkek olacak benim meleğim inşallah
sanada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba smiter. ben gebelik öncesi muayeneler için gitmeyi düşünüyorum jimere. Sen SGK dan faydalanıyormusun?eğer öyleyse muayene ücretleri testler tahliller ne civarda? oraya henüz hiç gitmedim ama ne kadarla gideceğimi de kestiremiyorum,orada mahçup olmak çok fecii olur:) bana yardımcı olursan çok sevinirim smiter. bu bilgilere çok ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim. bu arada özelden yazmak istedim ama özel mesajın kapalıymış canım

cheetosçum, insanın canını cheetos çektiriyorsun :)
ben jimere bu cumartesi ilk defa gideceğim, Ahmet yılmazdan randevu aldım, çok iyi dediler ama görmek lazım bir, telefonda sordum sgk ile muayene 10 ytll, üçlü test 10 ytl dediler, benim üçlü testimde yapılacak, ikiliyi hayat hastanesinde yaptırmıştım 120 aldılar, bende üçlüyü jimerde yaptırcam

canım benim, hemen al bi cheetoss ye :) sekerkız candy cim cevabın için teşekkür ederim. benim aklımda da Ahmet yılmaz ve Melike yıldırım var. kontrollere başladığımda bu ikisiylede tanışmak istiyorum. umarım seninde görüşmelerin ve sonuşların ii çıkar şekerkız bursasu nun yorumu da çok ilginç geldi şimdi bana talihsizlik

melike yıldırım hakkında iyi şeyler duymadım ben, kaynak bir hemşire arkadaşım , sakın gitme ona dedi

hemşire arkadaşımın arkadaşı hamileyken Melike Yıldrıma gidiyormuş, bebekte problem varmış, hiç görmemiş söylememiş, şimdi insanlar perişanmış, amerikalara kadar gitmişler , neleri varsa satmışlar, iyi olsun diye, ama ne problemi var bilmiyorum

anladım canım. teşekkür ederim paylaştığın için. Allah kimseye böyle üzüntüler yaşatmasın. Umarım bir daha hiç kimse böyle bir hata yapmaz, kimseninde canı yanmaz..

benim bi tanıdık bahar hastahanesine gidiyordu....
sürekli düşükleri oluyodu ve doktoru bi teşhis koyamadı ona
en son benim doktora gitti ahmet yılmaz a...
ve doktorum düşüklerinin sebebini rahim agzındaki bi kist parcasının oldugun söyledi
şimdi dogum yapmak üzere arakadasım....
yani doktor cok öenmli kızlar......

kızlar bende doktor araştırması içindeyim hamile değilim ama kalıcı bir doktorum olsun istiyorum daha önce jale gürlüere gittim o zaman benimle çok ilglilenmişti çok memnun kalmıştım şimdi pembe mavideymiş sanırım jimerde ortaklığı varmış diye duydum jimerde muayne ediyomu bilmiyorum

kızlar ben 12.02.2008'de bursa medical parkta doğum yaptım şimdiki fiyatları bilmiyorum ama ben sezaryan yapmıştım o zamanlar normal 500 sezryan 550 ytl idi fakat kampanyası varmış 250 ytl ödedik.inşallah 2. çocuğumda da kampanya olur 3 veya 4 sene sonra düşünüyoruz.

merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum biraz geç kaldım sanırım 39. haftaya girdim. kısmet olursa oğlumuz olacak ama durumundan memnun doğmaya niyeti yok
hamileliğimin ilk ayından itibaren pembe maviye gidiyorum. doktorum nilgün karayılanoğlu.
ben memnunum ablamın doktoruda nilgün hanımdı. epidural doğum yaptı ablam. bende epidural düşünüyorum pembe mavide....
herkeze allah kolay doğumlar nasip etsin...

:ecrin_bebek:
Merhaba arkadaşlar.bende hamileyim henüz 5 haftalık:)):CüvCüv: ilk hamile oldğmu dr arkşmdan öğrendm daha sonrada ona gttim ama arkadaşım erkek ve çok yakın arkadaşımız rahat edemiyorum açıkçası..bursada önerebileceğiniz doktorlar war mı? yardımcı olursanız sewinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…